• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Eylül de dondurulmuş transfer olanlar

kızlar bende 2 eylül’de 5.gün dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum dün 9. gün kan testin 264 çıktı yarın tekrarlıycam nasıl sizce

16. haftada su kesem patladı canım suni sancı ile mecburi dogum yaptırdılar bizde belli bi neden yok yumurtlama falan güzel eşimin degerlerde güzel prolaktin yüksekti bi elle tutulur o var birde sonradan tüpümde sıvı birikti

16. haftada su kesem patladı canım suni sancı ile mecburi dogum yaptırdılar bizde belli bi neden yok yumurtlama falan güzel eşimin degerlerde güzel prolaktin yüksekti bi elle tutulur o var birde sonradan tüpümde sıvı birikti
Çok geçmiş olsun.İnşallah bu kez muradınıza erersiniz Amin.Şu an gebesiniz 🥰 ona odaklanın.

kızlar yerleşme kanaması geçiren varmı sabah uyanınca çamaşırım kahverengi olmuştu akıntı şeklinde bi sorun olmaz dimi

Benim 3. Gun embriyo transfer 8. Gun erken gebelik testi yaptim negatif cikti moralim bozuldu biraz idrara guvenmiyim kan vereyim mi acaba bugun diye dusundum

Back