- 21 Ocak 2018
- 8.265
- 20.423
- 32
Ya sen niye gaza getiriyosun bu insanlariOnlar çok fena geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya sen niye gaza getiriyosun bu insanlariOnlar çok fena geliyor
Ne yapayım görevim buYa sen niye gaza getiriyosun bu insanlari
Hayırlısı canım:)Mütevazı olmak bana yaramıyor nevroşum ya..
Ne yazayım ablama ,ne istersinbu mudur
onca iş yaptım geldim kimse yazmamış
ruhsuzlar
Beni niye hemen buluyorsunuz ayıp oluyorPet tabaklarda sunum yapacağım az kaldıElalisle ,Nevoşun ,bir de retronun masasını tahmin ettim
coştur bizi yaa şöyle 9/8 lik falan bişeyler söyleNe yazayım ablama ,ne istersin
Ben yine yemeklerinden bulurum seniBeni niye hemen buluyorsunuz ayıp oluyorPet tabaklarda sunum yapacağım az kaldı
Humusu dene o zaman canım çok güzel oluyor:)7 numara ile 1 numara arasında gittim geldim,veee 7 numaraya verdim.Aslında 1 numarayı daha çok beğendim de ben hiç humus yemedim,ne bileyim belki beğenmeyeceğim tadını
diyosun7 numara ile 1 numara arasında gittim geldim,veee 7 numaraya verdim.Aslında 1 numarayı daha çok beğendim de ben hiç humus yemedim,ne bileyim belki beğenmeyeceğim tadını
Dum raka dum raka da dum raka dum rakcoştur bizi yaa şöyle 9/8 lik falan bişeyler söyle
Portakallı ördek yapacağımYanına pesto soslu makarna ve tiramisu yani bu tarz anladın sen onuBen yine yemeklerinden bulurum seni
gözün kör olmasın vereydin ya o zaman bir oycuk bu garibanaElalisle ,Nevoşun ,bir de retronun masasını tahmin ettim
Sen de bilmediğim yemeği yapmasaydıngözün kör olmasın vereydin ya o zaman bir oycuk bu garibana
ahahahahhahahhaha geçenlerde teeee çok öncelerde sen mi yazmıştın,tekli koltukta yan oturmak diye :)Dum raka dum raka da dum raka dum rak
Sen de bilmediğim yemeği yapmasaydın