2.evliliğini yapanlar mutlu mu huzurlu mu ne bileyim örnek gorsem inancım olacak sanki..

Benm teyzemin oğlu ikinci evliliğini yapti eşininde ikinci evliliği gayet mutluluklar şehir şehir geziyorlar iki tanede mis gibi çocukları oldu sıkma canini

Benm teyzemin oğlu ikinci evliliğini yapti eşininde ikinci evliliği gayet mutluluklar şehir şehir geziyorlar iki tanede mis gibi çocukları oldu sıkma canini
Maşaallah Allah daim etsin
Bana da nasip olur InsaAllah
Daha doğrusu isteyen herkese ❤

Allah mutluluğunuzu eksik etmesin daim etsin arttırsın InsaAllah. Teşekkür ederim umarım mutlu olmak bana da nasip olur
Olur inşallah niye olmasın. Bak sana bir ipucu vereyim seni güldürebilen birini bul hayat asık suratlı insanla bedbin insanla geçmiyor. Neşeli takıntısız kendisiyle ve etrafıyla barışık olsun. Bu saydığım ozelliklerin hiçbiri eski eşimde yoktu beni depresyona sokmuş hiç farkında olmadan. Yakışıklılık zenginlik makam mevki evliliğin asıl dinamikleri değil kuzum. Her şey ölçüsünde tadında tuzunda olsun. Ne bir fazla ne bir eksik. Ama bak gülmek önemli en önemlisi bu...

Bizim gibi sevgi dolu, küçük şeylerle mutlu olan, duygusal kadınlara niyeyse narsist adamlar denk düşüyor, bizi mahvedip gidiyorlar. Öğrenmemiz gereken şeyler var, kendimizi korumak, sevgi açlığımızı kendimizle gidermek, başkasına bağımlı olmamak gibi, hayat bize bunları döve döve öğretiyor.

Kesinliklee..

Altı sene aradan sonra ikinci evlilik yoluna girdim. Bekar geçirdiğim altı sene belki de hayatımın en güzel seneleriydi. Şimdi tekrar evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Evleneceğim kişi beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor, değer veriyor, çok iyi vakit geçiriyoruz. Ama insanlar tabi değer verir sen onun yanında çok gençsin, onun çocukları var vs... gibi cümlelerle olumsuz yorumlar yapıyorlar. Benim annem babam onayladıktan sonra açıkçası çokda kafaya takmıyorum ama bazen canım sıkılmıyor değil. Mutluluk biraz da senin elinde. Hayat zor ama güzelleştirmek bizim elimizde.

Sana ait olduğunu hissediyorsan kulaklarını tıka duyma boşver
Allah daim etsin

ahh kendimi okudum sanki..

Merhaba, 2.evlilik yapan ve 8 yıldır evli olan biriyim. İlk evliliğinden boşandıktan sonra 4 yıl evlenmedim, bekar durdum. İkinci evliliği yaptığım zaman elbette sıkıntılar, ilk evlilikten dolayı korkular, acabalar çok oldu. Eşimin de 2.evliliği.
Ama sevgi hususunda çok sevdik birbirimizi. Hatta diyorum ben ilkini sadece sevdim sanmışım. Meğer sevgisi hiç güven vermemiş bana. Zaten kendisi çok yalan söylerdi.
Şimdiki eşimin dobralığı, güven verişi ve 8 yıldır 2 kez bile yalan söylemeyişi bana iyiki dedirtti hep.
İmtihanlar olmadı mı oldu elbette ama asla sevgimiz zedelenmedi. Fedakarlık ettik karşılıklı. O kızgınsa ben sustum, ben sitem ederken o sessiz kaldı. Gün oldu beraber ağladık. Çünkü ikimizde yaralı idik.
Şuan ise beni benden daha iyi tanıyan o.
Evladımız olmadı ama en büyük destekçim teselli edenim o.
Yani demem o ki Rabbim iyi kişilerle, doğru olan kişilerle karşılaştırsın. Elbette sevilir, güvenilir.
Güven vermesine, dobra olmasına, yalan söylememesine çok dikkat edin. Saygılı olsun. Kendini gizlemesin. Zaten yüreğiniz hissedecektir...

Bende tıpa tıp sizin durumunuzdayım ,bazen diyorum keşke bitmeseydi ama o evde ona dayanılmayacak gibiydi

Bende tıpa tıp sizin durumunuzdayım ,bazen diyorum keşke bitmeseydi ama o evde ona dayanılmayacak gibiydi
Arada bende üzülüyorum yuvam olsaydı huzurlu olsaydım diye. Geriye dönüp bakıyorum neler yaşamışım ya ben diyorum. Sonrasın da iyiki bitirmişim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…