- 14 Şubat 2017
- 964
- 958
- 103
- Konu Sahibi kelebek_gibi
-
Helal olsun valla nasıl başardınız benim psikolojim bozuldu Ağlama sesine tahammülüm yokBen hiç bir yakınımın olmadığı bir şehirdeyim. İkizlerimi tek başıma büyüttüm. Bu yorum yardımcı olur mu
Anladim.Evet kanguru var evde ama bu sıcaklarda boğulacak gibi oluyorum
Devamlı gidip geliyorum ama benim yüzümden hepsinin hayatı değişti annem çok titizdir ama inanın süpürge yapmaya fırsatı yok kadının bizle ilgilenmektenÇocukları alıp yanlarına gidin anane teyze dede oyun ilgi derken bebeği pusete koyup dışarı çıkın
Evde olmakta size yük getiriyor
Gün içinde yarım saatte olsa kendinize vakit ayırmaya çalışın. Çocukları erken uyutmaya alıştırın. 2,5 yaşındaki çocuğunuz en geç 21:30 da uyumalı. Uyku saati önemliHelal olsun valla nasıl başardınız benim psikolojim bozuldu Ağlama sesine tahammülüm yok
İnşallah 2. De rahat olur malesef benim ikisi de zor bebek..Oğlum 4 buçuk yaşında ben de 8 aylık hamileyim. Oğlum çok rahat bir bebekti ve hala da öyle cok zorlayan bir çocuk değil. Ama inan şu an senin yaşadıklarını ben de yaşamaktan korkuyorum. Bu çok normal. Nankörlük falan da değil sadece insanız o kadar. Kadınız diye sınırsız güce ve sabra sahip degiliz. Ne yazık ki sana bir onerim yok. Benim durumum sana nazaran biraz daha rahat. Ama tek diyebileceğim asla kendini suçlu hissetme şu an hissettiklerin için çok normal ve insani. Umarım en kısa zamanda seni rahatlatacak bir çözüm bulursun.
Neyin nispetini yapayım ya dünyada 2 çocuğu olan tek kadın ben miyimNispet yapiyor resmen ya. Kendine gelecek yorumlari da biliyor çünkü amaç belli. Umarim da diken üstünde olmaya devam edersin. Çok sinirlendim gercekten. Pes ya pes. Çok acımazsin konu sahibi.
Malesef benim çocuklar uyumuyor zorla uykuya götürüyorum büyük kızımı doğduğundan beri uyku problemi var 2. De uyutmak için çaba istiyor 2 aylık olmasına rağmen daha hiç kendi kendine uyumadıGün içinde yarım saatte olsa kendinize vakit ayırmaya çalışın. Çocukları erken uyutmaya alıştırın. 2,5 yaşındaki çocuğunuz en geç 21:30 da uyumalı. Uyku saati önemli
Yuhhh bu nasıl yorum yaa Allah aşkına zorlu iki çocuklu hayatın nesi nispet.Nispet yapiyor resmen ya. Kendine gelecek yorumlari da biliyor çünkü amaç belli. Diken üstünde olmaya devam edersin. Çok sinirlendim gercekten. Pes ya pes. Çok acımazsin konu sahibi.
Uyku eğitimi verin araştırın nasıl verildiğini. Hem gelişimleri için hem sizin için önemliMalesef benim çocuklar uyumuyor zorla uykuya götürüyorum büyük kızımı doğduğundan beri uyku problemi var 2. De uyutmak için çaba istiyor 2 aylık olmasına rağmen daha hiç kendi kendine uyumadı
Evet inşallah herkese evet nasip olsun da öf demesinler valla öyle insan varsa helal olsun derim ellerinden öperim. Annem de bu gün diyor bi kaç yıl sonra gülerek hatırlıcaz bu günleri diye. Evet dedim ben doğurdum hepimizin hayatı değiştiAnladim.
24 25 derece bile olsa klima acip slingle evde siz is yaparken uyuyabilir kucuk ondan demistim.
Uzerinize gelen dis seslere aldirmayin siz cocugunuz olunca öf bile demezsiniz diyin gecin meydanda görelim erleri
Ayrica ailenize yük olma kismini atin kafanizdan derim tas catkadi 2 seneye ikisi de tadindan yenmez kivamda olacaklar gececek.. sabır
Yapı gereği aşırı kontrolcüyüm sanırım o yüzden rahat olamıyorum. 2. Değil de sanki 22. Çocuğumu doğurdum öyle bir yük üzerimdeYorulmussunuz cok belli. Kimi insan rahat atlatiyo bu donemi 2 cocuk elbette zor ama daha da zorlastiran sey belki kendi kendinize yaptiginiz baskidir. Toparlanin biraz evet 2 bebeginiz var ama bir Anne yetebilir iki bebegine. Esiniz aileniz de yardimci oluyomus. Yardim almaktan cekinmeyin, hayat bu… belki duzenli olarak yuruyuse ciksaniz stresinizi azaltabilir. Birazcik da rahat olun zamanla herseyin halloldugunu goruceksiniz.
İlk kızımda denedim hatta danışmanlık aldım kadın sizin paranızı iade edeyim olmayacak bebeğiniz çok zor dedi kendim vermeye çalıştım o da olmadı şükür su an büyük kızım kendi uyuyor ama benim yanımda yatıyor e küçük de var uyku saati o yüzden sarkıyor birazUyku eğitimi verin araştırın nasıl verildiğini. Hem gelişimleri için hem sizin için önemli
Emziriyorsanız emerek uyutmaya çalışınMalesef benim çocuklar uyumuyor zorla uykuya götürüyorum büyük kızımı doğduğundan beri uyku problemi var 2. De uyutmak için çaba istiyor 2 aylık olmasına rağmen daha hiç kendi kendine uyumadı
Getirmedim valla hep iyi yönden baktım. Çevremde de yardımcılı ev çoktu bulunur dedimBence yok. Bu da benim fikrim üzgünüm.
Ayrıca sizinki bile bile lades ki.. ilk çocuğunuz zaten zormuş. Eşin vaadlerine kanıp çocuk mu yapılır? Yardımcının denk gelmeyeceği zamanlar olduğunu hiç mi aklınıza getirmediniz?
Bulursunuz umarım bir an önce.Getirmedim valla hep iyi yönden baktım. Çevremde de yardımcılı ev çoktu bulunur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?