Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutluluğunuz daim olsun2. Evliliğini 10 yıl sonra yapmış birisi olarak. Mutluluk vardiyorum ama arayın bulun. Bu o kadar kolay değil bence. Hayatımda evet işte bu dediğim tek adam eşim. Sadece artılarını degil eksilerini deseviyorum.
Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Kimsenin değişmeyeceğini kabul edin. Tanıdığınız adamdan memnunsanız evlenin.
Eski evlilik eş kişisini takma. Bu süreç geçecek. Bitecek hiç yaşanmamış gibi olacak. Sana harikaydin demeyecek. kaka pis diyecek. Umursama güçlü ol. Ve kulaklarını tika. Avukatin hakkin neyse alsin. Herkesin yaptigi terbiyesizliğin bir bedeli olmalı bu hayatta.
Insallah .Mutluluğunuz daim olsun
Hakkımı alabilirim InsaAllah. Mutluluk ben ve benim gibi her kadına nasip olur olur umarim
Bu dünya da hakkım kalsa bile Rabbim en iyi yardımıdır. InşaAllah kimsenin yanina bırakmaz. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmesinInsallah .
Ve insallah hakkınızı alın. Emin olun ne olursa olsun ne alırsanız alın hakkınızdan azı olacaktır.
Allah mutluluğunuzu eksik etmesin daim etsin arttırsın InsaAllah. Teşekkür ederim umarım mutlu olmak bana da nasip olur38 yaşında ikinci evliligimi yaptım. Mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz. İyi bir insanla karşılaştığında tekrar evlen. İlk evliliginin evlilik olmadığını yeniden doğduğunu hissedeceksin. Doğru insanı secmek önemli ne istediğini bilmen önemli , kalp ve beyin ikisini de göz ardı etme tatlım.
Iyi insanların da varolduğunu bilmek ne güzel ❤ inanın bende huzurlu bi yuva dışında bisey beklemiyorum. Bunları yarim yamalak hayal mayal hatırladığım günlere bende gelirim inşaallah12 senelik evliliği 2 çocuğum olmasına rağmen bitirdim. İkinci kez evlendim. Korkularım endişelerim çoktu. Çocuklarım vardı çünkü ve evlendigim kişi daha önce evlenmemisti hiç. Şimdi ikinci evliliğimde de 2. bebeğimi bekliyorum :) Elhamdülillah çok mutluyum. Benim icin en büyük kıstas sağlam inanci olan biri olmalı. Gerçekten inançlı ve vicdan sahibi olan insandan zarar gelmez bilakis mutluluk gelir. Yaşınız çok genç. Allah hayırlı insan çıkarsın karsiniza... Umudunuzu kaybetmeyin hala iyi insanlar var çok şükür. Sevgiler...
Düşüncenize saygı duyarım. Bende Bunları yaşamamış yada çok çok kötü günler geçirip yuva kurmak anne olmak uğruna evlenen sonrasında dayak yiyen bebeğini dayak sonrası kaybeden birinin ne istediğini tam anlayamayacağınızı düşünüyorum.Mutlu olmak bir tercihtir. Geriye kalan tüm kişi ve ilişkilerden mutluluk beklediginiz sürece,yeteri kadar mutluluk bulamayacagınızı düşünüyorum
Öneriniz için teşekkür ederim hemen izleyeceğim ❤Youtubede ebru yücelin kanalı var fatih beyle evli ikisininde ikinci evliliği okadsr güzel anlaşıyorlarki iyiki evlenmişler diyorsun
Ilk evliliğimi 24 yaşında yaptım 4 sene sonunda ayrıldım ve tekrar evlendim 13cü senemizdeyiz... doğru kişi olduğunu anlamak bilmiyorum var mi oyle bir şey sonuçta kimse bu kisi yanlis ama evlencem sonra ayrilirim demiyor...fakat insanlarbazi sinyaller verebiliyor.. onun icin aşkı biraz da geri planda tutmayı başarıp mantığı da devreye sokmalı insan. Aşığım deyip kör olmadan değerlendirmeli ilişkiyi.. cok konuştum gereksiz yere uzattim kusura bakma...umarım karsina seni gerçekten seven ve saygı duyan bir insan cikar... o zamana kadar lütfen sevgi açlığı yaşadığını düşünüp onune ilk cikan kişiye yilana sarılır gibi sarılma..Merhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Aslında neden yazdım biliyor musun?Yalnız değilsin.Benim de yaşım 30.Yeni evlendim.Haziran ayında.Ve şimdi boşanıyorum.Benim psikolojik şiddet.Eşimin bir sosyopat yada narsist.Herneyse hastalığı olduğunu öğrendim.Daha doğrusu anladım.Neler hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.İçinde tarifi olmaz bir yıkım.Ve şefkat açlığı var.Yapayalnız hissediyorsun.Normalde insan evlilikten soğur.Ama öyle bir an ki sanki biri gelip sen sevilmeye değersin dese gidecek gibisin değil mi?Kafandaki tek şey.Tüm bunların sebebi ben miyim?Sevilmeyi haketmedim mi? Umut var mı?
