İlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)Nevroş 21.04 oldu
Haklısın kafamız karıştı hepimizin.. daha 2 gün varmış..İlk mesajda tarif yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)
Benim aklımda bugün kalmış:)
pazartesi oylama mı olur,bugündür oİlk mesajda tarih yarın canım acaba ben mi yanlış yazdım yoksa Kazen mi değiştirdi teyit edeyim ona göre:)
Benim aklımda bugün kalmış:)
Geldi ama cevap vermedi henüz:)pazartesi oylama mı olur,bugündür opazartesi yeni yarışma tarifleri gelir :)
titreme kızBaşlıyoruz
en çok onları merak ediyorumAy hadi bekliyorum boyle tarifleri yada sofralari onceden gormeyip sonra tahmin etmek cok eglenceli
Bu sefer kac kisiyi tahmin edicem acaba siz bilirsiniz hepsini bide sen ecen seferki gibi hepsini yorumlasana komik olmustuen çok onları merak ediyorum
atmasınlar beni kk danBu sefer kac kisiyi tahmin edicem acaba siz bilirsiniz hepsini bide sen ecen seferki gibi hepsini yorumlasana komik olmustu
Yok be delimisinatmasınlar beni kk dan
kız tuzak mı bu,ayağımı mı kaydırcan
aynen ya keşke herkes yazsa :)Yok be delimisinkotu bise yazmamistinki kendi masama ne dendigini merak ediyorum bide komik yani bence herkes yazabilir
Ben de yazayım sofram yok nasılsaaynen ya keşke herkes yazsa :)
katılmadın mıBen de yazayım sofram yok nasılsa