2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hormonlarla mi alakali nedir anacim bu annelik? Kimi niye yoluna ölürken kimi senelerce görmese umuruna gelmez?

Bazilari sadece öylesine cocuk dogruyor. Tamam evlendik, sirada cocuk var..evlilik bitince cocuga da gerek kalmiyor...diger erkege gecis yapiliyor. Bir bakmissin yeni erkektende cocuk yapmis digeri baskalarinda yasarken...onun da vadesi iliski sürene kadar ama

Monoton diye gül gibi eşinizden ayrılırsanız böyle olur işte. Kızınıza da sahip çıkmamışsınız. Hayatta önceliğiniz kızınız olmalıydı. Macera arayanların sonu böyle oluyor. Elalemin adamı sizi el üstünde mi tutacak sandınız. Şimdi aklınızı başınıza alın kızınızla bir hayat kurun.

O zavallı yavru ne düşündü ne yaşadı neler hissetti acaba
Yakasına yapışan o terkedilmislik duygusu ...

3 evladimin varya öz babaları da dahil tırnağına değişmem dünyadaki hiç bir erkeği tırnağına

Bu şekilde çocuk bırakıp evlilik yapanlar iflah olmuyor

Bende terk edilmiş bir çocuk olarak size uzulmeyecegim

şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
Biz niye pişman olalim be? Sen küçücük çocuğuna yaşattiklarinin bedelini yaşiyorsun. Sen pişman ol. Kıskanan Koca derdine düşmenin, yavrunu birakip evlenmenin sonucu bu.

Biz niye pişman olalim be? Sen küçücük çocuğuna yaşattiklarinin bedelini yaşiyorsun. Sen pişman ol. Kıskanan Koca derdine düşmenin, yavrunu birakip evlenmenin sonucu bu.
Aynen ya neyse evladım var büyük konuşmayım ama bu nasıl bir ruh hali çocuğu bırak bi manyağa pervane ol,bazı kadınlar erkek düşkünü maalesef

Benim eşim de konu sahibinin ilk eşi gibi.uykuyu çok sever (tıpkı benim gibi.)kimseden kiskanmaz,giydigime gezdigime karışmaz,nerdesin,kimlesin demez.(tıpkı benim gibi)ay söyleyin a dostlar kim kimi bosasin şimdi?en nefret ettiğim şeydir kiskanilmak,kisitlanmak.bazi insanlar bunu sevgi gostergesi saniyor ya hakikaten o kafayı hayatımın hicbir döneminde anlayamayacagim sanırım.ha bu arada çocuklarımın bokuna dahi dünyaları degismem

Eline bıçak alıp gelmiş dünyanın hakaretini etmiş hala cenaze arabasında gibiyim diyorsunuz.Dua edin kurtulmuşsunuz.Kızınızı bırakıp gitmişsiniz düzeni bozulmasın diye yavrum annesiz nasıl zorlandı kimbilir.Size tek tavsiyem evladınıza sahip çıkın artık kimseye güven yok ve mutlaka ama mutlaka kızınızı okutun mesleğini eline alsın kendi ayakları üzerinde dursun kimseye muhtaç olmasın.

yaptığınız hata nedir söylediğiniz?
adam bunları önünüze tepsi gibi sermiş.
Evinize dönün ailenizin yanında kalabildiğiniz kadar kalın maddi olarak rahatlayınca ayrı düzen kurun ve kendinize kızınıza yatırım yapın.Hayatınıza yeni biri girdiğinde de herşeyi anlatmayın bu kadar detaylı...

O nasıl söz, öyle dediğinize göre içinizde biryerlerde gerçeklik payı var diye düşünüyorsunuz. Ayrıca eşiniz bunu unutmaz , ben de olsam boşanırım.

Herkes deli gbi yatılı türk bebek bakıcısı ariyor. En az 4bin lira maaş veriyorlar. Kira fatura derdi yok. Şirketlerde bulunan bakıcilar Özbek vs. Ailenizin yanjdna kalmak istemiyorsanız böyle yapar para biriktirirsiniz. En azından haftasonu kızınizi görürsünüz. Başka bir şehirde hiç göremeyecektinz. Bilmiyorum bu sizin için mesele değil mi ? 11 yaşında bir kız çocuğunun annesine cok ihtiyaci vardır

Abla cocugunu istanbulda bırakırken bu kadar zorlanmamıssın kusura bakma da yani bu işte bi gariplik var.

bence dönmeyin derim ama illa dönsün istiyoeum diyorsanız aramayın sormayın ee aramazsam da koparsak derseniz koparsanız koparaanız demekki bu derece dirayetliyse arasanız yazsanız da bişi değişmicek demektir.... Gerçekten bi sizsizlipi görsünn ama herşeyinizle gidin ne arayın ne sorun ne yazın ne ortak arkadaslarla konusun ne sosyal medyada gönderme filan ne profil kaldırın ne gereksiz foto paylasın sıfırlanın yani normal yasayın ama o insana enerji ve bilgi göndermeyin. Valla it gibi döner o zaman hayrını görür müsün bilemem...

dokuz yaşındaki çocuk mu düzenini bozmak istemediği için gelmedi annesiyle çocuğunuz sizden daha olgun görünüyo burdan.

Bu anlattıklarınızdan sonra neden seviyorsunuz ki? Neyini seviyorsunuz?
Bir adamın kişiliği sevilir. Kişilik leş.
Merhametti sevilir, saygısı sevilir, dürüstlüğü sevilir, güveni sevilir. Hiçbiri bu adamda yok. Neyini seviyorsunuz?
Kızınızı nereye bıraktınız. Tam da fırtınalı zamanları gelmiş çocuğun. Nerede ne durumda acaba ?

Maalesef tercihlerinizi yaşıyorsunuz. Kıskanmıyor diye bi insandan soğumak hiç sağlıklı değil. Kızınızı bırakmanız da sağlıklı olmamış, çok üzücü, ne olursa olsun o çocukta açtığınız yara affedilemez o yüzden size köpek gibi davranan şiddet uygulayan adamın peşine düşmek yerine (hala seviyorum demeniz inanılmaz) kendi hayatınıza ve kızınıza odaklanın. Neyse muhtemelen bunların hiçbiri olmayacak çünkü siz action peşindesiniz bence, daha fazla dram kavga ve gözyaşı olur hayatınızda. Ve bunlar sizin isteğinizle olacak, öyle olması gerektiği için değil. Çünkü ne demiştik:tercihlerinizi yaşıyosunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…