2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaybetme korkusu mu yaşasın
Adam zaten kaybetmek bitirmek için yapmadığı kalmamış
Bu umuda sığınırsan çok zor geçer bu süreç
Seni istemiyor işte sende onu istemeyeceksin üzülsende etsende kafanda bitirmek zorundasın
aynen inş atlatıcam. zaten çocuk gbi bn gidiorum o ortak kullandığımız sosyal medya fotolarını silio kendi adına çevirio onlarla uğraşıo. herzmnki gbi

ne yaşadığımı bilmiosunuz ilk eşimden ayrılırken ilk eşimin ailece görüştüğümüz arkdşı bana musallat oldu. bunu ilk eşime söledğmde yapmaz öle bişi diyip devam etti görüşmeye. adam gece evime grdi camdan içeri eski eşim gece çalışıodu gece kızımla yatmak üzereydik herkese rezil oldum mahalle adamı bnm eve aldımı konuştu ve o adam yüzünden karakolluk oldum kaçkere karşıma çıktı biber gazı sıktım sonunda bu ikinci eşim sahip çıktı kurtardı beni ondan. ist da kalsaydım daha beter olcakdı
Demek ki şimdiki eşiniz, sandığınız kadar size sahip çıkamamış, o da belki mahalledekiler gibi düşünmüş, vakti gelince o da tekmeyi basma planı yapmış sanki. Anlatımlarınızdan bu çıkıyor. Ben sevgi, saygı göremedim.

ne yaşadığımı bilmiosunuz ilk eşimden ayrılırken ilk eşimin ailece görüştüğümüz arkdşı bana musallat oldu. bunu ilk eşime söledğmde yapmaz öle bişi diyip devam etti görüşmeye. adam gece evime grdi camdan içeri eski eşim gece çalışıodu gece kızımla yatmak üzereydik herkese rezil oldum mahalle adamı bnm eve aldımı konuştu ve o adam yüzünden karakolluk oldum kaçkere karşıma çıktı biber gazı sıktım sonunda bu ikinci eşim sahip çıktı kurtardı beni ondan. ist da kalsaydım daha beter olcakdı
Ettiğiniz hata nerde tam olarak?

Kızınızı bırakıp gittiğinizde, muhtemelen o da sizin şimdi hissettiğiniz gibi hissetmişti. Üstelik o ne olduğunu bile anlayamayacak kadar küçüktü.

Boşanmış bir anneyim. Erkeksiz de yaşayabiliriz. Çalışabilir, hayatımızı yoluna koyabiliriz. Lütfen arkanıza bakmayın. Sokakta beş para etmez adamın teki o... dese bir hafta kendime gelemem. Size hayat arkadaşınız bunu söylemiş. Belli ki ağzının ayarı yok.

Geri dönmeyi aile evine dönmek olarak düşünmeyin, bir iş bulun çalışın, ayrı eve çıkın hayatınızı kurun. Sizi yargılamıyorum, anlamaya çalışıyorum ve kolaylıklar diliyorum.
çok sağolun 😞

Demek ki şimdiki eşiniz, sandığınız kadar size sahip çıkamamış, o da belki mahalledekiler gibi düşünmüş, vakti gelince o da tekmeyi basma planı yapmış sanki. Anlatımlarınızdan bu çıkıyor. Ben sevgi, saygı göremedim.
evt başta kafama kakmıodu taaki o şerefsiz ona bulaşana kdr. gtmş olur olmadık bisürü şey anlatmış . kafasını karıştırmış. buda evllğmz boyunca unutmadı ondan böle yaptı .

Hata nerede peki burada? Siz ne hata yaptınız? Bu olayı kendi hatanız olarak gördüğünüze göre anlatmadığınız bir şeyler var.

Kızınız nerede kalıyor bu süreçte? Size musallat olan adamın ona zarar vermeyeceğinden nasıl emin olup da bıraktınız onu?

Adamdan şikayetçi olmadınız mı?
Neden rezil olacaksınız ki ? Adam evinize zorla girmiş hiç bağırıp , çığlık atmadınız mı ?
Böyle bir konu da siz nasıl hatalı oldunuz anlamadım.

