- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
-
- Konu Sahibi sari civciv
O zaman niye 2.evlilik diye konu açıyorsunuz?Kader bu.Biz nereden bilelim?Yahu arkadaslar şu yazdigim yaziyi bikere anlayarak okuyun. Ben ikinci evlilik hemen yapicam mi demisim yoksa cocugumu buyuttukten sonra evlilik dusunursem beni neler mi bekliyo demisim?? Nerden cikariyorsunuz calismayacagimi nerden cikariyosunuz hemen yarin evlenecegimi?? Sizden once ben dusunmus yazmisim zat3n evet caliscam dukkanimi acicam die. Benim kizimda bend3 kimsenin iki dudaginin arasindaki vicdanina kalmadik zaten
Kadinin beni tanimadan yargilamasi ona tekrar donmuyoda benim ona beddua etmem bana donuyor oylemiYine beddua.Dikkat edin o beddualar size dönmesin sonra.Yazılanları okuduysanız niye hala evliyken evlilik konusunu açtığınızı anlayamadım.Zaten eşiniz sizi bırakıp gitmeseymiş boşanacağınız da yokmuş.Önce boşanın.Kendinizi toparlayın.Bu kafayla tekrar yanlış bir evlilik yapabilirsiniz.Nedir bu aceleniz?
İyiki sizin fikriniz3 ihtiyacim yok senden once rabbim zaten yolumu cizmis. Yorum yapmazsaniz sevinirim. Lakin sizin gibilere cevap yazip kendimi yormak istemiyorummO zaman niye 2.evlilik diye konu açıyorsunuz?Kader bu.Biz nereden bilelim?
Önce içinde bulunduğunuz durumlardan kurtulun, sonra sıra gelir evlilik hakkında düşünmeye. Tek bir şey diyebilirim, çocuklu adam tercih edin ilerde, ki birbirinizle empati yapabilesiniz.Yahu arkadaslar şu yazdigim yaziyi bikere anlayarak okuyun. Ben ikinci evlilik hemen yapicam mi demisim yoksa cocugumu buyuttukten sonra evlilik dusunursem beni neler mi bekliyo demisim?? Nerden cikariyorsunuz calismayacagimi nerden cikariyosunuz hemen yarin evlenecegimi?? Sizden once ben dusunmus yazmisim zat3n evet caliscam dukkanimi acicam die. Benim kizimda bend3 kimsenin iki dudaginin arasindaki vicdanina kalmadik zaten
Kesinlikle katiliyorum.. baska turlu beni anlayan olamaz cunkuÖnce içinde bulunduğunuz durumlardan kurtulun, sonra sıra gelir evlilik hakkında düşünmeye. Tek bir şey diyebilirim, çocuklu adam tercih edin ilerde, ki birbirinizle empati yapabilesiniz.
Eski konulara bakarsanız bir sürü ikinci evliliğini yapmış kadınların yorumlarını okursunuz.Kesinlikle katiliyorum.. baska turlu beni anlayan olamaz cunku
Sonunda bosancaz ama. Butun umutlarimi yitirdikten sonra boyle bi dusunceye girmisim. Bunu dusunuyosam zaten artik onunla olurumuz kalmamistir. Aylardir yaninda degilim mesela bisryler kesin kes bitmis demekkiii.Eski konulara bakarsanız bir sürü ikinci evliliğini yapmış kadınların yorumlarını okursunuz.
Evet ben sizi anlayamıyorum.Boşanmadan 2.evlilik diye konu açmanızı.Etik de bulmuyorum.Üstelik üslübunuz da bana ters.Doğruları yazınca hemen beddua ediyorsunuz.
