Benm teyzemin oğlu ikinci evliliğini yapti eşininde ikinci evliliği gayet mutluluklar şehir şehir geziyorlar iki tanede mis gibi çocukları oldu sıkma caniniMerhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Maşaallah Allah daim etsinBenm teyzemin oğlu ikinci evliliğini yapti eşininde ikinci evliliği gayet mutluluklar şehir şehir geziyorlar iki tanede mis gibi çocukları oldu sıkma canini
Olur inşallah niye olmasın. Bak sana bir ipucu vereyim seni güldürebilen birini bul hayat asık suratlı insanla bedbin insanla geçmiyor. Neşeli takıntısız kendisiyle ve etrafıyla barışık olsun. Bu saydığım ozelliklerin hiçbiri eski eşimde yoktu beni depresyona sokmuş hiç farkında olmadan. Yakışıklılık zenginlik makam mevki evliliğin asıl dinamikleri değil kuzum. Her şey ölçüsünde tadında tuzunda olsun. Ne bir fazla ne bir eksik. Ama bak gülmek önemli en önemlisi bu...Allah mutluluğunuzu eksik etmesin daim etsin arttırsın InsaAllah. Teşekkür ederim umarım mutlu olmak bana da nasip olur
Bi an bu yazıyı ben yazdım sandım. Beni anlayan birilerinin olması ne guzel
O kadar güzelsin ki kalbinden öpeyim. Bu yazıya kalbimi bıraktım gerçekten. Üzülme , üzülmeyelim geçecek geçmesi lazım
Böyle olmamalı. Geri kalan hayat umutsuzlukla geçmez. Sende mutlu ol bende mutlu olayım herkes mutlu olsun. Cidden ufacık şeylerle mutlu olan beni , kendimi hayat neden bu kadar zorladı ve zorlamaya devam ediyor anlamıyorumm
Kesinliklee..Bizim gibi sevgi dolu, küçük şeylerle mutlu olan, duygusal kadınlara niyeyse narsist adamlar denk düşüyor, bizi mahvedip gidiyorlar. Öğrenmemiz gereken şeyler var, kendimizi korumak, sevgi açlığımızı kendimizle gidermek, başkasına bağımlı olmamak gibi, hayat bize bunları döve döve öğretiyor.
Sana ait olduğunu hissediyorsan kulaklarını tıka duyma boşverAltı sene aradan sonra ikinci evlilik yoluna girdim. Bekar geçirdiğim altı sene belki de hayatımın en güzel seneleriydi. Şimdi tekrar evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Evleneceğim kişi beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor, değer veriyor, çok iyi vakit geçiriyoruz. Ama insanlar tabi değer verir sen onun yanında çok gençsin, onun çocukları var vs... gibi cümlelerle olumsuz yorumlar yapıyorlar. Benim annem babam onayladıktan sonra açıkçası çokda kafaya takmıyorum ama bazen canım sıkılmıyor değil. Mutluluk biraz da senin elinde. Hayat zor ama güzelleştirmek bizim elimizde.
ahh kendimi okudum sanki..Bi an bu yazıyı ben yazdım sandım. Beni anlayan birilerinin olması ne guzel
O kadar güzelsin ki kalbinden öpeyim. Bu yazıya kalbimi bıraktım gerçekten. Üzülme , üzülmeyelim geçecek geçmesi lazım
Böyle olmamalı. Geri kalan hayat umutsuzlukla geçmez. Sende mutlu ol bende mutlu olayım herkes mutlu olsun. Cidden ufacık şeylerle mutlu olan beni , kendimi hayat neden bu kadar zorladı ve zorlamaya devam ediyor anlamıyorumm
Merhaba, 2.evlilik yapan ve 8 yıldır evli olan biriyim. İlk evliliğinden boşandıktan sonra 4 yıl evlenmedim, bekar durdum. İkinci evliliği yaptığım zaman elbette sıkıntılar, ilk evlilikten dolayı korkular, acabalar çok oldu. Eşimin de 2.evliliği.Merhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Bende tıpa tıp sizin durumunuzdayım ,bazen diyorum keşke bitmeseydi ama o evde ona dayanılmayacak gibiydievet öyle oldu dayak gördüğüm biriyle destek almamıza rağmen değişmeyen biriyle uzun evli kalıp yıllar sonra canıma tak edip 3 çocukla babamın evine gelmektense erken bitsin dedim. InşaAllah Allah herkesi mutlu etsin
Bende tıpa tıp sizin durumunuzdayım ,bazen diyorum keşke bitmeseydi ama o evde ona dayanılmayacak gibiydi
[/Q
Arada bende üzülüyorum yuvam olsaydı huzurlu olsaydım diye. Geriye dönüp bakıyorum neler yaşamışım ya ben diyorum. Sonrasın da iyiki bitirmişim diyorumBende tıpa tıp sizin durumunuzdayım ,bazen diyorum keşke bitmeseydi ama o evde ona dayanılmayacak gibiydi