İkinci eşinize hangi hatanızi anlattıniz da sizi kabul etti ama sonra kaldıramadı, öyle bir hata ki şehir değiştiriyorsunuz. Kızınızı bırakıyorsunuz bu sebeple.uykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum
uykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum
Biz de seni tanıdık o ayrı tekrar konu aç açma kendin bilirsinuykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum
Kadın hissederkaç senedir kocanı tanımamışsın bizi hemen tanıdın bravo
İkinci eşinize hangi hatanızi anlattıniz da sizi kabul etti ama sonra kaldıramadı, öyle bir hata ki şehir değiştiriyorsunuz. Kızınızı bırakıyorsunuz bu sebeple.
Ayrıca daha sonra anlatıyorsunuz bunları, sizi kurtarmış falan değil.
Cevabını verin bunların, kim hikaye yazıyor görelim.
evt uzaktaydım ama inanın bırakmadım en ufak herşeyyle ilgilendim. hergün her saniye. tek kötü yanı uzakta olmamdı. ve bn asla kötü bi anne olmadım olamamda.
Valla abla bence de iyi tanı örnek al.uykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum
İlk eşteki muazzam rahatlığı da düşünürsek bu hata İstanbul'a yayılmış olabilir.istanbul derya deniz semt değiştirsen kimse tanımaz.
nasıl hataysa artık
Hay sizin annelik anlayışınıza.evt uzaktaydım ama inanın bırakmadım en ufak herşeyyle ilgilendim. hergün her saniye. tek kötü yanı uzakta olmamdı. ve bn asla kötü bi anne olmadım olamamda.
Esra Erol'da gördük mü siziuykusuz ve ii deilim yazabildğm kdr açıkladım anlayan anladı anlamayan kendi çapında hikaye yazdı, kimi destek oldu insanız sonuçta. kimi dalga geçti. ve bnmde bu ilk ve son konu açışım oldu en azından burayı görmş burdaki insanları tanımış oldum
Bırakmadım , uzakta olmam. Hımm evet doğru baya ilgilisinizevt uzaktaydım ama inanın bırakmadım en ufak herşeyyle ilgilendim. hergün her saniye. tek kötü yanı uzakta olmamdı. ve bn asla kötü bi anne olmadım olamamda.
Sabahın köründe zaten bedduayla güne başladıkYap yap sonra '' Kınıdığınızı yışımıdın ilmizsiniz. ''.
Benim kaynana da demişti ki '' Senin kocan nankör, rahmetli ikinci kocam onu yedirdi giydirdi, kızlarıma da sahip çıktı. Ama kocan şimdi oralı bile olmuyor bana. ''. Kocama söyledim dedi ki, '' Rahmetliyi severim, kızkardeşlerim için yaptıklarına minnettarım. Ama o adamın bana aldığı bir takım elbisedir lisede, lokması da birkaç defa misafirliğe gittiğimde boğazımdan geçendir. ''. Alamadığı analık hakkı bu kadar işte kaynanamın. Aklıma geldi öyle.Hay sizin annelik anlayışınıza.
Yanında olmamak ne demek farkında bile değilsiniz.
Kızınız size içten içe hiçbir zaman affetmeyecek etmesin de zaten.
HeeeBir gün kocam beni kıskanmıyor diye evliliğimi bitirmeye kalkarsam allah beni sınasın zaten, hak etmişimdir
evet hayatta olduğu gibi burada da içinde bulunmadığı derdi eleştiren ya da dalga geçin insan çok. artık görmemezlikten gelicez.şurdaki makaraya alanlar şuanki halimi görse pişman olurlardı söledklerine. ne diyim Allah herkesn kalbine göre versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?