Yok canım bozma moralini daha çok erkenAhhh inşallah erken olduğu için böyle olmuşturcuma bir daha denicem
Ay belirti falan yok ya kafayı yicem gerçektenCanım ben de 7 eylülde transfer oldum ama daha çok erken test için.Bende de var evde test bana bakıyo ben testebi belirti de hissetmiyorum ama daha çok erken…en az 6. Gün bakılmalı deniyor bilmiyorum.Sen bi belirti hissediyor musun?
Bende de yokAy belirti falan yok ya kafayı yicem gerçekten
Tamam haber ver mutlaka ben de yazarım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBende de yokama belirti olmadan gebe kalan bir sürü insan varmış.En iyisi stres yapmadan beklicez.Her gün test yapıp kendimi yıpratma bence.cumartesi falan yap ben de öyle yapmayı planlıyorum en azından 1 hafta geçer.
Ay maşallahKızlar ben bugün sabah kan verdim 9. Gün sonuç 95.52 gün sonra tekrar vericem
MaşallahKızlar ben bugün sabah kan verdim 9. Gün sonuç 95.52 gün sonra tekrar vericem
Ay çok sevindim! Katlanarak artsın inşallah:)Kızlar ben bugün sabah kan verdim 9. Gün sonuç 95.52 gün sonra tekrar vericem
sizde tutunması için baya bir iğne vuruluyor umarım işe yarar. kaç yumurta transfer edilmişti ve kaçıcın bu acaba?Bende dün transfer oldum 10 eylülde. Corasprin, estrofem hem ağızdan hem vajinal ,prolutex iğne ,progestan vajinal fitil folik asit, deltacortil ve son olarak 3 gün arayla vurulmamı istediği prolutan depot iğne kalçadan.
Benim ilk transferim 5. Gün 5AA kaliteli embriyo transfer edildi.si
sizde tutunması için baya bir iğne vuruluyor umarım işe yarar. kaç yumurta transfer edilmişti ve kaçıcın bu acaba?
Umarim pozitifi gorursunuzBenim ilk transferim 5. Gün 5AA kaliteli embriyo transfer edildi.
Silik çizgi var görünüyor inşallah sizinledir.10. Gün mü kan vereceksiniz?Kızlar benim de bugün 8. günüm. 4 Eylül'de doğal transfer olmuştum. Folik asit dışında hiç ilaç kullanmadım. İlk idrarla erken gebelik testi yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum.
belirti arama bende de belirti yok herkes de olmuyor kibenim 7. günüm artık bir belirti hissetmiyorum öyle mi oluyor sizlere de?
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah AminTRANSFER SONRASI 9. GÜN 94,70 BETA 11.GÜN 241 ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR