- 20 Mayıs 2022
- 712
- 887
-
- Konu Sahibi sari civciv
Gelmediği için hatırlattım ne mutlu bana hatırladıysan. Dikkatimi çekerim boşandığı gibi bir sonraki evlilik için plan yapan sizsiniz hayatınızda ki öncelikleri hatırlatmak gerekiyor bazen düşünemeyen insancıklara vatandaşlık görevimiz cağğğnımmmAaa bende yarin evleneyim diyodum zeki bayan. Hic calismak cocuk falan aklima gelmiyodu iyiki hatirlattiniz ya saolun
Hiç sorma aslında söylenecek çok şey varda işte site kuralları gereği ve benim hanımefendiliğime yakıştırmadığım için hiç ağzımı açmıyorumHala boşanmamış bile.14 yıllık kalkınma planı yapıyor çok bilmiş zeki işkadını!!!
Gerçekleri söyleyince hakarete başlıyor konu sahibi.Hiç sorma aslında söylenecek çok şey varda işte site kuralları gereği ve benim hanımefendiliğime yakıştırmadığım için hiç ağzımı açmıyorum
Sus ben sana koca bulamam hadi başka kapıya.Beyinsiz.. bir gram beyin olsa konunun basligini bikere daha okursunuz ve hemen evleneyim demiyorum ileride beni ne bekliyo diye yazdigimida okurdunuz
Evet dusuncem aynı bu yonde.. en azindan kizim universteye gidene kadar beklemem gerek die dusunuyorum
İki mesaj arasındaki yıl farkını bulun.İnanir misiniz kizim 4 yasinda ve suan babasiyla gorusmek istemiyor..
Arkadaşlar merhaba.
Sürekli beni terk eden evin sorumluluğunu almayan,duzgun calismayan eşimden yoruldum ve boşanma kararı aldım. Tabi yine o beni terk etti defalarca hattini degistirip ulasilmaz oldu. Kızım icin 5 yil boyunca bu sacma hareketlerine katlandim. Cunku bidaha evlenmekten korkuyordum kizimin uvey babasi olmasindan.. ama artik dayanacak gucum kalmadi ve ayrildik.
Aranizda evlenmis bosanmis cocugu olup tekrar evlenen varmı.
Belki bana bi umut isigi olur yasım henuz 26 hemen evleneyim demiyorum ama ileride beni ve kizimi gercekten sahiplenecek biri cikarmi.. şu ortami gorunce umudum bitmis vaziyette . Ve uzuluyorum yasım genc olmasaydi kesinlikle evlilik aklimdan gecmezdi ama evlilikte hayatin bir parcası.. dogru kisi bulurmu. Bulanlar tecrubelerini paylasabilirmi
Talebiniz üzerine konu yorumlara kapatılmıştır.Aynen oyle bosanmadan koca ariyorum yazmisim. Artik sizin gibilere cvp bile yazmicam havlayip durun..