2. Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşuyorum zaten boşuyorum ki buraya gelmisimmmm o beyniniz bunu idrak etmiyor. İlla adliyeye sizide cagirmak gerekiyo inanasiniz die 😂 inanin nasil yasadiginiz degil isminizin ne olduguyla bile ilgilenmiyorum. Sizin gibilere doymuşum ben o yuzden dişinizi gosterince nasil tepki verecegimide biliyorum. Koca pesinde olsam burdan once sosyal medyaya giderdim senin gibilerle ugrasmakla degil onlara mesaj atmayla gecirirdim vaktimi.
Herseyi detayiyla aciklamak zorunda kaliyorum bakin size...... O kadar ki IQ seviyesi dusuksunuz
Dedi einstein!Hanımefendi ne yapalım koca mı bulalım size?Koca peşindesiniz işte.Nasıl bir akıl tutulması yaşadığınız?Dön bir oku mesajlarını.2.evlilik olur mu ne demek?IQ larımızı yarıştırmayalım bence.

Sizin gibi hemcinslerime isyanım.
İki kelime guzel bisey yazmak bile zorunuza gidiyor. Sizin gibilerle meslek hayatimda cok karsilastgm icin taniyorum basitliginizi
Kaç üyelik aldın burada? Boş ver benim kalitemi, o beni bağlar. Bana hakaret ederek rahatlayamazsın, sinirlenmem ben sana.

Dedi einstein!Hanımefendi ne yapalım koca mı bulalım size?Koca peşindesiniz işte.Nasıl bir akıl tutulması yaşadığınız?Dön bir oku mesajlarını.2.evlilik olur mu ne demek?IQ larımızı yarıştırmayalım bence.
Konu ancak bu kadar saptirilirdi 😂 simdide kocami bulun bana dedim guyaaa 🤭🤭🤭🤭 ayyy inanasim gelmiyo şu basit dusunmelerinize ya ayip gercekten bi kontrol edin beyin error veriyor

Konu ancak bu kadar saptirilirdi 😂 simdide kocami bulun bana dedim guyaaa 🤭🤭🤭🤭 ayyy inanasim gelmiyo şu basit dusunmelerinize ya ayip gercekten bi kontrol edin beyin error veriyor
Dini yorum yaparak konuyu saptıran sizsiniz.İlk yorumlarımı okursanız neyi etik bulmadığımı,çok aceleci olduğunuzu,bunun kızınıza zararı olduğunu yazdım.

Dini yorum yaparak konuyu saptıran sizsiniz.İlk yorumlarımı okursanız neyi etik bulmadığımı,çok aceleci olduğunuzu,bunun kızınıza zararı olduğunu yazdım.
Yorumlarimi okuyun once kizimin gelecegi demisim!!!! Herkese tek tek ne yazmisim bi goz gezdirin sonra akil verirsiniz

kizimi gercekten sahiplenecek biri cikarmi.. şu ortami gorunce umudum bitmis vaziyette . Ve uzuluyorum yasım genc olmasaydi kesinlikle evlilik aklimdan gecmezdi ama evlilikte hayatin bir parcası.. dogru kisi bulurmu.
Herkese kızıyorsunuz da, şu yazdığınızdan ne anlaşılıyor?

Yaralarınızı sarmak, tek başınıza kızınızı nitelikli yetiştirmek gibi konularda tecrübe yaşayan arkadaşlardan destek istememişsiniz.

Size tavsiyem biraz an’da kalmanız. Kızım şu yaşa gelince vs gibi planlar şu an için gayet anlamsız görünüyor.

Sizin gibi hemcinslerime isyanım.
İki kelime guzel bisey yazmak bile zorunuza gidiyor. Sizin gibilerle meslek hayatimda cok karsilastgm icin taniyorum basitliginizi
Meslek hayatı? Yaşınız daha 26, 5 yıllık evlisiniz. 5 yıllık süre içerisinde çalıştınız mı?

Herkese kızıyorsunuz da, şu yazdığınızdan ne anlaşılıyor?

Yaralarınızı sarmak, tek başınıza kızınızı nitelikli yetiştirmek gibi konularda tecrübe yaşayan arkadaşlardan destek istememişsiniz.

Size tavsiyem biraz an’da kalmanız. Kızım şu yaşa gelince vs gibi planlar şu an için gayet anlamsız görünüyor.
Herkese mi kizmisim yorumlarimi okumadan kaftan biçiyosunuz once okuyun sonra tekrar yazin

Yani bir taneden boşanıp ikinciyi hemen arıyorsunuz pes diyorum.
Kendi ayaklarım üzerinde durayım yok hiç.
Başka koca bulur muyum?
Bulursun kardeşim bulursun merak etme.
Ha nasıl biri olur onu bilemem.

Yine beddua.Dikkat edin o beddualar size dönmesin sonra.Yazılanları okuduysanız niye hala evliyken evlilik konusunu açtığınızı anlayamadım.Zaten eşiniz sizi bırakıp gitmeseymiş boşanacağınız da yokmuş.Önce boşanın.Kendinizi toparlayın.Bu kafayla tekrar yanlış bir evlilik yapabilirsiniz.Nedir bu aceleniz?
Ya bırakın kardeşim bunlar akıllanmaz.
Koca diye ölürler .
Daha 26 yaşında çocuğu var .
Hemen evlenmiş okumamış kendini geliştirmek yok.
Biri çıksın hem bana hem çocuğuma baksın.
İyi düzgün merhametli adamlar var tabi de .
Bir taneden daha boşanmadan ikincisi aranıyor .
Ben buna şaşırıyorum.
Bakarsun düzgün bir insan çıkar karşına güvenirsin evlenirsin de böyle aranmak nedir?
Aranmıyorım diyecek şimdi eminim ama tabi.
Birde beddualar ediyor doğru söylüyor insanlar diye.
Ayıp ya gerçekten utanıyorum bu acizlikten

Bu soylediklerim hayal urunu mu burda size mi hava aticam ben tanimadigim insanlara ☺️ ruyamda mi gordum yada.. evet dukkanim vardi cokda guzel gelirim vardi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X