• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.el cep telefonu arıyorum

mERAHBALAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.iSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN ARIYORUM.

merhaba canım bende samsung galaksi S3 (kore) var ben 570 tl ye eşim hediye almıştı çooookk memnun kaldım ama bir gün üstüne bastım ve ekranı karardı :17: ekran değişilirse süper kutusunda herşeyi içinde ekranını 100 tl ye değiştir kullan hatta istanbulda daha uygun değiştiriyolar satma sebebim bi telefon daha hediye geldi yoksa yaptırıp kullanıcaktım

merhaba canım bende samsung galaksi S3 (kore) var ben 570 tl ye eşim hediye almıştı çooookk memnun kaldım ama bir gün üstüne bastım ve ekranı karardı :17: ekran değişilirse süper kutusunda herşeyi içinde ekranını 100 tl ye değiştir kullan hatta istanbulda daha uygun değiştiriyolar satma sebebim bi telefon daha hediye geldi yoksa yaptırıp kullanıcaktım

Canım çok teşekkür ederim ama kırık fln uğraşmıyım diyorum,sağlam az kullanılmış olsun

çekmecemde bir htc chacha uyuyor. ama ankaradayım. sağlam. inceleyin internetten isterseniz.

Canım çok teşekkür ederim ama kırık fln uğraşmıyım diyorum,sağlam az kullanılmış olsun

telefon sağlam telefoncu bile çok şaşırdı ekran gittiği halde dokunmatiği çalışıyodu ekran kırık değil sadece görünmüyo ben 220tl ye veriri 100 de ekran yapınca S3 gibi bi telefonu 320ye almış olcan özelliklerini araştırabilirsin ama genede senn kararın canm :34:

$lg_mini.jpg $lg_mini.jpg bede bu var çok temiz telefon düzgün kullandım 2 yıl önce 900 e alındı hiç bir problemi yok ben memnunum ama eşim başka telefon aldığı için bu fazla elim de düşünürsen 400 tamamen dokunmatik ince kibar bir telefon

Bendede Nokia C-6 01 var cnm arka kasası çelikten imal edilmiş.Baya sağlam bi telefon ve daha alalı 1 yıl oluyo ama ekran jelatini bile duruyo. Garantili faturalı kutusunda gönderirim,ilgilenirsen yüklerim resimlerinide. :17:

Bendede Nokia C-6 01 var cnm arka kasası çelikten imal edilmiş.Baya sağlam bi telefon ve daha alalı 1 yıl oluyo ama ekran jelatini bile duruyo. Garantili faturalı kutusunda gönderirim,ilgilenirsen yüklerim resimlerinide. :17:
Ve 8 gb Hafıza kart ,Klik kapakla, silikon kılıfınıda yanında hediye gönderirim.
Piyasa fiyatı 550 -599 değişiyor hala araştırabilirsin. Ben 400 tl dşünüyorum ama inan pişman olmazsın.

Öyle janjanlı bir şey değil bildiğimiz klasik nokia:1:.....istersen 20 tl ye gönderirim.

$image.jpg $image.jpg

Canım telefonun daha ayrıntılı fotoları var mı, garantisi filan devam ediyor mu ayrıca vuruğu eziği kırığı var mı?

Canım bu kullanılmış bir telefon....kırığı eziği asla yok taş gibi......bazı yerlerde ince cizgiler var....ihtiyaç fazlası.....ama sıfır değil....kutusu duruyordu onla teşhir ettim:34:

canm bu telefonda bi problem var mı annem bi tek bu telefonu kullana biliyo ona almak istiyorum

Canım özelden de belirtmiştim ama diğer soran arkadaşlar için de cevaplamış olalım....ürün satıldı.:50: ama topiğimde bir sürü satılmayı bekleyen ürünlerim var buyrun gelin bi ara:42:

Back