- Konu Sahibi Keyiflipandaaa
-
Hiç öyle değil. Geçmişle bir bağın yoksa, her şeyi sil baştan daha büyük bir hevesle yapıyorsun. Gelinliğin, eşyaların her şey daha çok içine siniyor. İki evliliğim arasında dünyalar kadar fark var, çünkü iki insan arasında dünyalar kadar fark oluyor. Şu an aklına yatan birisi ile karşılaşmadığin için öyle hissediyorsun. Ufak tefek karşılaştırmalar oluyor ilk zaman, eskisine söylesem burnumdan getirirdi, şimdi eşim hoşgörü ile karşılıyor , diyorum aynı konuyu mesela. Sonra karşılaştırma da kalmıyor. Apayrı dünyalar.Inşallah çok teşekkür ederim .Sadece hiçbirşeye hevesim yokmuş gibi geliyor ,ilkindeki o tatlı heyecanlar ,ilk ev dizme,ilk yüzükler seçilirken ,eşya bakarken hepsinin ayrı bi tadı vardı, ama malesef o benim kadar değer vermiyormuş ki bunlara, şu an bu durumdayız,yapacak bisey yok geçmişte kaldı herşey önüme bakmak en doğrusu
Ben de tam böyle hissetmiştimİlkinde hiç heveslenmemişim onu gördüm. Yani eşya bile alırken sanki başkasının evine alınıyormuş gibiydi. Aslında işaretlermiş bunlar bana ama o an görememişim.
2.sinde içime sine sine düğünümüde yaptım eşyamıda aldım mutluluğuda tattım. Darısı sizede olsun inşallah ❤
Ahh hadi inşallahAşk sizide bulsun inşallahŞimdiden hissettiğinizin kaç katı tarif edemem yaşayınca anlayacaksınız
Inşallah bize de nasip olur canım görüşlerin için çok teşekkür ederimHiç öyle değil. Geçmişle bir bağın yoksa, her şeyi sil baştan daha büyük bir hevesle yapıyorsun. Gelinliğin, eşyaların her şey daha çok içine siniyor. İki evliliğim arasında dünyalar kadar fark var, çünkü iki insan arasında dünyalar kadar fark oluyor. Şu an aklına yatan birisi ile karşılaşmadığin için öyle hissediyorsun. Ufak tefek karşılaştırmalar oluyor ilk zaman, eskisine söylesem burnumdan getirirdi, şimdi eşim hoşgörü ile karşılıyor , diyorum aynı konuyu mesela. Sonra karşılaştırma da kalmıyor. Apayrı dünyalar.
Çok teşekkür ederim tabi umut oldunuzBen de tam böyle hissetmiştim. Konu sahibine umut oluruz inşallah.
Bir sürü problemin yanı sıra bi de kocaman dağ gibi güven problemim vardıÇok yakın bir arkadaşım 2.evliliğini yaptı. Ilk evliligindeki tüm sorunları, boşanma sürecini, 2. Eşiyle tanışma ve evlenme süreçlerini yakinen bildiğim için bir kaç şey söyleyebilirim sanırım bu konuda. Ilk evliliğinde çok yıpranmıştı. Çok sevmişti zamanında ama öyleşeyler yaşadı ve karşısındakinin o kdr cirkinlestigini gördü ki, onunla olanntum güzel anılar yok oldu gitti sanki diyordu hep. Bundan sonra kimseyle uğraşmaya enerjim yok diyordu. Boşandıktan sonra bir kaç kişiyle görüştü ama olmadı. Derken şimdiki eşiyle tanıştı. Öyle uyumlu bir çift oldular ki, sanki uzun yıllardır birbirlerini tanıyor gibiydiler ilk andan itibaren. Güven duyabildiği bir ilişkiydi sonunda. Gayet de her şeylerini ilk günkü hevesle yaptılar. 2.esi nisanlanip ayrılmış biriydi. Şu anda tanıdığım en tatlı çift olabilirler.
Yanı demem o ki arkadaşınız ne güzel güvenecegi,sırtını yaslayabilecegi hayat arkadaşını bulmuş,ne mutlu onlaraBir sürü problemin yanı sıra bi de kocaman dağ gibi güven problemim vardıyalan makinasıyla evliydim adeta ,bu da babamın eski damadına taktiği bi lakapti zaten babam bana geldiğinde kızım ben bi hafta zor dayandım onun yalanlarına sen 2,5 yıl iyi dayanmissin ona dedi ,keşke ilk yakaladığında çıkıp gelseydin dedi ,babamın bu lafini hiç unutmam
Çok teşekkür ederim paylaştığınız için ama yapılan yorumlar da şunu farkettim,ilkinde hep kötüsü denk gelen arkadaşlarım, ikinci evlliliginde doğru insanı bulup mutlu olmuşlarKonu sahibi merhaba,
32 yaşındayım, ilk evliliğimi 2015 yılında yaptım 2017 yılında da boşandım. (3 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendik)
Ben de sizin gibi aldatılma, kandırılma olayları yaşadım. Boşanma sürecim 4 ay sürdü. Yaklaşık 1 yıl da antidepresan kullandım ve psikoterapi gördüm.
2018 yılının sonlarına doğru 2. eşimle tanıştım, tamamen beni tamamlıyordu hani ruh eşi deriz ya işte onun benim ruh eşim olduğunu düşünüyorum. Çok sevdim ,ilk defa bir ilişkimde tam olarak kendim oldum nasıl olsa kaybedecek birşeyim yok dedim. Kasım 2019 da 2. evliliğimi yaptım. Eşim daha önce hiç evlenmemiş.
