2.gebelik ve yaş

ayyy üzüldüm cnm ya....hayırlısı olsun hepimiz için...benimde bugün yada yarın bat....bugün gelmedi ama gazı ok...arada inanılmaz kasık sancılaım var...bugün yine test yaptım negatifti bakalım hayırlısı...yarın da gelmezse inşlahhhh

Neyse hayırlısı kismet artık yani iki kişiden biri gitti elde var bir hala güzel haber alma şansımız var 6 hafta sonra ben de size katilcam inşallah

KIZLARR 3 gün gecikmei hayatımda iilk kez yaşadım...beyninmin oyunu olmuş belli ki ve ben regl ldumm maleseff...

hahah burdayım şekerim...regli bitmedini bekledim..bizde de daha tık yok...otomatik hesaplayıcıya göre 16 sı yumurtlama günüm...ama ne zaman denl gelirse olsun dşyorum şartlanmıycam günlere :)

hahah burdayım şekerim...regli bitmedini bekledim..bizde de daha tık yok...otomatik hesaplayıcıya göre 16 sı yumurtlama günüm...ama ne zaman denl gelirse olsun dşyorum şartlanmıycam günlere :)

Şartlanma tabi boşver... anı yaşa.. bir çocuk var zaten Allah eksikliklerini göstermesin.. ikinci de canı ne zaman isterse o zaman gelsin. planlamadan olan çocuklara aşk çocuğu deniyormuş ya aşk çocuğu olsun ikinciler :)))

Şartlanma tabi boşver... anı yaşa.. bir çocuk var zaten Allah eksikliklerini göstermesin.. ikinci de canı ne zaman isterse o zaman gelsin. planlamadan olan çocuklara aşk çocuğu deniyormuş ya aşk çocuğu olsun ikinciler :)))
aşkk çocuğu mu?? çokk süper laf ya... ozaman benim oğlum da aşk çocuğu...plansız habersiz ve korunmalı :)))))))))umarım tez zamanda sağlıklı sıhhatli aşk çocuklarımız olur inşallahhh kızlarr:KK70:

aşkk çocuğu mu?? çokk süper laf ya... ozaman benim oğlum da aşk çocuğu...plansız habersiz ve korunmalı :)))))))))umarım tez zamanda sağlıklı sıhhatli aşk çocuklarımız olur inşallahhh kızlarr:KK70:

Ne güzel demek ki ufaklık daha doğmadan abiyi kiskanmaya başlamış beni niye planliyorsunuz ben de aşk çocuğu olmak istiyorum diyor :))

kızlarr, yardımm kafam karıştı...yumurtlama tarihi bat tarihiden itibaren geri sayım yaparak mı,yoksa sat tarihinden ileri sayarak mı hesaplanıyor???

kızlarr, yardımm kafam karıştı...yumurtlama tarihi bat tarihiden itibaren geri sayım yaparak mı,yoksa sat tarihinden ileri sayarak mı hesaplanıyor???

Bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyoruz yani battan 15 gün öncesi diye düşünüyorum ama yanlış biliyor olabilirim

X