- 8 Ekim 2019
- 237
- 185
senınle aynı durumda ve aynı kaygıları yasıyorum ve kendıme tek tesellım anda kal dusunme anı yasa kendını topla dıyorum olacakların ve yasıycaklarının onune gecemıyorsun yanı hayatı garantıleyemıyorsun o yuzden bunları dusunme bıle olacaksa olur su akar yolunu bulur...bosver keyfıne bak ben bosanalı 1 hafta olmak uzere ve degerlı olan benım bunu bana ogrettıler saolsunlar bende sımdı ılk degerlı oldugumun anladıgımı onu ve aılesını hayatımdan cıkartarak gosterdım onlaraEn sevdiğim sözdür. Herkes kalbinin ekmeğini yer ❤
Daha çok gençsin.. Sana seni tanıdığı andan itibaren saygı gösteren insan, olduğun gibi kabullenen ama hatalarını söylemekten çekinmeyen ve kötü anını önemseyen insan bence doğru insan olabilir gibi geliyor. İlk evliliğin nasibinde varmış yaşanmış ve bitmiş şükür. Hayatına bundan sonra girecek insanı tanıman bence daha kolay olur ama önceki adamda olan yanlışları ona bağlamamaya dikkat etmelisin. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşınaMerhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Merhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Çok yakın arkadaşımın ilk evliliği çok problemliydi her döneminde sıkıntı ve problem yaşadı buna rağmen yaklaşık iki yıl kadar bu evliliği sürdürdü en son bıçak kemiğe dayanınca boşandı ve şu anda ikinci evliliğini yaptı o kadar mutlu ki kelimelerle anlatamam ilk evliliğinden çocuğu yoktu şimdi çocuğuda oldu maşallah her gün şükrediyor
Büyük bi holdingde muhasebe işindeyim. Çok oKur cok gezerim bağlama kursuna gidip baglama çalıyorum. Ama başına gelmeyen bunları yaşamayan nasıl bi boşluk bilip anlamıyor maalesef
Oldum elbette herşey avukat elinde devam ediyor. Şikayette var raporlar da var hepsi varŞikâyetçi olmadınız mı?
Çok imrendim gerçekten Hayırlısı ile rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin InsaAllah . Mutluluğunuz daim olsun bu arada ❤Evlendim 10 ay evli kaldım ayrıldım.
1.5 sene sonra tekrar evlendim suan 2.5 yıllık evliyim ve çok çok mutluyum.
Aminnn canımm inşallahh..Çok imrendim gerçekten Hayırlısı ile rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin InsaAllah . Mutluluğunuz daim olsun bu arada ❤
Yaaa boşanalı 1 hafta oldu diyorsun keşke bende öyle diyebilsem. Yükün kalkmış ne güzel hak talep ettin mi peki haklarını alabildin mi çekişmeli mi oldu dava ne kadar sürdü. Beni daha iyi anlarsın gerçekten sorduklarımi düşünmekten hayatımı yaşayamaz oldumsenınle aynı durumda ve aynı kaygıları yasıyorum ve kendıme tek tesellım anda kal dusunme anı yasa kendını topla dıyorum olacakların ve yasıycaklarının onune gecemıyorsun yanı hayatı garantıleyemıyorsun o yuzden bunları dusunme bıle olacaksa olur su akar yolunu bulur...bosver keyfıne bak ben bosanalı 1 hafta olmak uzere ve degerlı olan benım bunu bana ogrettıler saolsunlar bende sımdı ılk degerlı oldugumun anladıgımı onu ve aılesını hayatımdan cıkartarak gosterdım onlara
Biraz olsun rahatladım ama tabiki bebeğinize çok üzüldüm. Inşallah en ağır cezayı alır.Oldum elbette herşey avukat elinde devam ediyor. Şikayette var raporlar da var hepsi var
Aminnn InsaAllah. Bende yıllar sonra böyle dememek için erken bitirdim işte. Çünkü biliyorum değişmeyecekti mutlu olamayacaktım 2 aylık karısını döven biri yıllar geçer de neler yapmaz.Bende 5 yıl önce ikinci evliliğimi yaptım eşiminde ikinci evliliği çok ama çok mutluyum tek pişmanlığım ilk eşime 10 yıl katlandığım keşke bu eşimle yıllar öncesi tanışıp evlenseydim Rabbim herkese hayırlı eş hayırlı yuva nasip etsin inşallah
