• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Biliyorsun bu ayda hepsi üst üste geldi muhtemelen ilaç kullanmam gerekecek sökülmem için bi hafta daha bekleyin diyorum olmadı gidicem artık doktorda zaten iki ay bekle demişti

Canim sokulemiyosan maydanoz kuru ve ada cayi icebilirsin cok iy geliyo benim gevince ozelliklede ada cayi iciyirum

merhaba arkadaşlar
ben daha önce sormamiştım size,,
benim hamileliğim sırasında karaciğer enzimlerim yükselmişti.. son haftasında..kürtaj olunca ilgilenememiştim.
bugün sağlık ocağındaki dr.la konuştum. p.tesi kan vereceğim ve değerlerime tekrardan bakacağız. hem tekrar gebe kalmadan eğer bir sorun varsa tedavisini olurum. hayırlısıyla

Canim onu nasil anladiniz hangi tahlil yapildi da ogrendin daha onceki bi yorumundada okumustum folik asit kullanmaya bsgli oldugunu mu soylemistin. simdi hangi tahlil icin kan vericeksin.

Canim sokulemiyosan maydanoz kuru ve ada cayi icebilirsin cok iy geliyo benim gevince ozelliklede ada cayi iciyirum

Yarın başlayım bakalım içmeye umarım fayda eder pek içemiyorum öyle şeyleri ama yapacak başka bişi kalmadı.ne kadar sürede fayda eder acaba çok sıkıldım artık hergün olacak diye beklemekten

Yarın başlayım bakalım içmeye umarım fayda eder pek içemiyorum öyle şeyleri ama yapacak başka bişi kalmadı.ne kadar sürede fayda eder acaba çok sıkıldım artık hergün olacak diye beklemekten

Fayda eder bence sirasiyla dene böyle stres yapacagina içmeye başla ilaç kullanmadan önce bunlar dene sonra ilaç kullanirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim onu nasil anladiniz hangi tahlil yapildi da ogrendin daha onceki bi yorumundada okumustum folik asit kullanmaya bsgli oldugunu mu soylemistin. simdi hangi tahlil icin kan vericeksin.

Gebelik sirasinda Normal kan tahlilinde cikmisti. Öncesinde yoktu. Son yaptirdigim tahlil de alt ast değerleri yani karaciğer enzimleri yükselmiş. Zaten Dr.la bi konuyu konuşmadan gebeligim sonlanmisti. Dr.ilaçtan olabilir demişti bende onemsememistim ama bir kontrol ettirmekte fayda var. P.tesi kan vereceğim hem tekrardan kan değerlerine bakmakta fayda var. Bende kansizlik ta vardı folik asitle b12 ye hepsine bakacak kismetse.

Fayda eder bence sirasiyla dene böyle stres yapacagina içmeye başla ilaç kullanmadan önce bunlar dene sonra ilaç kullanirsin.

Şu bitki çaylarını içenlere hep özenirim başladım ada çayına nasıl bir tattır buu zorla içmek başka da severek içenlere gerçekten hayranım:))

Şu bitki çaylarını içenlere hep özenirim başladım ada çayına nasıl bir tattır buu zorla içmek başka da severek içenlere gerçekten hayranım:))

Aynen bende Sevemem onlari bir türlü.. Benim halis muhlis rize cayim varken onlari begenemiyorum. Ama şifa niyetine ic....yarasin

Aynen bende Sevemem onlari bir türlü.. Benim halis muhlis rize cayim varken onlari begenemiyorum. Ama şifa niyetine ic....yarasin

Başladım cnm yaptım şuan içiyorum içine bal katında biraz daha içilebilir kıvama geldi:)

Başladım cnm yaptım şuan içiyorum içine bal katında biraz daha içilebilir kıvama geldi:)

Afiyet olsun inşallah söktürür seni..

stres yapma strestende sökülemezsin yapacak bişiy yok en güzeli doğal yontemler canım bende kan pıhtılasması vardır diye hem maydanoz küru hemde soğan kürü uyguladım maydanoz kürüne limon sıkınca pek ağar olmuyo soğan kürünüde ılık içince daha kolay oluyo içimi

Gebelik sirasinda Normal kan tahlilinde cikmisti. Öncesinde yoktu. Son yaptirdigim tahlil de alt ast değerleri yani karaciğer enzimleri yükselmiş. Zaten Dr.la bi konuyu konuşmadan gebeligim sonlanmisti. Dr.ilaçtan olabilir demişti bende onemsememistim ama bir kontrol ettirmekte fayda var. P.tesi kan vereceğim hem tekrardan kan değerlerine bakmakta fayda var. Bende kansizlik ta vardı folik asitle b12 ye hepsine bakacak kismetse.

evet canım iyi yapıyosun acaba bede mi baktırsam değerlerime kansızlık gebelikte çıktı benimde

evet canım iyi yapıyosun acaba bede mi baktırsam değerlerime kansızlık gebelikte çıktı benimde

Baktir tabi zaten kadinlarin genelinde vardır kansizlik. Sağlık ocaginda hepsine bakiyorlar nasılsa.sende git bence p.tesi bütün sonuçlarla gidersin doktora en adindan hamile kalmadan önce kanun düşükse ilaç kullanirsin hatta folik asit seviyede de baktir o şekilde uygun kan ilaci ve folik asit alirsin.. Önümüzdeki hafta bütün sonuclari aliriz insallah

ay inşallah doğru diyosun randevu alıyım da baktırayım en iyisi

Şükürler olsun 47. Günde regl oldum kızlar:)

Şükürler olsun 47. Günde regl oldum kızlar:)

İyi bakalim gözün aydin. Simdi Dr. Sonuçlar sirasi. Bakalim sen ne zaman birakacaksin korunmayi

Tşk ederim kızlar valla sanki üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum çok rahatladım haftaya cuma giderim artık doktora yada Pazartesi bakalım nasıl bir yol izliycez

Kızlar naptınız aldınızmı sonuçları merak ettim sizi

Back