Pardon da size ne benim dini inancımdan?Kadinin beni tanimadan yargilamasi ona tekrar donmuyoda benim ona beddua etmem bana donuyor oylemigercekten dini inanciniz da kalmamis basit dusunuyosunuz
O zaman 2.kez evleneyim diye büyük konuşun ne diyeyim.Sonunda bosancaz ama. Butun umutlarimi yitirdikten sonra boyle bi dusunceye girmisim. Bunu dusunuyosam zaten artik onunla olurumuz kalmamistir. Aylardir yaninda degilim mesela bisryler kesin kes bitmis demekkiii.
Ayrica neyi kinadiysam yasarken buldum kendimi. Sizde kiniyosunuz ben beddua etmesemde yaradan herseyi goren bilendir. İnsanin agzindan ne cikiyorsa evren o mesajla tekrar kapinizi caliyor. Birebir yasadim diyorum neyi elestirdiysem.buyuk konustuysam.
Hemcinsim olarak beni savunup bana bu konuyu actirana soylenmiyosunuz,ama magduru taşlıyorsunuz. Sizin d3 bu hareketleriniz bana etik gelmedi en iy8si uzatmamak
Ben tam böyle anladım, sen daha güzel ifade etmişsin. Gencim de gencim. Alt tarafı boşanacaksın.Sanki dibime yanmis gibi yarin evleneyim demisim
Cevaplariniz benim maneviyatıma uymadı musluman olarak bi muslumandan akil almak isterim.Pardon da size ne benim dini inancımdan?
Hanimefendi ilgilendirmiyosa bu sitede cok konu var gidin baska ota bocege yorum yapin. Bu konuda ne geziyosunuz ben mi zorla kolunuzdan tutup yorum yaptirdim yoksaO zaman 2.kez evleneyim diye büyük konuşun ne diyeyim.
Tekrar söylüyorum.Boşanmadığınız için 2.evlilik diye konu açmanızı etik bulmadım.Kaç kere evlenirseniz evlenin beni ne ilgilendirir.
Kac kere gencim yazmisimBen tam böyle anladım, sen daha güzel ifade etmişsin. Gencim de gencim. Alt tarafı boşanacaksın.
Birkaç saat önce üye olup bu neyin isyanı?Tecrube ediinmis kisilerden fikir almanin nesi yanlis taşa tutuyorsunz şu sitede ne sorsak .
Aaa tek burada uyeligim vardi dimi. Baska turlu farkli hesaplarla konu acilmiyo yoksa.......Birkaç saat önce üye olup bu neyin isyanı?
Önce bir haddinizi bilin.Kimsiniz de benim müslüman olup olmadığım ile ilgili yorum yapabiliyorsunuz?Benim nasıl yaşadığım da sizi ilgilendirmez.Cevaplariniz benim maneviyatıma uymadı musluman olarak bi muslumandan akil almak isterim.
Basina bi is gelmeyecekmis gibi asice bu hayatı yaşayanlardan degil. İyi geceler
Yersin, sen beni kesin yersin şüphem yok.Kac kere gencim yazmisimahahhahhaaaa komiksiniz ya bikere yazdigim seyi on ker3 yazmisim gibi abartmalara bak yerimmmm seni
Sizin gibi hemcinslerime isyanım.Birkaç saat önce üye olup bu neyin isyanı?
Size mi soracağım neye yorum yapıp yapmayacağımı?Lütfen kimseye dini yorum yapmayın.Bu site de yasak.Hanimefendi ilgilendirmiyosa bu sitede cok konu var gidin baska ota bocege yorum yapin. Bu konuda ne geziyosunuz ben mi zorla kolunuzdan tutup yorum yaptirdim yoksa
Boşuyorum zaten boşuyorum ki buraya gelmisimmmm o beyniniz bunu idrak etmiyor. İlla adliyeye sizide cagirmak gerekiyo inanasiniz dieÖnce bir haddinizi bilin.Kimsiniz de benim müslüman olup olmadığım ile ilgili yorum yapabiliyorsunuz?Benim nasıl yaşadığım da sizi ilgilendirmez.
Bu arada koca peşinde koşmadan önce ilk kocanızı boşayın!