- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- Konu Sahibi kelebekleagac
aman napiyorlarsa yapsinlar, bizden uzak olsunlarda! iki sene guya pesimde kostu anasi, okadar istiyor seviyordun, bir 'kizim hakkini helal et' demek icin bile aramamak ne is yahu! etmiyorum helal, onlerine koydugum bir bardak cayin bile hesabini gudebiliyorsam, onu bile helal etmiyorum.
eski kv hastalık bahanesi ile ogluna duygu sömürüsü yaparak nikahıma bile gelmedi !
hiç bir akrabalarına da söylememişler. bi ablası ve eniştesi geldiler onlarda 50 tl bile takmadılar insan kardeşine dügün hediyesi takmaz mı. Yok ! görümcelik etmeyi bildi ama kıskanç kadın !
neymiş kv hanım çok fena hastaymış, benim mal eski koca da ah anam çok hasta bilmem ne. gerizekalı !
sonraki 4,5 sene geberemedi ya. sonra da utanmadan evime geldi gelinlik ettirdi kendine. hiçbir hizmetinde kusur etmedim. ah anacım ahh. aman kızım sen iyi ol onlar da iyi olur aman kızım sen şu sen bu. ooof of !
insan bi dilli ucuyla kızım nikahına da gelemedik şöyle böyle der değil mi !
hayır ! ben bütün bunları haketmişim.
yengem bile anneme kızmıştı. o kadın nikahına gelmedi kızının,niye hürmet edecekmiş. sen benim oglunla nikahımıza gelmesen değil hürmet etmek evime bile almam demişti. O haklıymış !
Son düzenleme: