- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- Konu Sahibi elvin Naz34
aaa üzüldüm naz...bat ne zamandı ki???Ben kirmizilari gümbür gümbür gördüm canım üstelik 1 hafta öncesinde aşırı sancılı olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa üzüldüm naz...bat ne zamandı ki???Ben kirmizilari gümbür gümbür gördüm canım üstelik 1 hafta öncesinde aşırı sancılı olarak
hahah burdayım şekerim...regli bitmedini bekledim..bizde de daha tık yok...otomatik hesaplayıcıya göre 16 sı yumurtlama günüm...ama ne zaman denl gelirse olsun dşyorum şartlanmıycam günlere :)
aşkk çocuğu mu?? çokk süper laf ya... ozaman benim oğlum da aşk çocuğu...plansız habersiz ve korunmalı :)))))))))umarım tez zamanda sağlıklı sıhhatli aşk çocuklarımız olur inşallahhh kızlarrŞartlanma tabi boşver... anı yaşa.. bir çocuk var zaten Allah eksikliklerini göstermesin.. ikinci de canı ne zaman isterse o zaman gelsin. planlamadan olan çocuklara aşk çocuğu deniyormuş ya aşk çocuğu olsun ikinciler :)))
Yasim 34 ve kizim 8 yasinda 9 aydir bekliyorum...
aşkk çocuğu mu?? çokk süper laf ya... ozaman benim oğlum da aşk çocuğu...plansız habersiz ve korunmalı :)))))))))umarım tez zamanda sağlıklı sıhhatli aşk çocuklarımız olur inşallahhh kızlarr
kızlarr, yardımm kafam karıştı...yumurtlama tarihi bat tarihiden itibaren geri sayım yaparak mı,yoksa sat tarihinden ileri sayarak mı hesaplanıyor???