Sugra Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2018 43 84 3 37 12 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi JUMRAL26 #21 35yaşından küçük olanlara 2embiriyo katılmıyor dedi benim doktorum 2embiriyo katılması için 2sefer negatif tüp bebeğin olması lazım dedi
35yaşından küçük olanlara 2embiriyo katılmıyor dedi benim doktorum 2embiriyo katılması için 2sefer negatif tüp bebeğin olması lazım dedi
Bal10cukkk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2013 2.203 1.995 83 12 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi JUMRAL26 #22 Sugra .!.: 35yaşından küçük olanlara 2embiriyo katılmıyor dedi benim doktorum 2embiriyo katılması için 2sefer negatif tüp bebeğin olması lazım dedi Genişletmek için tıkla... Evet böyle bi yasa var ama Çoğu özel hastane yaşı genç olanlara bile 2.3 emriyo koyuyor canım
Sugra .!.: 35yaşından küçük olanlara 2embiriyo katılmıyor dedi benim doktorum 2embiriyo katılması için 2sefer negatif tüp bebeğin olması lazım dedi Genişletmek için tıkla... Evet böyle bi yasa var ama Çoğu özel hastane yaşı genç olanlara bile 2.3 emriyo koyuyor canım
JUMRAL26 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 929 581 103 36 12 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi JUMRAL26 #23 Sugra .!.: 35yaşından küçük olanlara 2embiriyo katılmıyor dedi benim doktorum 2embiriyo katılması için 2sefer negatif tüp bebeğin olması lazım dedi Genişletmek için tıkla... Canim normalde evet koyilmuyor ama,bebek sahibi olmasi cok zor hastalara yasi kucuk olsa bipe 2embrio koyuluyo
Sugra .!.: 35yaşından küçük olanlara 2embiriyo katılmıyor dedi benim doktorum 2embiriyo katılması için 2sefer negatif tüp bebeğin olması lazım dedi Genişletmek için tıkla... Canim normalde evet koyilmuyor ama,bebek sahibi olmasi cok zor hastalara yasi kucuk olsa bipe 2embrio koyuluyo
F Fderomi Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2018 4 2 1 44 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi JUMRAL26 #24 Merhaba bende 2 embiryo transferi yapıldı.8.günüm beklemedeyim.göğüs şişliği ve arada kasık ağrısı oluyo ams Bugün hiç belirti yok
Merhaba bende 2 embiryo transferi yapıldı.8.günüm beklemedeyim.göğüs şişliği ve arada kasık ağrısı oluyo ams Bugün hiç belirti yok
p0ly__ 'OL' der ve OLUR. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Ocak 2016 1.215 994 73 32 7 Temmuz 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi JUMRAL26 #25 Fderomi .!.: Merhaba bende 2 embiryo transferi yapıldı.8.günüm beklemedeyim.göğüs şişliği ve arada kasık ağrısı oluyo ams Bugün hiç belirti yok Genişletmek için tıkla... Mrb Belirtilere hiç takılma canım. Hiç bir belirti olmayıp tutabilir de, birsürü belirtili olup tutmayabilirde.İnşallah meleğin seninledir :)
Fderomi .!.: Merhaba bende 2 embiryo transferi yapıldı.8.günüm beklemedeyim.göğüs şişliği ve arada kasık ağrısı oluyo ams Bugün hiç belirti yok Genişletmek için tıkla... Mrb Belirtilere hiç takılma canım. Hiç bir belirti olmayıp tutabilir de, birsürü belirtili olup tutmayabilirde.İnşallah meleğin seninledir :)