2.evliliğini yapanlar mutlu mu huzurlu mu ne bileyim örnek gorsem inancım olacak sanki..

Benim kaybettiğim çok şey oldu. Bende biran önce bu pislikten kurtulayım bitsin gitsin dedim babam ya onu öldürememe izin ver yada ona çektir sürünsün köpek dedi o yüzden maddi manevi tazminat ve altınlarımı talep ettim. Bebeğimi de kaybetmiştim kestirip atamazdım çoğu vakit ac gezdim cebimde 2 lira ile saatlerce yürüdüm ailemden istemeye yüzüm olmadı hiç çünkü yıllardır kendim kazandım kimseye muhtac olmadım 15 yaşımdan beri kendim kazanıp kendim harcadım ailemi gecindirdim. Ondan Bahsederken bile kusmak ıstiyorum o hiç utanmadı pişman olmadı pişkin pişkin boşanalım ama sana zırnık vermem hepsi benim dedi paracı köpek. Mahkeme de boşanmak istediğini ama para ve altınları verme olayını kabul etmediğini yazıyor bu yaptıklarının hiç birini kabul etmiyor itiraz ediyor bide yetmezmis gibi benden tazminat istiyor. Böyle bu durum işte dava hala devam ediyor para verse canı gider zaten sürünsün köpek. Şükür şimdi mesleğime döndüm para kazanıyorum ailem yanımda o düşünsün

ıkıncı kez evlılık yapmak mutluluga engel degıl :)
daha once bır tecrubenız olmus bundan sonra mutlu olur muyum dıye dusunmeyın nıye olmayasınız :) herkes kotu degıl o kısıyle uyusamamıssınız olmus bıtmıs gerıde bırakın endıselerı korkuları

Çok erken 23 yaş. Bu zamanda degil simdi degil.
2.evliligi 30 dan önce dusunme. Kariyerine odaklan. Kulturel anlamda kendini gelistir ki etrafinda statu sahibi ve olgun erkekler olsun.
Tekrar yuva kuracaksin. Mutlu olacaksin.
Tecrubeyle sabittir. 2.evliligim.
Zaman herseyin ilaci derler ya, bunu soyleyenlere kizardim. Inan alisiyorsun. Unutuyorsun bile bosandigini.
Yobaz muhafazakar erkeklere şans tanima. Onlar sana 2.el muamelesi yapar üzer.
5-6 yįl bekle ve asla tanimadan evlenme.

Kanim dondu. Ne demek hamileyken karnını tekmelemek filan ins en ağır cezayı alır. Sen de geleceğe umutla bak. Cevremde 2.evliliğiniyapıp mutlu olan cok insan var acele etme. Içinde hcbsy kalmasın gez dolaş paranı kendin icin harca hayatin tadını cikar. Hayat zaten doğru insanı karşınaçıkaracaktır

Fazlaca dikkatli olmakta yarar var. Zaten birinden yara almışsınız. Diğeri ya kabuk tutturur ya da kabuğunu kaldırır. Umarım kabuk bağlar ve eskiyi unutursunuz

Teşekkür ederim ❤

Teşekkür ederim ❤

çok ama çok sevındım dılerım rabbım mutlulugunuzu daım etsın banada umut oldunuz yeterkı kalbımız guzel olsun yasıycaklarımızı allah bılıyor ama herkes kalbının ekmegını yıyor ...
Benim de hayatım ile ilgili dibe vurduğum anlar oldu ama sadexe anda kaldı. ...hiç hayal kurabilen bir insan değilim ama hayalini kursa ancak bu kadar olurdu ...kaldı ki ilk eşimi de çok severken kaybettim. ..yani hep yeni bir kapı ve yeni bir mutluluk var biz yaşadıkça. ..mutlu olalım diye gözümüzün içine bakan insanlara da haksızlık olur...gayet de mutlu olacaksınız neden olmayanın iz canım benim. ..sevgiler canım. ..

ben buna ınanıyorum kı karamsarlık bende yasıyorum zor gunlerde yasıyorum ama pes etmedım hep ıyı dusunuyorum sız severken kaybetmıssınız ama rahmetlı olmus melek olmuş nurlar ıcınde yatsın bızlerse sevdıgımız ınsanların bızım azraılımız oldugunu gorduk hangısı daha acı dıye kıyaslamak ıstemıyorum ama ınanın cok canım yanıyor daha dun bıle polıs arayıp bana onu soruyo esınızı arıyoruz nerde dıye şoklar tramvalar hepsını yasadım benım ıcınde yasayan bır olu ben oldu dıyıp kabullenmeye ve kendımı akısa bırakmaya calısıyorum herkes kalbının ekmegını yer sız bızım umudumuz oldunuz bızlerde baskasına dar gunun de yetısen ısık oluruz ıns:)

Çok teşekkürler daim olsun

Allah'ından bulsun o pislik

Ben boşandı asla ne 2.evlilik ne aşk meşk asla düşünmüyorum değmez erkek milletine sonunda hepsi aynı şeye dönüşüyor

Ablacim, 30 undan önce evlenme lütfen. Genc yasda cogu seyleri görmüyoruz, görmek istemiyoruz.
30 un dan sonra kadinlar daha bilincli ve güclü oluyor. Hakkinda hayirlisi

Aynen bir erkegin uzun süre sevme ihtimali yok.
Çünkü a$k erkek i$i degil.
Yasin küçük diye simdi sevgiye acsin.
Sevecem diye de acele etme.yanílírsin.

Kız kardeşim iyi örnek olabilir onun ilk eşi hastalanınca hemencik hastaneye yattığında
Gidip boşanma davası açtı, ki çok ağır hastalıktı hem hastalığıyla hemde kocasının vefasızlığıyla zor günler yaşadı 7 yıl sonra 2. Eşiyle tanışıp evlendi ilk eşi aşk evliliydi,
2 eşi süper bir adam, yemek pişirir, evi temizler, kahveyi dahi pişirip bizi mutlu eder
Böyle bir erkek memlekette varolduğuna inanmıyordum, ama varmış

Çok sevindim kardeşin adına gerçekten ❤ Herkese mutlu huzurlu yuva nasip olsun InşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…