Ne kusuru estağfurullah Maksatım zaten konuşmak. Biri sabaha kadar konuşsa neden susmuyorsun demem ki. Burdaki sevgi açlığı çevresel olarak aslında. Aksine erkek denen o kavramdan korkar oldum. Ve ben hiç aşık olmadım aşık olarak da evlenmedim. Biri gelse sevicem dese inanmayacağım işin garibi de bu ya inançsızlıkla nasıl doğru olanı bulur insan.Ilk evliliğimi 24 yaşında yaptım 4 sene sonunda ayrıldım ve tekrar evlendim 13cü senemizdeyiz... doğru kişi olduğunu anlamak bilmiyorum var mi oyle bir şey sonuçta kimse bu kisi yanlis ama evlencem sonra ayrilirim demiyor...fakat insanlarbazi sinyaller verebiliyor.. onun icin aşkı biraz da geri planda tutmayı başarıp mantığı da devreye sokmalı insan. Aşığım deyip kör olmadan değerlendirmeli ilişkiyi.. cok konuştum gereksiz yere uzattim kusura bakma...umarım karsina seni gerçekten seven ve saygı duyan bir insan cikar... o zamana kadar lütfen sevgi açlığı yaşadığını düşünüp onune ilk cikan kişiye yilana sarılır gibi sarılma..
Sende güzel bir insansın..Mahkeme süreç sorularına gelince.Çekişmeli olacak benim ki.Benim eşyalarım da dahil herşeyimi götürdüler.Ben manevi maddi vs tazminat istemedim.Sadece ziynet davası görülecek.Sana sadece bir arkadaşım var ondan aldığım feyz ile çok çetin geçeceğini söyleyebilirim.Senin de karşı taraf leş.Belli yani.Yalancı şahit çıkaracaklar bana büyük ihtimalle.Şu var ki.Biz yanlışa boyun eğmeyip bitirmeyi göze alabilecek kadar cesur kadınlarız.Bunun da üstesinden geleceğiz.Çünkü bir yuva dağıtma kararını vermek kadar zor birşey yokmuş.Acıta acıta söküp atmak.Bilmiyorum biri daha çıkar mı.Ama çıkarsa fena olmaz.Bu enkazı sevgiyle kaldırmak istiyorum:)Bi an bu yazıyı ben yazdım sandım. Beni anlayan birilerinin olması ne guzel
O kadar güzelsin ki kalbinden öpeyim. Bu yazıya kalbimi bıraktım gerçekten. Üzülme , üzülmeyelim geçecek geçmesi lazım
Böyle olmamalı. Geri kalan hayat umutsuzlukla geçmez. Sende mutlu ol bende mutlu olayım herkes mutlu olsun. Cidden ufacık şeylerle mutlu olan beni , kendimi hayat neden bu kadar zorladı ve zorlamaya devam ediyor anlamıyorumm
Bi gün olurda gerçekten bende bu enkazdan sağ çıkarsam ilk sana haber edeceğim güç olmak için umut olmak için mahkemem bitip sonuçlandığı zamanda ilk sana yazacağım inan ❤ Son günler de kendime sürekli söylüyorum bunu BIR GÜN BENDE MUTLU OLACAĞIM umarım sende sev sevil mutlu ol ve bu enkazın altında kimse can çekişmesin her kadın güçlüdür. Sadece az cesaretSende güzel bir insansın..Mahkeme süreç sorularına gelince.Çekişmeli olacak benim ki.Benim eşyalarım da dahil herşeyimi götürdüler.Ben manevi maddi vs tazminat istemedim.Sadece ziynet davası görülecek.Sana sadece bir arkadaşım var ondan aldığım feyz ile çok çetin geçeceğini söyleyebilirim.Senin de karşı taraf leş.Belli yani.Yalancı şahit çıkaracaklar bana büyük ihtimalle.Şu var ki.Biz yanlışa boyun eğmeyip bitirmeyi göze alabilecek kadar cesur kadınlarız.Bunun da üstesinden geleceğiz.Çünkü bir yuva dağıtma kararını vermek kadar zor birşey yokmuş.Acıta acıta söküp atmak.Bilmiyorum biri daha çıkar mı.Ama çıkarsa fena olmaz.Bu enkazı sevgiyle kaldırmak istiyorum:)