2.evlilik düşüncesi,acabalar.

aman napiyorlarsa yapsinlar, bizden uzak olsunlarda! iki sene guya pesimde kostu anasi, okadar istiyor seviyordun, bir 'kizim hakkini helal et' demek icin bile aramamak ne is yahu! etmiyorum helal, onlerine koydugum bir bardak cayin bile hesabini gudebiliyorsam, onu bile helal etmiyorum.

eski kv hastalık bahanesi ile ogluna duygu sömürüsü yaparak nikahıma bile gelmedi !
hiç bir akrabalarına da söylememişler. bi ablası ve eniştesi geldiler onlarda 50 tl bile takmadılar insan kardeşine dügün hediyesi takmaz mı. Yok ! görümcelik etmeyi bildi ama kıskanç kadın !

neymiş kv hanım çok fena hastaymış, benim mal eski koca da ah anam çok hasta bilmem ne. gerizekalı !
sonraki 4,5 sene geberemedi ya. sonra da utanmadan evime geldi gelinlik ettirdi kendine. hiçbir hizmetinde kusur etmedim. ah anacım ahh. aman kızım sen iyi ol onlar da iyi olur aman kızım sen şu sen bu. ooof of !
insan bi dilli ucuyla kızım nikahına da gelemedik şöyle böyle der değil mi !
hayır ! ben bütün bunları haketmişim.
yengem bile anneme kızmıştı. o kadın nikahına gelmedi kızının,niye hürmet edecekmiş. sen benim oglunla nikahımıza gelmesen değil hürmet etmek evime bile almam demişti. O haklıymış !

Son düzenleme:
sen iyi kurtulmuşsun bak cidden, ayy içim şişti okurken yemin ederm yaaa
zaten benim konularımı okuyan bin pişmannn :KK11:
herkesin içi şişiyo hangi devirde yaşıyoz diyo kime anlatsam
bazen kapılıyorum iyi anlarımızı düşünüyorum
hemen burdan konularımı ve yorumları okuyorum hooop toplanıyorum :KK49::KK49:

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer demiş atalarımız.

Aynen ben de sizin hissettiklerinizi hissediyorum.

Yeniden evlenmeyi istiyorum ama taaaaa isteme faslından itibaren gözüm korkuyor.
İsteme olmadan bir ara normal kıyafetlerle gidip nikah kıydırsak diyorum.
Evi düzme stresi olmadan şu anki eşyalarımızla bir ortak ev yapsak diyorum.
Düğün müğün istemem zaten, nerede olacak, kimler gelecek, kim ne taktı vs vs.

Ama bayram gelecek, kimin ailesine gidilecek, ne kadar kalınacak. Yıllık izinde ne yapılacak. Alışverişi kim yapacak, haftasonu nasıl geçirilecek? Eve misafir ne kadar zamanda bir gelecek? Bana haber vermeden getirir mi? Annesi-babası, akrabaları beni evin hanımı yerine koyar mı?

Banyoda traş olunca lavaboyu temizler mi? Evi temiz tutar mı? Daha mı çok dağıtır?

Sonra diyorum Allah'ım bu halime şükürler olsun :KK54: Boşverdim yeniden evlenmeyi.
azıcık aşım ağrısızzz başım hesabı dimi :KK36::KK36:

Yeniden evlenmeyi istiyorum ama taaaaa isteme faslından itibaren gözüm korkuyor.

Ama bayram gelecek, kimin ailesine gidilecek, ne kadar kalınacak. Yıllık izinde ne yapılacak. Alışverişi kim yapacak, haftasonu nasıl geçirilecek? Eve misafir ne kadar zamanda bir gelecek? Bana haber vermeden getirir mi? Annesi-babası, akrabaları beni evin hanımı yerine koyar mı?

Banyoda traş olunca lavaboyu temizler mi? Evi temiz tutar mı? Daha mı çok dağıtır?