Merak ettiğiniz konulara, tamamen kendi tecrübelerimle cevap vereceğim.
2. evlilikte hazırlık aşamalarında, ilkinden daha heyecanlı ,daha yüksek enerjiliydim çünkü çok umutluydum. Ve hiç beklemediğim, önümü göremediğim zaman karşıma çıkan bir insandı ve o yüzden her şey daha değerliydi. Karşınıza sizi anlayan bir insan çıktığında ne demek istediğimi anlayacaksınız, çok mutlu olun, her şey gönlünüzce olsun :)
Boşanma süreciniz kısa sürmüş, anlaşmalı mi boşandınız, bizimki uzadı çekişmeli olduğundan, uzayacak gibi de dahaÇok teşekkür ederim paylaştığınız için ama yapılan yorumlar da şunu farkettim,ilkinde hep kötüsü denk gelen arkadaşlarım, ikinci evlliliginde doğru insanı bulup mutlu olmuşlarkendimden örnek vererek çevrem de genelde hep olumlu yorumlar alan ,sevilip sayılan biriydim ,es çevresinde de aynı şekilde kısa zamanda da başka şehirde onun çevresinde de saygınlığımi kazanmıştım,ama ben bu kadar dürüst olup da onun bu derece kaypak olması iki uyumsuz insanmışız meğerse...Dilerim benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımın ve benim karşıma bundan sonra çok mutlu olacağımız,güvenilir, dürüst insanları çıkarır
Boşanma süreciniz kısa sürmüş, anlaşmalı mi boşandınız, bizimki uzadı çekişmeli olduğundan, uzayacak gibi de daha
Evet bende size benzer şelrr yaşadım ailesi iyi insanlardı hicbir sorun olmamıştı, ne kayinvalideyle ,ne de görümceyle, ama hayatımdaki adam baştan aşağı fiyaskoydu, unvdeki arkadaşım tanışmamız vesile olmuştu, uzak mesafe ilişkisiydi,çok vakit geçiremedi,çok tanıyamadımm,evlenmek için evlendiğim bi adamdı diyorum şimdi, ben 8 aydır ailemin yanındayım kasımda açtım davayı ama benimle hiçbi şekilde iletişime geçmedi, geçmiyor da vurdumduymazin teki,davasını bile takip etmiyor, actik bakalım tazminat davası da alabilecekmiyim oda meçhul,bu evlilikte maddi kayıplarım olmasaydı inanın umrumda olmazdı, bi an önce anlaşmalı kurtulmak en iyisi olurduBana sordunuz sanırım
Anlaşmalı boşandım , kendisinden tazminat aldım. Sanırım siz aldatma nedenli maddi ve manevi tazminat davası da açtınız ? Benim önceki eşim daha fazla rezil olmayalım, daha fazla haber yayılmasın diye kabul etmişti ve bunu da bana açıkca söylemişti.
Aşık oluyoruz,seviyoruz,hayat kuruyoruz ve ölene kadar devam edeceğini düşünüyoruz.Hiçbir zaman aksini aklımıza bile getirmek istemiyoruz. Ben de sizin gibi kısa bir zamanda kendine yer edinmiş, sıcak bağlar kurmuştum onun çevresiyle de. Oysa hayatımdaki en yanlış seçimdi. Evet ailesi ve arkadaşları iyi insanlardı ama bu durumlar 'eş' kişisinin de iyi olacağına anlamına gelmiyordu. Hayatımda en çok güvendiğim insan, kendine bambaşka dünyalar kurmuş. SOnradan düşündüğümde zaten beni de sevmediğini anladım. İkinci eşler seçilirken daha farklı kriterler arıyoruz sanırım. İlkinde yaşadığımız acılar belki bizi daha mütevazi yapıyor ve/veya daha farklı açıdan bakmamıza sebep oluyor. Mesela beni hiç yargılamadan dinlemesi, her halimi anlaması, mutlu etmeye çalışması bana yetmişti.
Sizden güzel haberler bekliyor olacağım, önce kendinizi toparlayın,en çok kendinizi sevin. Sonrası güzel olacak...
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için, 2.de güzel dersler çıkardığım için emin olun daha temkinli olacamÖncelikle seni tebrik ederim. Mutsuz olacağın bir hayatı yaşamak istemeyip bitirdiğin için. Ben de 1 yıl içinde ayrıldım 10 sene geçti ayrıldığıma asla pisman olmadım. Tek pişmanlığım onla evlenmiş olmam
Bosanmadan sonra karşına çıkan gerçekten doğru insan mi ona dikkat et. Değişik bir psikoloji olabiliyor insanda. Ben bosanip 3 ay sonra tekrar evlenenleri çok anlayamıyorum.kendini işine gücüne ver biraz zaman tanı. İyi tanı acele etme seni seven yanında kalır zaten. Benimde ayrıldıktan sonra beni çok seven ama hayat görüşlerimizi çok farklı olduğu bir ilişkim oldu haliyle yürümedi Şu an 6 senelik bir ilişkim var istesek evleniriz ama bir acelemiz yok. Önemli olan mutlu olman. Evlenecek olsam inan 2 kat heyecanla evimi düzenlerim çünkü kimin sana güven ve huzur verdiğini daha iyi anliyorsun. Nasip bu iş. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?