- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.680
Kesinlikle var. Ama konu sahibi anlatmayacak.Ben bu 2.eşin de normal işinde gücünde devam ederken birdenbire bir kadın için düzen bozacağına ihtimal vermiyorum. Bu adamda da var bişeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle var. Ama konu sahibi anlatmayacak.Ben bu 2.eşin de normal işinde gücünde devam ederken birdenbire bir kadın için düzen bozacağına ihtimal vermiyorum. Bu adamda da var bişeyler.
Bizden kaçabilir, gerçekliklerinden değil.Kesinlikle var. Ama konu sahibi anlatmayacak.
Var var cok iyi insanlar var kendinize ornek alin onlari..birde trip atiyor millete.çok saolun bazı iğneliyici yorumlardan sonra iyi insanlarda var hayatta diorum sayenizde
şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versnMutlaka pskiyatriden yardim alin. Bu kadar kendinizi güçsüz eziyet gördüğünüz yerde kalmaya direnmenizin altında başka sıkıntılar var bir uzman bilir ama bunun ASK olmadığına eminim.
Adami cok seviyorsunuz diye değil kendiniz kandırmayın. Lutfen ayağa kalkın o kim ki size boyle davranıyor sizi her fırsatta kapiya koymaya çalışıyor bu nasıl karaktersiz ve vicdansız hatta sevgisiz bir insan .
Sizi hasta etmesine izin vermeyin ne guzel ailenizin evi var size kapısı açık 1 oda da olsa ayni 5 oda da olsa ayni size kapısının acik olmasi yeterli!.
Kızınıza sarilin onu güçlü akli başında ayakları üzerinde duran bir kiz gibi yetiştirin sahip çıkın açtığınız yaraları tedavi edin. Oda sizin yaralarıniza iyi gelecek.
Senaryo yazarken kendi aklını baz almasının sonucu bunlar.Sen de biraz günah aldın şimdi. Konu sahibinin kızına ve eski eşine karşı girdiği günahlar bitecek bu gidişle
Bız neden kotuyuz kı?çok saolun bazı iğneliyici yorumlardan sonra iyi insanlarda var hayatta diorum sayenizde
Sekerim Allah senin kalbine gore vermis zaten ..hakettigini layikiyla bulmussunşurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
Öyle demeyin neler yaşadığını bilmiyorsunuzİnsan bir erkek uğruna bırakıp gittiği kızını hiç mi özlemez?
adam gbi derdimi yazdım ilk kez üye oldum şuraya. mübarek günde zevk alıosanız iğnelemekden buyrun Allah bilio beni siz bilmesenizde olurz .buraya ilk kez konu açtm daha hala otobüsteym uykusuz kötü haldeym sırf bir nebze moral olsun die. kalbinz taşlaşmış ne diyimVar var cok iyi insanlar var kendinize ornek alin onlari..birde trip atiyor millete.
Amin amin, çok amin.şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
Kendi düşene acımam ben. Düştüğü yere bırakırım ki nasıl düştü ise kendi kalksın, bir daha bu kadar kolay düşmesin, her düşende uzanacağı ilk el olmayayım diye.şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
Abla kendin etmişsin kendin bulmuşsun ne yapalım biz?şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
Türlü türlü baskılamayı, saçmalığı kıskançlık adı altında kendisine uygulamayan eş bulunmaz nimettir kıymetini bilene.Ben bu forumda forumda görüyorum kocam beni kıskanmadı diye ağıt yakan. Yahu demek ki güveniyor. Kıskanınca çok mu havalı oluyorsunuz? Dünyayı dar ediyorlar işte
afern bigün Allah senide sınarsa kendin kalkarsın . burda bukdr fesat insanlar oldunu bilsem ne yazardım ne üye olurdum bide şu halde size açıllama yapıorum. kınamayın kınadınızı yaşamadan ölmezsinizKendi düşene acımam ben. Düştüğü yere bırakırım ki nasıl düştü ise kendi kalksın, bir daha bu kadar kolay düşmesin, her düşende uzanacağı ilk el olmayayım diye.
Geride bırakıp gittiğiniz kızınızın ruh sağlığı kadar kötü olamazsınız herhalde. Annesiz kalmak Başak kocasız kalmak başka. Gerçi sizin için kocasız kalmak daha büyük sorun ama sjsjsjsşurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
Bak sekerim benim cok sert sinirlarim var oyle herseyi hos goremem..hele sadakat ve cocuk konusunda .. senin ahlarin beddualarin da bana islemez.adam gbi derdimi yazdım ilk kez üye oldum şuraya. mübarek günde zevk alıosanız iğnelemekden buyrun Allah bilio beni siz bilmesenizde olurz .buraya ilk kez konu açtm daha hala otobüsteym uykusuz kötü haldeym sırf bir nebze moral olsun die. kalbinz taşlaşmış ne diyim