Kimine 10 gün sonra kan verilmesi isteniyor.Senin 3.gün embriyosu olduğu için belki kana yeni geçiyor bilemezsin.Çünkü kana geçmeden idrara geçmiyormuş.Biraz daha sabret inşallah sağlıkla vardır Amin12. Gun vericem kan. Umarim
Umarim ya cidden yapmicam dedim gene yaptim moral bozuyor direkKimine 10 gün sonra kan verilmesi isteniyor.Senin 3.gün embriyosu olduğu için belki kana yeni geçiyor bilemezsin.Çünkü kana geçmeden idrara geçmiyormuş.Biraz daha sabret inşallah sağlıkla vardır Amin
Bebişin seninledir inşallah kasık ağrısı ben de yaşadım ilk gün ve sağ bacağıma ağrı vurdu iki gün sonra geçtiKızlar merhaba bende 10 eylül de 5. Gün dondurulmuş 5 aa transfer oldum transfer olduğıiundan beri kasık ağrım hep var
Pozitif mi oldu sizinBebişin seninledir inşallah kasık ağrısı ben de yaşadım ilk gün ve sağ bacağıma ağrı vurdu iki gün sonra geçti
Merhabalar2 yaşında oğlum var o da tüp bebek onu da transfer sonrası 5.gunde test yapıp öğrenmiştim
Bu 2. Tüp bebek 2 Eylül de 2 tane 5.gun 4AB 2 tane transfer oldum cuma günü yaptım çok silik vardı onu pozitif olarak düşünmedim dün yaptım netti bugün transfer günü hariç 6. Günüm az önce yine yaptım yine çizgi çıktı
kan verdınız mı ? sürecnız inşallah pozıtıf olurMerhabalar ben 6 eylul transfer oldum 3. Gun embriyosu. 2. Kez denemem. 18 inde kan verecegim. Sizde surec nasil ilerliyor? Tutunma belirtisi hissettiniz mi?
Merhabalar maalesef negatifkan verdınız mı ? sürecnız inşallah pozıtıf olur
Merhaba ne oldu sonucunuz acabaBende 2 Eylül de dondurulmuş 2 embriyo transferi oldu
pozitif keseyi de gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı şuan 6 haftalıkMerhaba ne oldu sonucunuz acaba
Tuttu mu canımMerhaba kızlar ben 2 eylülde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum 5. Günüm bugün 12 Eylül Perşembe test günüm kimler benim gibiçok heyecanlandım sonuç için şimdiden
Evet çok şükür bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı için gidicez inşallahTuttu mu canım
Hayırlısı olsun inşallah bizde haftaya gidicez kalp atışı içinpozitif keseyi de gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı şuan 6 haftalık
Yolk sacı göründü mü usg depozitif keseyi de gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı şuan 6 haftalık
Merhaba yolk sacı göründü mü?pozitif keseyi de gördük çok şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı şuan 6 haftalık
EVET GÖZÜKTÜ 2 EKİM DE KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİMMerhaba yolk sacı göründü mü?
Sizin transfer tarihiniz nedir acaba kaçıncı haftaEVET GÖZÜKTÜ 2 EKİM DE KALP ATIŞI İÇİN GİDECEĞİM
2 eylül transfer tarihi şuan 6+6 günlükSizin transfer tarihiniz nedir acaba kaçıncı hafta