- 24 Kasım 2019
- 42
- 76
- 36
Çok teşekkür ederim umarım herşey güzel olur ❤Yaşınız o kadar genç ki. Mutlaka karşınıza biri çıkacaktır. Umut, kalbinizden hiç silinmesin.
Amiiinn herkese nasip eder InsaAllah kimse üzülmesin her kadın sevilsin el üstünde tutulsun. Herkes doğru olsa insanlık adına toplanan herşeyi yapsa etse dünya hiç kötü bi yer olmazdı. Herkes kendini bilse keşke sevgiyi saygıyı kimse eksik etmese masasından❤insan normal bir ilişkiden çıkınca bile kötü duruma düşüyor. elbette endişe etmek doğal. umarım seni seven sayan mutlu edecek bir eş nasip eyler allah
Kendisini takip edip yazıları varsa okumak cok isterimhalacocuksun var... senden daha zor günler geçirdi ama çok şükür şimdi ikinci eşliğinde mutlu
annene kulak asma illa çocuk doğurmak için evlenme. çocuk olmasa da ömrünce aynı yastığa baş koyabilir miyim bu adamla diyip öyle hareket et. belki nasip olmaz bir evlat. hiç bilemezsin. kendini programlamaAmiiinn herkese nasip eder InsaAllah kimse üzülmesin her kadın sevilsin el üstünde tutulsun. Herkes doğru olsa insanlık adına toplanan herşeyi yapsa etse dünya hiç kötü bi yer olmazdı. Herkes kendini bilse keşke sevgiyi saygıyı kimse eksik etmese masasından❤
Vardı da konularını gizlemiş sanırım kendisine sorabilirsinKendisini takip edip yazıları varsa okumak cok isterim
Şuan hayatımın gez toz para harca kıyafet al dönemindeyim zaten. Şimdi olmasa bile ileri de illaki nasipte varsa olacak bu evlilik umudum körelsin istemiyorumannene kulak asma illa çocuk doğurmak için evlenme. çocuk olmasa da ömrünce aynı yastığa baş koyabilir miyim bu adamla diyip öyle hareket et. belki nasip olmaz bir evlat. hiç bilemezsin. kendini programlama
gez, flört et, bakış, para harca, kendine kıyafet üst baş al. hayatının amacı evlilik olmasın
Teşekkür ederimVardı da konularını gizlemiş sanırım kendisine sorabilirsin
bu bir sans oyunur ha pazardan secersin ha rasgele alirsin bakarsin ki gene ayni belki mutlu olan vardir ama ben sizin terinizdd olsam hayatimi yasar kimse icin degil kendim icin uasarim yani kendinizi sevinnnn sevinki sizidr baskalari s3vsinMerhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Büyük bi holdingde muhasebe işindeyim. Çok oKur cok gezerim bağlama kursuna gidip baglama çalıyorum. Ama başına gelmeyen bunları yaşamayan nasıl bi boşluk bilip anlamıyor maalesefÖnce kendini gerçekleştir, önce kendini sev sonra seni seven de olur.Kendine yeni hobi alanları yarat mutlaka yazıldıgın bir kurs bir şeyde karsına birileri cıkar.
❤❤bu bir sans oyunur ha pazardan secersin ha rasgele alirsin bakarsin ki gene ayni belki mutlu olan vardir ama ben sizin terinizdd olsam hayatimi yasar kimse icin degil kendim icin uasarim yani kendinizi sevinnnn sevinki sizidr baskalari s3vsin
Fotoğraf a bak canım ...benim de ikinci eşim ..ilk eşimi kaybettim. ..yıllarca yalnız yaşadıktan sonra tekrar sevdim ve evlendim...6 yılın içindeyiz şükür dünya iyisi bir eşim var çok hem çok mutluyuz ....neden olmasın ablacim....dilerim mutlu günlerin yakındır ....sevgilerMerhaba
Buralarda yeniyim
23 yaşındayım 1 evlilik yaptım. Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görünce ayrıldım. 3 ay aynı evin içinde yaşadık ama 3 ayda zindan gibi neler yaşadım. Bir erkeğin bir kadını sürekli sevebilme ihtimali yok gibi geliyor bana. Birini beni sevsin diye utanmasam yalvaracak durumdayım sevgi açlığı yaşıyorum sanırım Allahın izniyle düzelir zamanla. Sorum şu 2.evliliğini yapıp mutlu olan huzurlu yasayan var mı? Nasıl doğru kişi olduğunu anlayabiliyorsunuz. Şuan evlilik gibi bi fikrim yok sadece bilip okuyup eski beni geri kazanmak umutlu bi kadın olmak ıstiyorum
Iyi dileklerinizden öperim ❤ çok teşekkür ederim umarım herşey güzel olurFotoğraf a bak canım ...benim de ikinci eşim ..ilk eşimi kaybettim. ..yıllarca yalnız yaşadıktan sonra tekrar sevdim ve evlendim...6 yılın içindeyiz şükür dünya iyisi bir eşim var çok hem çok mutluyuz ....neden olmasın ablacim....dilerim mutlu günlerin yakındır ....sevgiler
Allah mutluluğunuzu daim etsin bu arada ❤Fotoğraf a bak canım ...benim de ikinci eşim ..ilk eşimi kaybettim. ..yıllarca yalnız yaşadıktan sonra tekrar sevdim ve evlendim...6 yılın içindeyiz şükür dünya iyisi bir eşim var çok hem çok mutluyuz ....neden olmasın ablacim....dilerim mutlu günlerin yakındır ....sevgiler
Çocuğunu düşürecek kadar ne yaptı sana pislik adam yaaInsaAllah. Ben zaten kendi ayaklarının üzerinde durabilen mesleği olan bir kadınım. Güçsüz biri asla değilim. Sevgi dışında eksigim yok hamdolsun. Hamileydim dayak yediğim için kanama ile kaybettim düştü. Kurtaramadik