Merhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Merhaba, 2.evlilik yapan ve 8 yıldır evli olan biriyim. İlk evliliğinden boşandıktan sonra 4 yıl evlenmedim, bekar durdum. İkinci evliliği yaptığım zaman elbette sıkıntılar, ilk evlilikten dolayı korkular, acabalar çok oldu. Eşimin de 2.evliliği.
Ama sevgi hususunda çok sevdik birbirimizi. Hatta diyorum ben ilkini sadece sevdim sanmışım. Meğer sevgisi hiç güven vermemiş bana. Zaten kendisi çok yalan söylerdi.
Şimdiki eşimin dobralığı, güven verişi ve 8 yıldır 2 kez bile yalan söylemeyişi bana iyiki dedirtti hep.
İmtihanlar olmadı mı oldu elbette ama asla sevgimiz zedelenmedi. Fedakarlık ettik karşılıklı. O kızgınsa ben sustum, ben sitem ederken o sessiz kaldı. Gün oldu beraber ağladık. Çünkü ikimizde yaralı idik.
Şuan ise beni benden daha iyi tanıyan o.
Evladımız olmadı ama en büyük destekçim teselli edenim o.
Yani demem o ki Rabbim iyi kişilerle, doğru olan kişilerle karşılaştırsın. Elbette sevilir, güvenilir.
Güven vermesine, dobra olmasına, yalan söylememesine çok dikkat edin. Saygılı olsun. Kendini gizlemesin. Zaten yüreğiniz hissedecektir...