Hayaller ve gerçeklerBir bildirim daha gitsin.. belki son anda 3. Olan kişi diş kulvardan birinci olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayaller ve gerçeklerBir bildirim daha gitsin.. belki son anda 3. Olan kişi diş kulvardan birinci olur
yok yav 1.numarada bir genç enerjisi aldım ben kalpler malpler genç belliDeğil mi 40 yaş üzeri olabilirler
Niye kız benim yarışta ikinci ve üçüncü değil 4. Geldi birinci oldu..Hayaller ve gerçekler
Oda doğruyok yav 1.numarada bir genç enerjisi aldım ben kalpler malpler genç belli
benim 15-20 tane var sonuna kadar gidebilirimBulaşık makinesi deterjanım bitti.. fairyyy kazanana kadar bekliyim...
O zaman hepimiz için umut varNiye kız benim yarışta ikinci ve üçüncü değil 4. Geldi birinci oldu..
seninki uçak kazası gibi yaaaNiye kız benim yarışta ikinci ve üçüncü değil 4. Geldi birinci oldu..
Hadi bildirim yollayın yönetimm....O zaman hepimiz için umut var
bu saatten sonra gönlüm öyle ister valla ❤Daha günü var:)Aaaa doğru beraberlikte olabilir
Kardeşimin şanssızlığı.. evleniyordu dedim gelen hediyeyi ona verim.. o sırada bildirim gitti ve olanlar oldu..seninki uçak kazası gibi yaaa
kız dellenme yakma bacılarıHadi bildirim yollayın yönetimm....
Olabilir canım :)Hadi bildirim yollayın yönetimm....
3. Olana yazık değil mi o kdr emek vermişkız dellenme yakma bacıları
Hayırlısı canım:)bu saatten sonra gönlüm öyle ister valla ❤
kız sus söyleyioip durma1 numaralı sofra 1 sayı ile öne geçti
Bakim fairy ister mibu saatten sonra gönlüm öyle ister valla ❤
Ya sadece 3. yü düşünmeyelim onun sofra çok sadeHepsi emek harcamış:)3. Olana yazık değil mi o kdr emek vermiş
kurbaneyyyy kurbaneyyyOlabilir canım :)