Benim kaybettiğim çok şey oldu. Bende biran önce bu pislikten kurtulayım bitsin gitsin dedim babam ya onu öldürememe izin ver yada ona çektir sürünsün köpek dedi o yüzden maddi manevi tazminat ve altınlarımı talep ettim. Bebeğimi de kaybetmiştim kestirip atamazdım çoğu vakit ac gezdim cebimde 2 lira ile saatlerce yürüdüm ailemden istemeye yüzüm olmadı hiç çünkü yıllardır kendim kazandım kimseye muhtac olmadım 15 yaşımdan beri kendim kazanıp kendim harcadım ailemi gecindirdim. Ondan Bahsederken bile kusmak ıstiyorum o hiç utanmadı pişman olmadı pişkin pişkin boşanalım ama sana zırnık vermem hepsi benim dedi paracı köpek. Mahkeme de boşanmak istediğini ama para ve altınları verme olayını kabul etmediğini yazıyor bu yaptıklarının hiç birini kabul etmiyor itiraz ediyor bide yetmezmis gibi benden tazminat istiyor. Böyle bu durum işte dava hala devam ediyor para verse canı gider zaten sürünsün köpek. Şükür şimdi mesleğime döndüm para kazanıyorum ailem yanımda o düşünsünben senı cok ıyı anlıyorum yapıcagın tek sey mantıgınla hareket et ve asla duygusal dusunme lutfen su anda dık durman mantıgınla olur cunku ben annemın evıne ılk gıttıgımde kafayı yıycektım anlasmalı bosandık bız hıc bırsey ıstemıyorum derken bıle kafasını yerden kaldıramıyan bır pıslık vardı ve sonuc agladı beter olsun kımse yasattıgını yasamadan olmeyecek ben buna ınanıyorum bosandım kurtuldum ama su anda ıtıbaren duygusallıgımı da bıraktım uzulmemı acımı yasıyorum haketmedıgım seylerı allaha dua ederek sabrederek zamana bırakıyorum kendımı..
Merhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Teşekkür ederim ❤ıkıncı kez evlılık yapmak mutluluga engel degıl :)
daha once bır tecrubenız olmus bundan sonra mutlu olur muyum dıye dusunmeyın nıye olmayasınız :) herkes kotu degıl o kısıyle uyusamamıssınız olmus bıtmıs gerıde bırakın endıselerı korkuları
Teşekkür ederim ❤Kanim dondu. Ne demek hamileyken karnını tekmelemek filanins en ağır cezayı alır. Sen de geleceğe umutla bak. Cevremde 2.evliliğiniyapıp mutlu olan cok insan var acele etme. Içinde hcbsy kalmasın gez dolaş paranı kendin icin harca hayatin tadını cikar. Hayat zaten doğru insanı karşınaçıkaracaktır
UmarımFazlaca dikkatli olmakta yarar var. Zaten birinden yara almışsınız. Diğeri ya kabuk tutturur ya da kabuğunu kaldırır. Umarım kabuk bağlar ve eskiyi unutursunuz
Benim de hayatım ile ilgili dibe vurduğum anlar oldu ama sadexe anda kaldı. ...hiç hayal kurabilen bir insan değilim ama hayalini kursa ancak bu kadar olurdu ...kaldı ki ilk eşimi de çok severken kaybettim. ..yani hep yeni bir kapı ve yeni bir mutluluk var biz yaşadıkça. ..mutlu olalım diye gözümüzün içine bakan insanlara da haksızlık olur...gayet de mutlu olacaksınız neden olmayanın iz canım benim. ..sevgiler canım. ..çok ama çok sevındım dılerım rabbım mutlulugunuzu daım etsın banada umut oldunuz yeterkı kalbımız guzel olsun yasıycaklarımızı allah bılıyor ama herkes kalbının ekmegını yıyor ...
ben buna ınanıyorum kı karamsarlık bende yasıyorum zor gunlerde yasıyorum ama pes etmedım hep ıyı dusunuyorum sız severken kaybetmıssınız ama rahmetlı olmus melek olmuş nurlar ıcınde yatsın bızlerse sevdıgımız ınsanların bızım azraılımız oldugunu gorduk hangısı daha acı dıye kıyaslamak ıstemıyorum ama ınanın cok canım yanıyor daha dun bıle polıs arayıp bana onu soruyo esınızı arıyoruz nerde dıye şoklar tramvalar hepsını yasadım benım ıcınde yasayan bır olu ben oldu dıyıp kabullenmeye ve kendımı akısa bırakmaya calısıyorum herkes kalbının ekmegını yer sız bızım umudumuz oldunuz bızlerde baskasına dar gunun de yetısen ısık oluruz ıns:)Benim de hayatım ile ilgili dibe vurduğum anlar oldu ama sadexe anda kaldı. ...hiç hayal kurabilen bir insan değilim ama hayalini kursa ancak bu kadar olurdu ...kaldı ki ilk eşimi de çok severken kaybettim. ..yani hep yeni bir kapı ve yeni bir mutluluk var biz yaşadıkça. ..mutlu olalım diye gözümüzün içine bakan insanlara da haksızlık olur...gayet de mutlu olacaksınız neden olmayanın iz canım benim. ..sevgiler canım. ..
Çok teşekkürler daim olsunBenim de hayatım ile ilgili dibe vurduğum anlar oldu ama sadexe anda kaldı. ...hiç hayal kurabilen bir insan değilim ama hayalini kursa ancak bu kadar olurdu ...kaldı ki ilk eşimi de çok severken kaybettim. ..yani hep yeni bir kapı ve yeni bir mutluluk var biz yaşadıkça. ..mutlu olalım diye gözümüzün içine bakan insanlara da haksızlık olur...gayet de mutlu olacaksınız neden olmayanın iz canım benim. ..sevgiler canım. ..
Herkes mutlu olsun yaaaBen hem kadin hem erkek biliyorum ikiside cok mutlu
Allah'ından bulsun o pislikInsaAllah. Ben zaten kendi ayaklarının üzerinde durabilen mesleği olan bir kadınım. Güçsüz biri asla değilim. Sevgi dışında eksigim yok hamdolsun. Hamileydim dayak yediğim için kanama ile kaybettim düştü. Kurtaramadik
Ben boşandı asla ne 2.evlilik ne aşk meşk asla düşünmüyorum değmez erkek milletine sonunda hepsi aynı şeye dönüşüyorMerhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Aynen bir erkegin uzun süre sevme ihtimali yok.Merhaba
Buralarda yeniyim
AminnnnnAllah'ından bulsun o pislik
Çok sevindim kardeşin adına gerçekten ❤ Herkese mutlu huzurlu yuva nasip olsun InşaAllahKız kardeşim iyi örnek olabilir onun ilk eşi hastalanınca hemencik hastaneye yattığında
Gidip boşanma davası açtı, ki çok ağır hastalıktı hem hastalığıyla hemde kocasının vefasızlığıyla zor günler yaşadı 7 yıl sonra 2. Eşiyle tanışıp evlendi ilk eşi aşk evliliydi,
2 eşi süper bir adam, yemek pişirir, evi temizler, kahveyi dahi pişirip bizi mutlu eder
Böyle bir erkek memlekette varolduğuna inanmıyordum, ama varmış