2. evliliğimde bitmek üzere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başına gelen gelmiş daha da moralini bozmanın gereği yok. Ama bir göz yaşlarını sil gec aynanın karşısına sor kendine. Bu adamda neyi aradım, neyi bulamadım. Sen adamı değil, adamda bulmayı umduklarını sevdin. Neyi ummuştun. Neyi bekledin ? Bir tane bile bulmayı bırak zarardasın.
Çocuğunu annesiz bırakmak kısmına yorum dahi yapmayacağım. Ama cocuk düzenini bozmak istemedi kısmı senin kendi vicdanını teselli etmen gibi geldi bana.
Etmez adamlar için yıllarını heba etme. Çekeceksen kahır elin adamı için değil, anan baban evladın için çek.

Dürüstlük adına anlattığınız o olay neyse sonunuz olmuş.. Geçmişinizi anlatmak hesap vermek dürüstlük mü oluyor? Senin geçmişin kimseyi ilgilendirmez haklı iken haksız duruma düşüyorsun..

Dürüst olduğu için değil eninde sonunda ikinci eşin kulağına gideceğini bildiği için anlatmış.

Kızınızı kime bıraktınız? Nerede şimdi kim bakıyor? Hikayede en çok ona üzüldüm.

Kadınlar bütün geleceğini ve hayallerini bir adamın ellerine bırakırsa iste olacağı budur.
Siz hayatınızda bir erkek olmadan yaşayamayacak kadar acizmisiniz?
Kıskanan erkeklerin bunu sizi sevdiği için yaptığını düşünecek kadar kendinizi sevmiyormusunuz?
Hakaret ve küfür duymak çok mu hoşunuza gidiyor? Hâlâ o adamı geri istiyorsunuz?
Hadi kendinizi sevmiyorsunuz kızınızı bırakıp gidecek kadar ne yaşadınız?
Düzeni bozulsun istemedim diyerek bahane bulmayın. Çocugun asıl düzenini siz bozmuşsunuz.
Bari bundan sonra aklinizi başınıza toplayın ya

evliliğim boyunca ağladım kızımdan ayrı kaldığım için ama istanbulda yaşadığım kötü olaylardan kızım ve ailem üzülmesn die evlenmek bi nevi o şehri terketmekdi bnm için
siz kendiniz için yasamissiniz ne yasadiysaniz şimdi arkasına siginmayin insanın öncelikleri olmalı ilk başta annesiniz siz anne bunu düşünerek adım atın krndinize sayginizdami yok sizin

İlk eşiniz çok bosanilacak biri değilmiş ikincisi tam bosanilacak adam üsttelik onun için kızınızı birakmissiniz ne bu koca meraki anlamadım bosayin gitsin bunu da

Çok şükür kızınıza sıra geldi...
36 yaşında gencecik kadın ona buna kendini yamamaya çalışıp kızını elin evinde bırakıyor kendi annesi de olsa inanamıyorum asgari ücretle iş bulup kızına bakmak bu kadar zor olmasa gerek !

Hani olur ya kadının ilişikisi olur, sonra ex kisisi kadının müstehcen fotolarını çeker. Kadın polise şikayet edemez çünkü rezil olmaktan korkar. Kadın istemez ama mecburen görüşür. Bu arada eş kişisi durumu anlamistir derken kadın herkes bunu duyar. Ben de hikaye yazdım Isde...

Adam İstanbul'da parayla oynarken ne diye ta Muğla'nın ilçesine gittiniz ki orayı tam anlamadım. Muğla'nın ilçelerine böyle gelenler bulsa bulsa sezonluk iş buluyor.

evliliğim boyunca ağladım kızımdan ayrı kaldığım için ama istanbulda yaşadığım kötü olaylardan kızım ve ailem üzülmesn die evlenmek bi nevi o şehri terketmekdi bnm için
Şuanda da bulunduğunuz şehirde daha kötü bir durumda olduğunuzun farkında değilmisiniz...bırakın bir işe girip ayrı ev tutma olaylarını ..sizin için en güvenli yer ailenizin yaninda oturmak ve evladınizin başında durmak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…