Konunuza gelince kızınızı nasıl bırakıp gittiniz? Ya o adam kızıma da musallat olur diye düşünmediniz mi ? İnsan asıl kızıma da zarar verir diye götürür kızını yanında.

Şuan ki eşinize gelince de defalarca kovulduğunu evde kalmamalıydınız. Biraz gururlu olun.

Eee siz ilk evliliğinizi beni kıskanmıyor diye bitirirseniz ikinci evliliğinizi ruh hastası bir kıskançla yaşamanız da şaşırtıcı olmaz. İstediğiniz gibi bir adam bulmuşsunuz işte. O kadar ki çocuğunuzu bile arkada bırakabilmişsiniz. Neler yapmış size hala kocam da kocam. Aman bırakmayın kocanızı koca çok mühim çünkü (!)

aileniz yokmuydu yaşadığınız şeyi unutup kendinizi toplayıp evlilik yapabilirdiniz
yanlış üstüne yalnis olmuş

evt başta kafama kakmıodu taaki o şerefsiz ona bulaşana kdr. gtmş olur olmadık bisürü şey anlatmış . kafasını karıştırmış. buda evllğmz boyunca unutmadı ondan böle yaptı .
Kusura bakmayın lakin ben burda evlilik göremedim. Küfür, hakaret, kovma, küçümseme, sürekli ihanet paranoyası, güvensizlik vb. boşanmayı gerektiren bütün haller mevcut. Gerçeklere dönmenizi tavsiye ederim. 1 kız çocuğu annesi böyle olmamalı.

Adamdan şikayetçi olmadınız mı?
Neden rezil olacaksınız ki ? Adam evinize zorla girmiş hiç bağırıp , çığlık atmadınız mı ?
Böyle bir konu da siz nasıl hatalı oldunuz anlamadım.

Konunuza gelince kızınızı nasıl bırakıp gittiniz? Ya o adam kızıma da musallat olur diye düşünmediniz mi ? İnsan asıl kızıma da zarar verir diye götürür kızını yanında.

Şuan ki eşinize gelince de defalarca kovulduğunu evde kalmamalıydınız. Biraz gururlu olun.
o adam eski eşimin ailece görüştüğümüz arkdşıydı. eski eşim gidip biz ayrılıoz benden soğumuş deynce içmiş gelmş camdan içeri girdi karakolluk olduk. kızıma musallat olmaz çünkü onunda çocukları karısı var. eski eşimin pişkinliğinden oldu hepsi

o adam eski eşimin ailece görüştüğümüz arkdşıydı. eski eşim gidip biz ayrılıoz benden soğumuş deynce içmiş gelmş camdan içeri girdi karakolluk olduk. kızıma musallat olmaz çünkü onunda çocukları karısı var. eski eşimin pişkinliğinden oldu hepsi
Eksik anlatıyorsunuz. Doğruları anlatın da konu 38 sayfa neden öyle neden böyle diye gitmesin.

aileniz yokmuydu yaşadığınız şeyi unutup kendinizi toplayıp evlilik yapabilirdiniz
yanlış üstüne yalnis olmuş
ailem ikinci evliliğime pek taraftar olmadı zaten. eşim hem çok yardımsever sevecen hemde sinirlendiğinde pireyi deve yapıp yorgan yakan biri

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?
Onun da eşi var yazmışsınız ama siz de arkadaşının eşiydiniz , o size musallat olmuş ama.

Konunuzda oturmayan şeyler var , anlatmadığınız seyler olduğunu düşünüyorum.

Eksik anlatıyorsunuz. Doğruları anlatın da konu 38 sayfa neden öyle neden böyle diye gitmesin.
anlatıorum işte adam bana eski eşimin gidip ona karım benden soğumuş benle yatmıo ayrılcak etcek demesinden sonra yapıştı

Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz ?
Onun da eşi var yazmışsınız ama siz de arkadaşının eşiydiniz , o size musallat olmuş ama.

Konunuzda oturmayan şeyler var , anlatmadığınız seyler olduğunu düşünüyorum.
eski eşim genişti. o adam alkolikti. eski eşim adamın bana karşı zaafını görmedi ben söledm arkadaşın bnm karşıma çıkıo sürekli rahatsız edio dedğmde. o öle bişi yapmaz dedi inanmadı

Hatalarım oldu demiştiniz, nerde hata?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X