25 yaşındayım.Sorun polikistikover canım.Çok sevindimyaş kaçdı sizde benim yaş 29 ama durum.biraz ciddi olunca 2 embrio transfer edicez dedi doktor tabi kaliteli olursa.sizin sorun neydi acaba?
Sorun neydi cnm sende?yaş kaç insallah ikinci denemnde tutar cnm dualarim butun anne olmak icin cabalayan anne adaylarina.Selam arkadaşımmm benim ilk tedavimde 2 tane koyulmuştu ama tutmadı malesef
Şimdi 2.tedaviye başlayacağım dondurulmuşlarımla yine 2 tane koyulacak
Canım benim tüplerimden 1 tanesi tıkalı 1 tanesi açık sadece. Eşimde de morfoloji %1 çıktı ama doktor onun sorun teşkil etmediğini söyledi. 27 yaşındayım. İnşallah 2.tedavimde yüzüm güler canım.Sorun neydi cnm sende?yaş kaç insallah ikinci denemnde tutar cnm dualarim butun anne olmak icin cabalayan anne adaylarina.
İnsallah cnm allah kucagini bos birakmaz bu sefer insallah.bemde asiri korkuyorum doktor anca yumurta toplandiktan sonra yuzdelik verebilirim dedi ama iste tedirginlik var.Canım benim tüplerimden 1 tanesi tıkalı 1 tanesi açık sadece. Eşimde de morfoloji %1 çıktı ama doktor onun sorun teşkil etmediğini söyledi. 27 yaşındayım. İnşallah 2.tedavimde yüzüm güler canım.
Aynı şekilde bende hergün evlat yolu bekleyen herkes için dua ediyorum kendimle birlikte. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Senin ilk tedavinmi canım? Hiç korkma tedavin süresince hep pozitif ve mutlu ol canım. Morel çok ama çok önemli tedavide. Birde bol bol dua tabiki.İnsallah cnm allah kucagini bos birakmaz bu sefer insallah.bemde asiri korkuyorum doktor anca yumurta toplandiktan sonra yuzdelik verebilirim dedi ama iste tedirginlik var.
Hadi bakalımm canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın Allahın iziniyle. İstanbuldayım ben şişli kolan hastanesinde tedavi görüyorum sen ?Evet ilk tedavim,cok.sukur esimde sperm bulundu donduruldu simdi ben hazilik asamasindayim iste.zaman sanki gecmek bilmiyor valla.doktoruma cok guvniyorum.insallah guzel olur hersey.siz hangi ildesiniz? Nerde tedavi goruyosunuz?
Nşallah cnm.ben Antalyadayim Gelecek tup bebekde doktor Batu bey.yumurta toplamada ve trnsferde neler oluyo cok.merak ediyorumHadi bakalımm canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın Allahın iziniyle. İstanbuldayım ben şişli kolan hastanesinde tedavi görüyorum sen ?
Yumurta toplama genel aneztezi ile oluyor canım anlamıyosun zaten hiçbirşey. Sonrasında gaz sancısı gibi ağrılarım olmuştu benim bide karnımda şişkinlik vardı. Transferde 10-15 dklık bir işlem normal muayene gibi acı falan yok onda da ama dünyanın en müthiş duygusu ben ağlamıştım :) her iki işlemde de kabız olmaman gerekiyor. Kayısı ve su hayat kurtarıyor aklında olsun canımİ
Nşallah cnm.ben Antalyadayim Gelecek tup bebekde doktor Batu bey.yumurta toplamada ve trnsferde neler oluyo cok.merak ediyorum
Tmm cnm.cok cok tsk ederim dualarim.seninle.allah insallah seninde yuzunu guldurur.ben niye stersliyim bi bilsen gulersin.muayene eden erkek ya ondan strese giriyorum bide adetliykenYumurta toplama genel aneztezi ile oluyor canım anlamıyosun zaten hiçbirşey. Sonrasında gaz sancısı gibi ağrılarım olmuştu benim bide karnımda şişkinlik vardı. Transferde 10-15 dklık bir işlem normal muayene gibi acı falan yok onda da ama dünyanın en müthiş duygusu ben ağlamıştım :) her iki işlemde de kabız olmaman gerekiyor. Kayısı ve su hayat kurtarıyor aklında olsun canım
Benim doktorumda erkek ve başta bende öyleydim özellikle adetli geliceksin dediği zaman nasıl olucak diye baya stres olmuştum ama sonra alışıyorsun :)Tmm cnm.cok cok tsk ederim dualarim.seninle.allah insallah seninde yuzunu guldurur.ben niye stersliyim bi bilsen gulersin.muayene eden erkek ya ondan strese giriyorum bide adetliyken
Oyle diyosan :) insallah alisirim cok tsk ederim.detayli bilgi verdigin icin.sen ne zaman basliycaksin insallah?Benim doktorumda erkek ve başta bende öyleydim özellikle adetli geliceksin dediği zaman nasıl olucak diye baya stres olmuştum ama sonra alışıyorsun :)
Batu bey cok iyi bir doktor. Arkadasima taze transfer yapti ilk denemede tuttu ve nisan ayinda bebegini kucaklayacak insallah. Darisi sanaİ
Nşallah cnm.ben Antalyadayim Gelecek tup bebekde doktor Batu bey.yumurta toplamada ve trnsferde neler oluyo cok.merak ediyorum
Ay cok sevindim buyuk umut oldu bana:)arkadasinizin sorunu neydi acaba?Batu bey cok iyi bir doktor. Arkadasima taze transfer yapti ilk denemede tuttu ve nisan ayinda bebegini kucaklayacak insallah. Darisi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?