- Konu Sahibi masalindunyasi
kardesime almak istiyorum fiyatı ne kadar acaba msj limitim var ozelden yazamıyorum
canm kaça verirsin bunu ben almak istesem
Yazdım kızlar özellerinize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesime almak istiyorum fiyatı ne kadar acaba msj limitim var ozelden yazamıyorum
canm kaça verirsin bunu ben almak istesem
Eki Görüntüle 917372 Eki Görüntüle 917373 Eki Görüntüle 917374 Eki Görüntüle 917375 Eki Görüntüle 917376 Eki Görüntüle 917377
Bende de bu var, model yükselttim elimden çıkarıcam...22 ay garantisi devam ediyor..
Daha yeni almadin mi sen bu teli
Model yukselttin heee hayirli olsun şimdiden.
Harika bir telefondur haberiniz olsun
Benim telefonumdan
16 gb siyahını aldım canım..Discoveryden kolay vazgeçmem ben
Ha neden aldın dersen, zaten aklım siyahta kalmıştı :)
rengi ve fiyatı nekadar acaba canım,az bişey söle,rengi de beyaz olsun he.)
Daha yeni almadin mi sen bu teli
Model yukselttin heee hayirli olsun şimdiden.
Harika bir telefondur haberiniz olsun
Benim telefonumdan
Eki Görüntüle 917372 Eki Görüntüle 917373 Eki Görüntüle 917374 Eki Görüntüle 917375 Eki Görüntüle 917376 Eki Görüntüle 917377
Bende de bu var, model yükselttim elimden çıkarıcam...22 ay garantisi devam ediyor..
Kızlar satıldı benim telefon...
kaça gitti merak ettim
Bende S3 mini var daha 1 aylik 750 tl ye aldim yurt disindan iphone gelcegi icin satiyorum kayserideyim 550 ye birakirim
Nokia e72 kutusunda hiç açılmamış ve kullanılmamış var. Esim kendisine almıştı ancak eşzamanli olarak ben de ona İPhone alınca kenarda kaldı. Piyasadaki fiyatını araştır dilersen ona göre ortak bir fiyatta anlaşırız.
siyah mı canım,İst neresinde oturuyorsun
Siyah. Buyukcekmece tarafindayim.
Arkadaslar iphone4
9 ay kullanildi garantisi devam ediyor hc bi hasar cizik yok esimde bi ust modele geccek o yuzden satiyo