- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
- Konu Sahibi sari civciv
Baştan söylemedin ki bunumusluman olarak bi muslumandan akil almak isterim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baştan söylemedin ki bunumusluman olarak bi muslumandan akil almak isterim.
Simdi soyledim kusuruma bakmayin lutfennBaştan söylemedin ki bunu
Dedi einstein!Hanımefendi ne yapalım koca mı bulalım size?Koca peşindesiniz işte.Nasıl bir akıl tutulması yaşadığınız?Dön bir oku mesajlarını.2.evlilik olur mu ne demek?IQ larımızı yarıştırmayalım bence.Boşuyorum zaten boşuyorum ki buraya gelmisimmmm o beyniniz bunu idrak etmiyor. İlla adliyeye sizide cagirmak gerekiyo inanasiniz die inanin nasil yasadiginiz degil isminizin ne olduguyla bile ilgilenmiyorum. Sizin gibilere doymuşum ben o yuzden dişinizi gosterince nasil tepki verecegimide biliyorum. Koca pesinde olsam burdan once sosyal medyaya giderdim senin gibilerle ugrasmakla degil onlara mesaj atmayla gecirirdim vaktimi.
Herseyi detayiyla aciklamak zorunda kaliyorum bakin size...... O kadar ki IQ seviyesi dusuksunuz
Kaç üyelik aldın burada? Boş ver benim kalitemi, o beni bağlar. Bana hakaret ederek rahatlayamazsın, sinirlenmem ben sana.Sizin gibi hemcinslerime isyanım.
İki kelime guzel bisey yazmak bile zorunuza gidiyor. Sizin gibilerle meslek hayatimda cok karsilastgm icin taniyorum basitliginizi
Konu ancak bu kadar saptirilirdi simdide kocami bulun bana dedim guyaaa ayyy inanasim gelmiyo şu basit dusunmelerinize ya ayip gercekten bi kontrol edin beyin error veriyorDedi einstein!Hanımefendi ne yapalım koca mı bulalım size?Koca peşindesiniz işte.Nasıl bir akıl tutulması yaşadığınız?Dön bir oku mesajlarını.2.evlilik olur mu ne demek?IQ larımızı yarıştırmayalım bence.
Kac uyelik aldigimi da sen bosver bak saat gece 2 olmus sen beynini yorma bu konularla hadi canım hadi..Kaç üyelik aldın burada? Boş ver benim kalitemi, o beni bağlar. Bana hakaret ederek rahatlayamazsın, sinirlenmem ben sana.
Dini yorum yaparak konuyu saptıran sizsiniz.İlk yorumlarımı okursanız neyi etik bulmadığımı,çok aceleci olduğunuzu,bunun kızınıza zararı olduğunu yazdım.Konu ancak bu kadar saptirilirdi simdide kocami bulun bana dedim guyaaa ayyy inanasim gelmiyo şu basit dusunmelerinize ya ayip gercekten bi kontrol edin beyin error veriyor
Yorumlarimi okuyun once kizimin gelecegi demisim!!!! Herkese tek tek ne yazmisim bi goz gezdirin sonra akil verirsinizDini yorum yaparak konuyu saptıran sizsiniz.İlk yorumlarımı okursanız neyi etik bulmadığımı,çok aceleci olduğunuzu,bunun kızınıza zararı olduğunu yazdım.
Hakaret eden sizsiniz.Basit dediniz,düşük IQ dediniz,beddua ettiniz,inancımı sorguladınız.Size tek bir kelime bile yazmadım hakaret içeren.Resmen millete hakaret ederek prim yapiyorsunuz ya pes
İyi geceler hanimefendi.Hakaret eden sizsiniz.Basit dediniz,düşük IQ dediniz,beddua ettiniz,inancımı sorguladınız.Size tek bir kelime bile yazmadım hakaret içeren.
Herkese kızıyorsunuz da, şu yazdığınızdan ne anlaşılıyor?kizimi gercekten sahiplenecek biri cikarmi.. şu ortami gorunce umudum bitmis vaziyette . Ve uzuluyorum yasım genc olmasaydi kesinlikle evlilik aklimdan gecmezdi ama evlilikte hayatin bir parcası.. dogru kisi bulurmu.
Meslek hayatı? Yaşınız daha 26, 5 yıllık evlisiniz. 5 yıllık süre içerisinde çalıştınız mı?Sizin gibi hemcinslerime isyanım.
İki kelime guzel bisey yazmak bile zorunuza gidiyor. Sizin gibilerle meslek hayatimda cok karsilastgm icin taniyorum basitliginizi
Herkese mi kizmisim yorumlarimi okumadan kaftan biçiyosunuz once okuyun sonra tekrar yazinHerkese kızıyorsunuz da, şu yazdığınızdan ne anlaşılıyor?
Yaralarınızı sarmak, tek başınıza kızınızı nitelikli yetiştirmek gibi konularda tecrübe yaşayan arkadaşlardan destek istememişsiniz.
Size tavsiyem biraz an’da kalmanız. Kızım şu yaşa gelince vs gibi planlar şu an için gayet anlamsız görünüyor.
Lise bittikten sonra dukkan actim evlenene kadar esnaflik yaptimMeslek hayatı? Yaşınız daha 26, 5 yıllık evlisiniz. 5 yıllık süre içerisinde çalıştınız mı?
Zaten 21 yaşında evlenmişsiniz. 18 yaşında lise bitirseniz çalıştığınız süre 3-4 sene kadar. Yani, bu kariyere göre fazla iddialı şeyler söylemişsiniz.Lise bittikten sonra dukkan actim evlenene kadar esnaflik yaptim
Ya bırakın kardeşim bunlar akıllanmaz.Yine beddua.Dikkat edin o beddualar size dönmesin sonra.Yazılanları okuduysanız niye hala evliyken evlilik konusunu açtığınızı anlayamadım.Zaten eşiniz sizi bırakıp gitmeseymiş boşanacağınız da yokmuş.Önce boşanın.Kendinizi toparlayın.Bu kafayla tekrar yanlış bir evlilik yapabilirsiniz.Nedir bu aceleniz?
Zaten 21 yaşında evlenmişsiniz. 18 yaşında lise bitirseniz çalıştığınız süre 3-4 sene kadar. Yani, bu kariyere göre fazla iddialı şeyler söylemişsinin