Sonra diyorum Allah'ım bu halime şükürler olsun :KK54: Boşverdim yeniden evlenmeyi.

ay aynı düşünceler korkular bende de var.
evim eşyalarım yeni benim, eşya meşya istemem.
dügün istemem bi kuru nikah bi imza yeter. aileler bile gelmesin gerek yok dedim
kendi yagımızda kavruluruz. ama olmaz işte aileler itiraz eder başta. korkuyorum çook :KK17:

eski kv hastalık bahanesi ile ogluna duygu sömürüsü yaparak nikahıma bile gelmedi !
hiç bir akrabalarına da söylememişler. bi ablası ve eniştesi geldiler onlarda 50 tl bile takmadılar insan kardeşine dügün hediyesi takmaz mı. Yok ! görümcelik etmeyi bildi ama kıskanç kadın !

neymiş kv baım çok fena hastaymış, benim mal eski koca da ah anam çok hasta bilmem ne. gerizekalı !
sonraki 4,5 sene geberemedi ya. sonra da utanmadan evime geldi gelinlik ettirdi kendine. hiçbir hizmetinde kusur etmedim. ah anamcım ahh. aman kızım sen iyi ol onlar da iyi olur aman kızım sen şu sen bu. ooof of !
yengem bile anneme kızmıştı. o kadın nikahına gelmedi kızın, sen benim oglunla nikahımıza gelmesen değil hürmet etmek evime bile almam demişti. O haklıymış !
ahh cadı kaynana ahh
gelinlikte yapmışsın işte daha nee
aman biz iyi olalım onlarda iyi olur demekten başımıza geldi ne geldiyse zaten
boşver biz kötü olalım onlar zaten kötü hahahah :KK25:

evim eşyalarım yeni benim eşya meşya istemem.
dügün istemem bi kuru nikah bi imza yeter. aileler bile gelmesin gerek yok dedim
kendi yagımızda kavruluruz. ama olmaz işte aileler itiraz eder başta. korkuyorum çook :KK17:
eşyalarınız duruyo dimi kızlar
ben de tıktım alt katta duruyolar öylece işte :KK17:

bak durduk yerde sinirlendim simdi, ne sinirleniyorum yahu, sakiiin

Ya o ilk tanismalar, flortler filan hepsi okey. Ama bahsettiginiz o gundelik ufak tefek sorunlarin bazen icinden cikilamayacak kadar buyumesi asil mesele zaten. Simdiden dusunmesek oralari…? Canimdan bezesim geliyo. Oksuzu yetimi beni bulsun Allahim nolursun benim ailemi ailesi bellesin yuvarlanip gidelim diye dualar ediyorum inan bazen, sonrada yazik niye oksuz yetim olsunki. Insan gibi anasi babasi olsun, vicdanli olsunlar diye duami duzeltiyorum. Kizginlikla agizdan yada gonulden gecene dikkat etmek gerekiyo haha..

7ay önce biten bir evliliğin ardından dün ilk kez arkadaşlarım biriyle tanışmam için ısrar ettiler. ne kadar isteksiz olsamda iyi hadi dedim...onların arkadası olan 8yas buyuk bir adam. evlilik düşüncesi aklımın ucunda olmadığı için tepkisiz eleman gbi gayet normal sanki görücüye çıkan ben değilmiş gbi rahatlık umursamazlık ve hissizlik.... onca yaşadığım şeyden sonra sanırım hissizleştim. erkeklerden nefret ediyorum ve yaptıkları iğrençliklerden sonra daha da uzaklaşmaya başladım... birini beğenmekmiş,gözü kaymakmış falan filan hiçççç öyle bir his yok içimde. acaba bu hep bööyle mi sürecek? 2.evlilik için erken biliyorum zaten istemiyorumda yaşadığım süreci yaşayan var mı acaba? kimseyle uğraşmak istemiyorum.yok annesi,ablası,babası,kendi......büyük bir güvensizlik ve iğneyle kuyu kazmak gibi....bu hisler normal mi yoksa ben mi anormalim:KK33: bosanıp ikinci evliliğini yapan arkadaşların fikrini almak isterim...

Neden olmasın canım.. Bence doğru kışı çıkınca ıcın yenıden kıpırdayacak sadece bu kışı doğru kışı dııl dıye dusunuyorum ben.

