- 29 Temmuz 2014
- 195
- 516
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Ben 4 aylık bebekle İtalya turu yaptim.Sizinkilerin yaşı gayet müsait.Hiç korkmayın.Çocuklarınızla çok güzel anılarınız olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 4 aylık bebekle İtalya turu yaptim.Sizinkilerin yaşı gayet müsait.Hiç korkmayın.Çocuklarınızla çok güzel anılarınız olacak
Ben olsam istedigimi yapardim.
Tamam cocuklarin fikirleride onemli her
zaman onladin istedigi olmaz.
Hem esinizde cok hevesliymis.
Bence onun hevesini kirmayin.
İki çocukla her gittiğiniz yerde pansiyon bulmak bir gece için valizleri açmak sonra geri toplamak zor gibi. Yemek açısından da zor olabilir. Sizin yerinizde olsam çocuklarla 3,4 gün deniz kenarında otel tatiki yapar sonra onları bir büyüğe bırakıp eşimle karadenizi turlardım. Tabi maddi durumu bilemem ama çocuklar da küçükmüş deniz güneş falan onlara daha iyi daha eğlenceli gelir. Karadeniz gezisinden çok birşey anlarlarmı ki?
Kesinlikle dogru bir karar vermissiniz.Çok haklısınız, eşimle akşam konuştuk bana eğer otel istiyorsanız yer ayırtalım dedi yine bizi kırmamak için ne oteli karadeniz turuna ne oldu dedim yüzü güldü. Karar verdin mi gitmek istiyor musun tura dedi tabii ki çok daha eğlenceli olacağına eminim dedim. Tabii iş yine bana düştü, o zaman internetten araştırsana gezilecek yerlerini, meşhur yemeklerini dedi. :))
Zaten karadenizin o muhteşem doğasıyla buluşmak istiyoruz, ama işte çocuklar düşündürüyor bir an.
Çocukların muhteşem doğayla ilgileneceklerini hiiiç sanmıyorum, bildiğin ağaç çünkü onlara göre :) Ama kumsalı olan yerlerde bir iki gün daha kalırsanız (paket turla gitmeyecekseniz) herkesin gönlü olur. Kastamonu, Cide'nin plajı falan güzeldi mesela yanlış hatırlamıyorsam.
İyi plan yapın. Yorgunlukla bir şehre girince restoran araması ya da kötü bir yemek iyi olmaz. Restoranın adına kadar planlar eşim.Çok haklısınız, eşimle akşam konuştuk bana eğer otel istiyorsanız yer ayırtalım dedi yine bizi kırmamak için ne oteli karadeniz turuna ne oldu dedim yüzü güldü. Karar verdin mi gitmek istiyor musun tura dedi tabii ki çok daha eğlenceli olacağına eminim dedim. Tabii iş yine bana düştü, o zaman internetten araştırsana gezilecek yerlerini, meşhur yemeklerini dedi. :))
Biz de yillardir dur kalk pansiyon tatili yapariz. Bazi yerlerde 1 gece kaliriz. bir valizimiz var. Arabadan indirmiyoruz bazen. o gece ne lazimsa sirt cantalarimiza tikip cikiyoruz pansiyona.
Cocuklarimiza da oyle ogrettik. Ulkemiz o kadar guzelki klor kokulu bir havuza betondan dev gibi otellere ihtiyacimiz yok dioruz. Cocuk dedigin mutlaka mizmizlanacak bir sey buluyor. Abimler 3 yasindaki kizlariyla sumele ye tirmandilar.
Mutlaka gidin heryere. Denk geldiginde ihlaraya goturun cocuklari. Tatilci degil seyyah olmayi da ogrenirler. Ayrica babaya telefonla rusvet ve arkadaslara otelle asik atmamayida ogrenirler. Hos ergenlik var isin icinde. En kotu kocaniz bir daha boyle bir teklifle gelmeye tovbe eder
selaaam
eski konu hortlatıyorum ama cocuklarimcanlarim ne yaptınız? gittiniz mi Karadenize?
biz bayramda 5 günlük bir Doğu Karadeniz gezisi yapacağız inşallah. Rota belirlendi, her gece bir yerde rezervasyonlar yapıldı. Şimdi nerde ne yenir nerede ne görülür detayları ile ilgileniyorum.
Bir yandan da çocukla Karadeniz turu yapan ailelerin tecrübelerini öğrenmeye çalışıyorum. Kızım 2.5 yaşında.
Gittiyseniz tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Maalesef henüz gitmedik canım, ay sonunda başlayacak yolculuğumuz, size de şimdiden hayırlı yolculuklar.
biz gittik döndük her şey mükemmeldi çok şükür :)
kızım bizden daha çok eğlendi
ben de size hayırlı yolculuklar dilerim iyi eğlenceler :)
Bu yorum beni çok mutlu etti. Tatilinizin güzel geçmesine çok sevindim. Darısı başımıza. Teşekkür ederim.