- Konu Sahibi masalindunyasi
-
mERAHBALAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.iSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN ARIYORUM.
mERAHBALAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.iSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN ARIYORUM.
merhaba canım bende samsung galaksi S3 (kore) var ben 570 tl ye eşim hediye almıştı çooookk memnun kaldım ama bir gün üstüne bastım ve ekranı karardıekran değişilirse süper kutusunda herşeyi içinde ekranını 100 tl ye değiştir kullan hatta istanbulda daha uygun değiştiriyolar satma sebebim bi telefon daha hediye geldi yoksa yaptırıp kullanıcaktım
Canım çok teşekkür ederim ama kırık fln uğraşmıyım diyorum,sağlam az kullanılmış olsun
Ve 8 gb Hafıza kart ,Klik kapakla, silikon kılıfınıda yanında hediye gönderirim.Bendede Nokia C-6 01 var cnm arka kasası çelikten imal edilmiş.Baya sağlam bi telefon ve daha alalı 1 yıl oluyo ama ekran jelatini bile duruyo. Garantili faturalı kutusunda gönderirim,ilgilenirsen yüklerim resimlerinide.
Öyle janjanlı bir şey değil bildiğimiz klasik nokia.....istersen 20 tl ye gönderirim.
Eki Görüntüle 916619 Eki Görüntüle 916620
Canım telefonun daha ayrıntılı fotoları var mı, garantisi filan devam ediyor mu ayrıca vuruğu eziği kırığı var mı?
Öyle janjanlı bir şey değil bildiğimiz klasik nokia.....istersen 20 tl ye gönderirim.
Eki Görüntüle 916619 Eki Görüntüle 916620
canm bu telefonda bi problem var mı annem bi tek bu telefonu kullana biliyo ona almak istiyorum
Canım özelden de belirtmiştim ama diğer soran arkadaşlar için de cevaplamış olalım....ürün satıldı.ama topiğimde bir sürü satılmayı bekleyen ürünlerim var buyrun gelin bi ara
çekmecemde bir htc chacha uyuyor. ama ankaradayım. sağlam. inceleyin internetten isterseniz.
Eki Görüntüle 917372 Eki Görüntüle 917373 Eki Görüntüle 917374 Eki Görüntüle 917375 Eki Görüntüle 917376 Eki Görüntüle 917377
Bende de bu var, model yükselttim elimden çıkarıcam...22 ay garantisi devam ediyor..
Eki Görüntüle 917372 Eki Görüntüle 917373 Eki Görüntüle 917374 Eki Görüntüle 917375 Eki Görüntüle 917376 Eki Görüntüle 917377
Bende de bu var, model yükselttim elimden çıkarıcam...22 ay garantisi devam ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?