Çok teşekkürler ❤ umarım herşey herkes için güzel olurDaha çok gençsin.. Sana seni tanıdığı andan itibaren saygı gösteren insan, olduğun gibi kabullenen ama hatalarını söylemekten çekinmeyen ve kötü anını önemseyen insan bence doğru insan olabilir gibi geliyor. İlk evliliğin nasibinde varmış yaşanmış ve bitmiş şükür. Hayatına bundan sonra girecek insanı tanıman bence daha kolay olur ama önceki adamda olan yanlışları ona bağlamamaya dikkat etmelisin. Rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşına ♥
Senin de kalbin hiç eskimemiş hiç körelmemiş vücut varsın çöksün samimi güzel kalpli bi insan olarak kalmışsın ya ❤ sende çok mutluu ol huzurlu bi yuva sana sa nasip olsun InşaAllahCanım benim daha çok gençsin, çok az evli kalmışsın, ben 25 te evlenip 31 de boşandım. Kaç ay geçti bilmiyorum ama ilk zamanlar bende çok sevgi açlığı içindeydim hemen biri olsun hayatımda modundaydım, şimdi evlenmek istemiyorumYorucu yoğun bir hayatım var, evlilik demek emek demek, şu an kendimi nadasa çektim, o kadar yorulmuşum ki zaten çalışmak bile yoruyor beni eskiden nasıl dayanmışım eşek gibi çalış eve gel adama hizmet et, anasını danasın çek falan , kendime niye bunu yapmışım 31 yaşında vücut çöktü. Grip oldum en basiti 10 gündür sürünüyorum, eskiden olsa 2 güne geçerdi.
Yaşının, gençliğinin kıymetini bil.
Merak değil ki bu. Herşey dozunda güzel ve inan görünce mutlu oluyor insan umut ediyorcanım ben seni anlıyorum, benim de konularım var boşandıktan sonra, koca meraklısı damgası yediğim
Hayatta her şey dengeli olmalı; ne sadece evlilikle, ne de sadece hobiyle tamamlanabilir bir insan.
Sitede çok örnek var, konuna yazarlar belki, ikinci evliliğinde çok mutlu olan. Ben de kısmetse olur dedim ve kapattım evlilik dosyasını.
Allah razı olsun dua etmeniz bile bana O kadar huzur verdi ki❤ herkes mutlu olsun kimse yuvasıyla evladıyla sınanmasın InsaAllahBiraz olsun rahatladım ama tabiki bebeğinize çok üzüldüm. Inşallah en ağır cezayı alır.
Allah karşınıza adam gibi adam çıkarsın.
Merak değil ki bu. Herşey dozunda güzel ve inan görünce mutlu oluyor insan umut ediyor
Bunu şey gibi düşünün. Hastasın ve tedavisi mümkün sonuç verip iyileşen bir kaç insanla konuşsan iyi gelecek ve tedavi olmayı kabul edeceksin.
Evlilik merakı falan değil bu bende sizi anlıyorum ama bu yoldan geçmeyen bilmiyor işte o isteğin sadece bir erkek olmadığını
AminnnAllah razı olsun dua etmeniz bile bana O kadar huzur verdi ki❤ herkes mutlu olsun kimse yuvasıyla evladıyla sınanmasın InsaAllah
ben senı cok ıyı anlıyorum yapıcagın tek sey mantıgınla hareket et ve asla duygusal dusunme lutfen su anda dık durman mantıgınla olur cunku ben annemın evıne ılk gıttıgımde kafayı yıycektım anlasmalı bosandık bız hıc bırsey ıstemıyorum derken bıle kafasını yerden kaldıramıyan bır pıslık vardı ve sonuc agladı beter olsun kımse yasattıgını yasamadan olmeyecek ben buna ınanıyorum bosandım kurtuldum ama su anda ıtıbaren duygusallıgımı da bıraktım uzulmemı acımı yasıyorum haketmedıgım seylerı allaha dua ederek sabrederek zamana bırakıyorum kendımı..Yaaa boşanalı 1 hafta oldu diyorsun keşke bende öyle diyebilsem. Yükün kalkmış ne güzel hak talep ettin mi peki haklarını alabildin mi çekişmeli mi oldu dava ne kadar sürdü. Beni daha iyi anlarsın gerçekten sorduklarımi düşünmekten hayatımı yaşayamaz oldum
Teşekkür ederimAminnn
Ama bir müddet kendinizi dinleyin. İc huzurunuzu tekrar yakalayın.