2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu senaryo bizi ikna etmediği için ben daha mantıklı olaylar silsilesi kuruyorum.
Konu sahibi hanım, ilk eşini pencereden geldiğini düşündüğü adamla aldattı. İlk eş bu ikisini bastı. Adam pencereden ya da kapıdan kaçmaya çalıştı. Konu komşuya rezil oldular. İlk eş bayanı boşadı. Daha sonra 2. Eş ile tanışıldı. Bu aldatma hikayesindeki adamla ara ara hala görüşüldüğü için bayan tarafından itiraf geldi, 2. Eş hanımı muğla’ya götürdü. Sonuçta istanbul pendikten silivriye 16 milyon kişinin yaşadığı bir derya. Aksi takdirde İstabul’da da başka bir semtte yeni hayat kurulabilir, bayanda kızıyla irtibatını koparmamış olurdu.
2. Eşte baştan beri güvensizlik vardı. O sebepte de “zaten sen o. Filan” diye hakaretlere başladı. Bak bu senaryoya kim olsa inanır.
Bu forum bizi Orhan Pamuk, Ahmet Altan yaptı 🤦🏻‍♀️

uykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum
İkinci eşinize hangi hatanızi anlattıniz da sizi kabul etti ama sonra kaldıramadı, öyle bir hata ki şehir değiştiriyorsunuz. Kızınızı bırakıyorsunuz bu sebeple.
Ayrıca daha sonra anlatıyorsunuz bunları, sizi kurtarmış falan değil.

Cevabını verin bunların, kim hikaye yazıyor görelim.

uykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum

kaç senedir kocanı tanımamışsın bizi hemen tanıdın bravo :KK53:

Biz de seni tanıdık o ayrı tekrar konu aç açma kendin bilirsin

Kendin yazdın kendin çizdin bizde yazdığına yorum yaptık
Yaşanan şeyler nettir
Söyle oldu sunu yasadim dersin olur biter
Kim ne anladı hani ben göremiyorum

Ortada yalan bir sey yazdım sonunu toplayamadın hepsi bu

Herşey yalan olsun 3 adam da diyelim
Bak 3 adam da hayatını mahvetmiş gitmiş hayatı zindan etmiş sana bundan sonra sana tavsiyem aklını başına al ve o kızına sahip cik onu annen doğurmadı o bakmak zorunda değil
Kızının anne sevgisine ihtiyacı var
Başka adamlara ne olduğu belli olmayan adamlara sevgini verip sevgini de kendini de ziyan etme

Kızına ver.emegini sevgini orda ziyan.olmaz asla

İkinci eşinize hangi hatanızi anlattıniz da sizi kabul etti ama sonra kaldıramadı, öyle bir hata ki şehir değiştiriyorsunuz. Kızınızı bırakıyorsunuz bu sebeple.
Ayrıca daha sonra anlatıyorsunuz bunları, sizi kurtarmış falan değil.

Cevabını verin bunların, kim hikaye yazıyor görelim.

istanbul derya deniz semt değiştirsen kimse tanımaz.
nasıl hataysa artık :işsiz:

evt uzaktaydım ama inanın bırakmadım en ufak herşeyyle ilgilendim. hergün her saniye. tek kötü yanı uzakta olmamdı. ve bn asla kötü bi anne olmadım olamamda.

Tabi tabi, böyle uzaktan sevilmeye bayilir cocuklar. Heleki üzgün veya hasta olsalar. Kendinizi kandirmaya devam edin. Erkek ugruna cocuk birakanlara iyi anne denilmez. Su internet annelik de yeni türedi son senelerde

