Benim kaybettiğim çok şey oldu. Bende biran önce bu pislikten kurtulayım bitsin gitsin dedim babam ya onu öldürememe izin ver yada ona çektir sürünsün köpek dedi o yüzden maddi manevi tazminat ve altınlarımı talep ettim. Bebeğimi de kaybetmiştim kestirip atamazdım çoğu vakit ac gezdim cebimde 2 lira ile saatlerce yürüdüm ailemden istemeye yüzüm olmadı hiç çünkü yıllardır kendim kazandım kimseye muhtac olmadım 15 yaşımdan beri kendim kazanıp kendim harcadım ailemi gecindirdim. Ondan Bahsederken bile kusmak ıstiyorum o hiç utanmadı pişman olmadı pişkin pişkin boşanalım ama sana zırnık vermem hepsi benim dedi paracı köpek. Mahkeme de boşanmak istediğini ama para ve altınları verme olayını kabul etmediğini yazıyor bu yaptıklarının hiç birini kabul etmiyor itiraz ediyor bide yetmezmis gibi benden tazminat istiyor. Böyle bu durum işte dava hala devam ediyor para verse canı gider zaten sürünsün köpek. Şükür şimdi mesleğime döndüm para kazanıyorum ailem yanımda o düşünsünben senı cok ıyı anlıyorum yapıcagın tek sey mantıgınla hareket et ve asla duygusal dusunme lutfen su anda dık durman mantıgınla olur cunku ben annemın evıne ılk gıttıgımde kafayı yıycektım anlasmalı bosandık bız hıc bırsey ıstemıyorum derken bıle kafasını yerden kaldıramıyan bır pıslık vardı ve sonuc agladı beter olsun kımse yasattıgını yasamadan olmeyecek ben buna ınanıyorum bosandım kurtuldum ama su anda ıtıbaren duygusallıgımı da bıraktım uzulmemı acımı yasıyorum haketmedıgım seylerı allaha dua ederek sabrederek zamana bırakıyorum kendımı..