Aksine o kısa donla gezerken ben baklava açıyordumhipomu kimseye yedirmem uleeyynnnn
hamarattır benim arkadaşım ❤
siz kısa donla gezerken baklava açıyodu o
Banada koymuşAnam bana kızgın emojisi koydu retro
Bize yaşlı demeyecektin
20 li yaşlarda olmayı asla istemem:)Her yaşın güzelliği ayrı ama ne yazıkki bunu o yaşı geçirdikten sonra fark ediyoruz genelde..
Aynen öyle.Her yaşın güzelliği ayrı ama ne yazıkki bunu o yaşı geçirdikten sonra fark ediyoruz genelde..
Eloş ile sana özel öğreteceğiz:)Ne var açmakta yaparsınız:)Ben hiç baklava açmadım o yüzden bu konuda herkes haklıdır baştan kabul ediyorum
Ben 20 lı yaşlarımı sanırım hatalarım için yediğim kazıklar için yanlış kararlarım için ve bunların sonucunda 28 deki Özlem i oluşturduğu için seviyorum20 li yaşlarda olmayı asla istemem:)
Baklava demişken yarışma için yaptığım baklava geldi aklıma.Ben hiç baklava açmadım o yüzden bu konuda herkes haklıdır baştan kabul ediyorum
aslaaaaa :)20 li yaşlarda olmayı asla istemem:)
Bak orası öyle canım yaşadıklarımdan dolayı bu durumdayım:)Ama geri dönüp tekrar yaşamak istemem:)Ben 20 lı yaşlarımı sanırım hatalarım için yediğim kazıklar için yanlış kararlarım için ve bunların sonucunda 28 deki Özlem i oluşturduğu için seviyorum
Şerbetli tatlı pek sevmediğimden denemedim hiç ben sütlü tatlıcıyımEloş ile sana özel öğreteceğiz:)Ne var açmakta yaparsınız:)
Her konuda canım:)aslaaaaa :)
40 ların tadını çıkarıyorum hiç acelem yok,cidden en güzel yıllarım
yaktın bizi kazen abiiiiBaklava demişken yarışma için yaptığım baklava geldi aklıma.
Kazen son dk golü atmasaydı çoktan fasulye idim
Eşin memnun olur:)Şerbetli tatlı pek sevmediğimden denemedim hiç ben sütlü tatlıcıyımama denerim bir gün şu karantina günleri bitsin de misafir çağırırken yaparım
Fasulye olayı ne ben bilmiyorumBaklava demişken yarışma için yaptığım baklava geldi aklıma.
Kazen son dk golü atmasaydı çoktan fasulye idim
Yarışmalarımızda 3 defa 1. olan bir süre tekrar birinci olamıyor:)Fasulye olayı ne ben bilmiyorum
Evet o bu yarışmalara katılmamdan da çok memnunEşin memnun olur:)
Fasillelikten çıkanlar anlatsın susiciiiimFasulye olayı ne ben bilmiyorum
Ay tek 3 defa 1.olayım da hiç sorun değilYarışmalarımızda 3 defa 1. olan bir süre tekrar birinci olamıyor:)