Valla abla bence de iyi tanı örnek al.
Burada bir sürü insan var, çeşit çeşit üye var, hepimiz birbirimizle muhatap olduk, tartıştık, güldük, eğlendik.
Ama hiçbiri çocuğu anneanneye atıp koca peşinden gidecek kadar aklı havada değil.
Sen bunun için tepki gördün.
Bıraktığın şey evcil hayvanın değil, onu kapı önünden almadın/sahiplenmedin. Hoş onu bile bırakamazsın ama neyse.
Evladın o senin evladın.
Şimdi vicdan rahatlatmaya her anında yanındaydım demeye çalışma, olamazsın çünkü.
Ayrıca hala yalan söylüyorsun. Sen bile kapıdan giren adamı hata olarak nitelendirdiğine göre demek ki aranızda birşeyler geçmiş.
Geçmese niye hata olarak nitelendiresin değil mi?
Akıl var mantık var, buradaki insanlar mantığını kullanıp yorumlar yazıyor sen hala insanları kötülükle fesatlıkla itham ediyorsun.

evt uzaktaydım ama inanın bırakmadım en ufak herşeyyle ilgilendim. hergün her saniye. tek kötü yanı uzakta olmamdı. ve bn asla kötü bi anne olmadım olamamda.
Hay sizin annelik anlayışınıza.
Yanında olmamak ne demek farkında bile değilsiniz.
Kızınız size içten içe hiçbir zaman affetmeyecek etmesin de zaten.

Esra Erol'da gördük mü sizi 🤔🤔

Bırakmadım , uzakta olmam. Hımm evet doğru baya ilgilisiniz 🙄

Yap yap sonra '' Kınıdığınızı yışımıdın ilmizsiniz. ''.
Sabahın köründe zaten bedduayla güne başladık
Ben temizimmmmmmmm ALLAH belanızı versin dedi ve gitti
Bugün ikinci
Mübarek gün ramazan deyip deyip ver ALLAH beddualar
Bayramı görürmuyuz acaba

Selamen kavlen min rabbirrahimmm

Kış kış

Hay sizin annelik anlayışınıza.
Yanında olmamak ne demek farkında bile değilsiniz.
Kızınız size içten içe hiçbir zaman affetmeyecek etmesin de zaten.
Benim kaynana da demişti ki '' Senin kocan nankör, rahmetli ikinci kocam onu yedirdi giydirdi, kızlarıma da sahip çıktı. Ama kocan şimdi oralı bile olmuyor bana. ''. Kocama söyledim dedi ki, '' Rahmetliyi severim, kızkardeşlerim için yaptıklarına minnettarım. Ama o adamın bana aldığı bir takım elbisedir lisede, lokması da birkaç defa misafirliğe gittiğimde boğazımdan geçendir. ''. Alamadığı analık hakkı bu kadar işte kaynanamın. Aklıma geldi öyle.

Beni kıskanmıyordu diye boşandımdan sonrasını okumak istemiyorum
Kusura bakma canım ama hak ettiğini bulmuşsun
Hata dediğin şey ilk eşini aldattın mı?
Ne o hata?

şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
evet hayatta olduğu gibi burada da içinde bulunmadığı derdi eleştiren ya da dalga geçin insan çok. artık görmemezlikten gelicez.
bunun dışında ne yaşadığını en iyi sen bilirsin. buradan çayını kahvesini alıp can sıkıntısını negatif enerjisini atmaya çalışan tipleri hiç takma kafana.
herkes hayatta birşeyler yaşıyor, hepimiz hata yapıyoruz. önemli olan o hatada ısrar etmemek.
bu yüzden şuanda o adama karşı dik durman gerekiyor. seni ısrarla gönderen istemeyen insanı sen de isteme derim
çok seviyorsan da zaman ver kendinize. yine belki birşeyler toparlanır ama şu anda değil. çünkü o adama bu halde tekrar dönersen çok kısa süre sonra bundan daha beter durumda ayrılmak zorunda kalırsın.
ilk iş kendi ayakların üzerinde dur, maddi açıdan ona ihtiyacın olmasın. zaten eminim hazırda bir evin ve geçimini sağlayacak durumun olsaydı . şuan o otobüsten inip belki de çayını kahveni alıp hiç düşünmeden onu da çıkartacaktın hayatından.
umarım kendine en yakın zamanda bir düzen kurup yaralarını sararsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X