- 25 Ağustos 2014
- 20.333
- 48.170
- Konu Sahibi kelebekleagac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyynen coni vaynen bacım.değil tabiii çok haklısın neden bir insan don ve çorap yıkayıp çoğu gün ilgisiz kocası için gözyaşı döksün sonrada sevişmek için yanaştığında dünyalar onun olsunki...çoğu kadın böyle gördüğüm kadarıyla...tek verdiği kızım evlilik bana pek bişiy katmadı....
Hani ? Nerde ?KK'da onerilen basliga bak var mi lan oyle bi koca
bendede yok anne olmak istiyorum ama talip bile yokI ıh, yok
valla dışarda çalışmadım 4 yıl ama seneye döneceğim sanırım ....artık çorabını kendi yıkasın o saatten sonraAyyynen coni vaynen bacım.
Valla toplumsal baskı olmasa cocugu da nikahla filan uğraşmadan yapardım. ne yani don yıka corap yıka temizle topla evde ayrı dışarda ayrı çalış. poff
Hani ? Nerde ?
ay foto koydum ama acilmadi, bidaha deneyim..Ayyynen coni vaynen bacım.
Valla toplumsal baskı olmasa cocugu da nikahla filan uğraşmadan yapardım. ne yani don yıka corap yıka temizle topla evde ayrı dışarda ayrı çalış. poff
Hani ? Nerde ?
Zamanla olur canım Allahtan ümidini kesme, nasip kısmet diye birşey var gerçektenbendede yok anne olmak istiyorum ama talip bile yok
Dön dön, insanın kendi ekmeğini kazanması çok zevkli.valla dışarda çalışmadım 4 yıl ama seneye döneceğim sanırım ....artık çorabını kendi yıkasın o saatten sonra
Puhhahaha kız hiiç güleceğim yoktuay foto koydum ama acilmadi, bidaha deneyim..
bi de icerikte yazanlari okusanZamanla olur canım Allahtan ümidini kesme, nasip kısmet diye birşey var gerçekten
Dön dön, insanın kendi ekmeğini kazanması çok zevkli.
23 yaşımdan beri çalşıyorum hala o maaş zamanının neşesi içimde..
Puhhahaha kız hiiç güleceğim yoktu
harika koca yı kim kaybetmiş ki biz bulalım ? olsa olsa en az kötü koca olur
valla ben 17 yaşından bu yana çalıştım hiç ara vermedim.taaaakiiiiiiiii hamile kalana kadar ...ne zamanki doktor bir süre dinlen doğuma çalışma bebeği kaybetme riskimiz var dedi o gün bıraktım....seneye okula başlayınca döneceğim tekrar...Zamanla olur canım Allahtan ümidini kesme, nasip kısmet diye birşey var gerçekten
Dön dön, insanın kendi ekmeğini kazanması çok zevkli.
23 yaşımdan beri çalşıyorum hala o maaş zamanının neşesi içimde..
e hadi ama link linkbi de icerikte yazanlari okusan
Allah yavruna uzun ömür versin canım o da çok önemli.valla ben 17 yaşından bu yana çalıştım hiç ara vermedim.taaaakiiiiiiiii hamile kalana kadar ...ne zamanki doktor bir süre dinlen doğuma çalışma bebeği kaybetme riskimiz var dedi o gün bıraktım....seneye okula başlayınca döneceğim tekrar...
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...nizin-oldugunu-gosteren-isaretler-103716.htmle hadi ama link link
Allah yavruna uzun ömür versin canım o da çok önemli.
17 den beri çalışıyorsun peki meslek nedir ? 4 yıl aradan sonra iş bulman zor olmasın ?
bundan birtanede ben sipariş ediyorum canım..
geçen bir konuda şişme bebek diye birşeyler geçiyordu böyle robotları olsa kadınların duygularından falan anlayan konuşabilen.. kıyarım paraya vallahhhhh
sus kizValla resimdeki adamların hepicii mukemmel erkek olur
bundan birtanede ben sipariş ediyorum canım..
geçen bir konuda şişme bebek diye birşeyler geçiyordu böyle robotları olsa kadınların duygularından falan anlayan konuşabilen.. kıyarım paraya vallahhhhh
sus kiz
bunların çoğu yoktu benimkinde
bunların çoğu yoktu benimkinde
bak bilimsel araştırmalar bile benimkinin yanlış koca olduğunu söylüyo
Evde dantel örerek mi bu nurilerden birini satın alcen kızkredi de çekerim alın terimle çalışırımda kızzz
kemal sunalın dediği gibi ben bunu yersem fadimeyi yiyemem diye motive ederim kendimi