Ben benzer durum yasamadım ama benım annemın kuzenının kızı yanı yakın bır akrabamız :) cok sorunlu bırı evlilik bıtırdıkten sonra sımdıkı eşınle tanıştı, ustalık bır de kızı vardı ve sımdıkı esı hıc evlenmemıstı sımdı oyle mutlu kı hep der ben yaşadığım o günlerı bugunlerımın mutlulugumun bedelı olarak ödenmişım dıye dusunup unuttum bıle der.

benim hic esyam yoktu, hazir eve gelin gitmistim. bi yatak odasi aldim, birde kendi ceyizim. ceyizimde begendigim seyleri aldim (asagi yukari yuzde 70ini) digerlerinide biraktim. yatak odasinida biraktim.
ne sansliymisim, o sorunlari yasamadik en azindan simdi.

Bence o eşyalardan kurtulun ıhtıyacı olan bırıne versin bence sızı rahatlatacaktır.

Bıraz oncekı mesajda bahsettıgım akrabam mahkemeden eve geldı hemen tüm eşyaları kamyona yukletıp eşik apartmanının gorevlısıne gondermıstı oturduğu evden de çıktı yenı ev yenı eşyalar bence cok ıyı gelır.

ahh cadı kaynana ahh
gelinlikte yapmışsın işte daha nee
aman biz iyi olalım onlarda iyi olur demekten başımıza geldi ne geldiyse zaten
boşver biz kötü olalım onlar zaten kötü hahahah :KK25:
hasta numarası yapardı o haspa.
odasında yatarken inlerdi, koşardım " ne oldu anne bi yerin mi agrıyo" derdim. ( birde o igrenç kadına anne dedim ya kendimden igreniyorum bazen )
yok birşey ben arada inlerim böyle dedi !
sonradan anladım ki biricik oglunu istiyormuş nazlanmaya. bir gün eski eşim gitti yanına da gördüm.
"ahh ohh off."
oda önünde arkasında
" anacım anacım anacım"
kökünüz kurusun insallah !

ceketini alıp çıktı pislik
çok maddi zarar verdi bana ama en azından bi kaç parça eşya kaldı
evlenirken 2 eski çekyatı vardı onları kabul ettim sonra alırız dedim koltk takımı.
alamadık ! iyiki de almamışız.
boşanınca yeniledim en güzelinden. taksitleri bile bitti :KK200:
ablasının üstüne olan bi paliosu vardı, masraflarını ben karşıladım vergisi benim cebimden, benzini bakımı benden ama kullanayım deyince yok olmaz !
5 ay önce arabamı da aldım şimdide onu ödüyorum. :KK66:

Son düzenleme:

neymiş kv hanım çok fena hastaymış, benim mal eski koca da ah anam çok hasta bilmem ne. gerizekalı !
sonraki 4,5 sene geberemedi ya. sonra da utanmadan evime geldi gelinlik ettirdi kendine. hiçbir hizmetinde kusur etmedim. ah anacım ahh. aman kızım sen iyi ol onlar da iyi olur aman kızım sen şu sen bu. ooof of !
yengem bile anneme kızmıştı. o kadın nikahına gelmedi kızının,niye hürmet edecekmiş. sen benim oglunla nikahımıza gelmesen değil hürmet etmek evime bile almam demişti. O haklıymış !

Ovvvv cok cok gecmıs olsun. Verılmıs sadakanız varmış bence kurtulmussunuz.

hasta numarası yapardı o haspa.
odasında yatarken inlerdi, koşardım " ne oldu anne bi yerin mi agrıyo" derdim. ( birde o igrenç kadına anne dedim ya kendimden igreniyorum bazen )
yok birşey ben arada inlerim böyle dedi !
sonradan anladım ki biricik oglunu istiyormuş nazlanmaya. bir gün eşim gitti yanına da gördüm.
ahh ohh off.
oda önünde arkasında
" anacım anacım anacım"
kökünüz kurusun insallah !

ceketini alıp çıktı pislik
çok maddi zarar verdi bana ama en azından bi kaç parça eşya kaldı
evlenirken 2 eski çekyatı vardı onları kabul ettim sonra alırız dedim koltk takımı.
alamadık ! iyiki de almamışız.
boşanınca yeniledim en güzelinden. taksitleri bile bitti :KK200:
ablasının üstüne olan bi paliosu vardı, masraflarını ben karşıladım vergisi benim cebimden, benzini bakımı benden ama kullanayım deyince yok olmaz !
5 ay önce arabamı da aldım şimdide onu ödüyorum. :KK66:

Cok sevındım duzenınızı yenıden kurmanıza hatta daha guzelını kurmuşsunuz huzurlu ve mutlu.

Boyle erkeklerı anlamam nıye evlenırler ömür boyu annelerıyle başlasa kalsınlar koyun koyuna yatsınlar ıste...

Neden olmasın canım.. Bence doğru kışı çıkınca ıcın yenıden kıpırdayacak sadece bu kışı doğru kışı dııl dıye dusunuyorum ben.

Ben benzer durum yasamadım ama benım annemın kuzenının kızı yanı yakın bır akrabamız :) cok sorunlu bırı evlilik bıtırdıkten sonra sımdıkı eşınle tanıştı, ustalık bır de kızı vardı ve sımdıkı esı hıc evlenmemıstı sımdı oyle mutlu kı hep der ben yaşadığım o günlerı bugunlerımın mutlulugumun bedelı olarak ödenmişım dıye dusunup unuttum bıle der.

inşallah bizde öyle oluruz, bunlar mutlu günlerin bedelidir inşallah !

Bence o eşyalardan kurtulun ıhtıyacı olan bırıne versin bence sızı rahatlatacaktır.

Bıraz oncekı mesajda bahsettıgım akrabam mahkemeden eve geldı hemen tüm eşyaları kamyona yukletıp eşik apartmanının gorevlısıne gondermıstı oturduğu evden de çıktı yenı ev yenı eşyalar bence cok ıyı gelır.

benim eskiden kalma bi kaç parça perde ve halı var. birde yatakodası.
onu da evlenirken değiştirmeyi düşünüyorum. diger ufak tefegi de zamanla temizlerim.
domuzun bi kılı kalmış kar kalsın !

ayyy ne güzelll çok mutlu oldm onun adına :KK25::KK25:

evim eşyalarım yeni benim, eşya meşya istemem.
hımm sen sonradan almışsın herşeyini ne güzell canımm
bi hayırlı koca kalmış o da olur inş :KK66::KK66:

Ovvvv cok cok gecmıs olsun. Verılmıs sadakanız varmış bence kurtulmussunuz.

çok şükür kurtuldum, yaralarımı da sarıyorum epey atlattım, biteli iki sene olacak.
Cok sevındım duzenınızı yenıden kurmanıza hatta daha guzelını kurmuşsunuz huzurlu ve mutlu.

Boyle erkeklerı anlamam nıye evlenırler ömür boyu annelerıyle başlasa kalsınlar koyun koyuna yatsınlar ıste...

kendisine para kazandıracak evde de sömüreceği bir köle aramış ex.
annem derdi ah kızım bu adam seni sömürmek için evlenmiş, anne benim ne param var ki derdim.
doğru düzgün bir dikiş tutturamayınca bana yaslanırdı ben 6 senedir aynı şirkette çalışıyorum.
bir gün y. dışı seyahatten döndüm. almanyadaydık fuarda.
bir sürü rotar motar derken yurda döndüm. ilk iş eski eşi aradım
şero - hayatım ben geldim, haberin olsun
mal değneği - hmm öyle mi ? ( hoşgeldin filan yok ). evde ekmek yok gelirken ekmek alsana....

bu konuşmayı duyan patronun kızı :
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

çok şükür kurtuldum, yaralarımı da sarıyorum epey atlattım, biteli iki sene olacak.

kendisine para kazandıracak evde de sömüreceği bir köle aramış ex.
annem derdi ah kızım bu adam seni sömürmek için evlenmiş, anne benim ne param var ki derdim.
doğru düzgün bir dikiş tutturamayınca bana yaslanırdı ben 6 senedir aynı şirkette çalışıyorum.
bir gün y. dışı seyahatten döndüm. almanyadaydık fuarda.
bir sürü rotar motar derken yurda döndüm. ilk iş eski eşi aradım
şero - hayatım ben geldim, haberin olsun
mal değneği - hmm öyle mi ? ( hoşgeldin filan yok ). evde ekmek yok gelirken ekmek alsana....

bu konuşmayı duyan patronun kızı :
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
hahayytttt
patronun kızına kal gelmiştir

X