• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çoçukla boşanmak

Anneliğim sizi ilgilendirmez hanfendi
Anneliğinizle ilgili soru sormadınız mı siz şimdi? İlgilendirmez demek tutarsızlık resmen! Bence de aldırın. Eşiniz size, siz çocuklarınıza, topluca birbirinize eziyet edip o çocukların da hayatını karartacaksınız. En azından 1 tanesi eksik kalsın.

Belki böyle sevişmeyi seviyor size ne kızlar yaa :KK53:
Aldıracaksan 2 haftan kalmış eğer takvimin doğruysa.

Sizin icin neyin iyi olacagini dusunuyorsaniz onu yapin bence. Sizden baska kimse dogru karari veremez. Olaylarin ilk sahidi olarak en saglikli yaklasimi siz belirleyebilirsiniz. Henuz ortada yeni 1 bebek olmadigi icin su an onemli olan sizin psikolojiniz ve iyi olmaniz. Zaten cocugunuz varmis. 2. Cocuk icin herseyi yeni bastan yasamayi goze alabiliyor musunuz?

Anneliğim sizi ilgilendirmez hanfendi
İlgilendirir.şeyinizi tutamıyorsunuz. Ya doğmadan öldürüyorsunuz yada doğduktan sonra eziyet ediyorsunuz. Yada birer psikopat yetiştirip topluma salıyorsunuz. Milletin kıyamadığı evladının sebebi oluyorsunuz. Siz anne olmayın bu mantıkla

ben anlayamıyorum bu zamanda, elli tane korunma yöntemi varken burada çıkıp biri "istemediğim bir gebelik" diyor ya ayar oluyorum.
Niye yaw? Korunmak bence cok zor birsey hele cok kolay hamile kalanlar icin..kesin cozumler yaparsan o zaman haklisin kesin cozum.. ama hap bile tam korumuyor.. yuzde yuz yani.. kusarsan ishal olursan ya da zamaninda almazsan gebelik
Riski cok yuksek.. ayrica hormon rahim
Kanserinden koruyup meme kanserini tetikliyor.. kondom
Ayri dert.. spirali ayri…gercekten korunmak cok
Zor birsey bence

Konu sahibi.. dogum yaparsan gebeligin basindasin ve kafadan 1-2 sene bosanamazsin cunku bebek daha yeni dogmusken bosanamazsin.. aldir hayatta diyemem, cunku benum gozumde bir canli o da..ve Rabbim verdiyse vardir bir hikmeti diyenlerdenim

eşimle sürekli kavga ediyoruz ve hepsinde itişmw kakışma oluyor cok yoruldum 2.ye hamileyim ne yapmalıyım ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum cok yoruldum ikimizde inatçı karekterleriz mutlu olmak istiyorum sadece 2 coukla zor mu olur karnımdakini aldırsam mı
Dokunma çocuğuna.Madem boşanmayi kafaya koydun o zaman bunu planlı, programli yapmalısın.Oncelikle maddiyat, iş,düzen.Suan elinde var mı?Yoksa önce sonrasını hesaplayıp bu işe kalkis.Esimle biz de çift terapistine gittik.Mucize beklemeden başka birinin profesyonel ve tarafsız şekilde eşinizin sıkıntınizi görmesini sağlayın.

Niye yaw? Korunmak bence cok zor birsey hele cok kolay hamile kalanlar icin..kesin cozumler yaparsan o zaman haklisin kesin cozum.. ama hap bile tam korumuyor.. yuzde yuz yani.. kusarsan ishal olursan ya da zamaninda almazsan gebelik
Riski cok yuksek.. ayrica hormon rahim
Kanserinden koruyup meme kanserini tetikliyor.. kondom
Ayri dert.. spirali ayri…gercekten korunmak cok
Zor birsey bence
belki dediğiniz gibidir. 2 buçuk yıldır korunmuyorum gebe kalamadım, aşılama yaptırdım yine olmadı, 2. aşılama için doktora gideceğim bugün. bu konudaki hassasiyetimden ötürü "karnımdakini aldırayım mı" tarzı yazışlar beni itiyor olabilir. fakat itişmeli kakışmalı ve boşanmayı düşünmeli bir evlilikte insan ne olursa olsun, fazlaca dikkat eder. diye düşünüyorum. bebek bu çünkü çocuk yani, hafife alınacak bir şey değil mutsuz bir evlilik için. anneye babaya da en önce çocuklara da yazık oluyor. gerekirse doğum kontrol hapını saatinde alır, prezervatifi de her ilişkide kullandırtırım gibi geliyor. tüm bunlara rağmen kaldı ve o zaman "istemediğim" diyorsa doğrudur. kaldı ki iki çocuklu anneler de boşanabilir tabi ki, kimse mutsuz bir evliliğe katlanmak zorunda değil

belki dediğiniz gibidir. 2 buçuk yıldır korunmuyorum gebe kalamadım, aşılama yaptırdım yine olmadı, 2. aşılama için doktora gideceğim bugün. bu konudaki hassasiyetimden ötürü "karnımdakini aldırayım mı" tarzı yazışlar beni itiyor olabilir. fakat itişmeli kakışmalı ve boşanmayı düşünmeli bir evlilikte insan ne olursa olsun, fazlaca dikkat eder. diye düşünüyorum. bebek bu çünkü çocuk yani, hafife alınacak bir şey değil mutsuz bir evlilik için. anneye babaya da en önce çocuklara da yazık oluyor. gerekirse doğum kontrol hapını saatinde alır, prezervatifi de her ilişkide kullandırtırım gibi geliyor. tüm bunlara rağmen kaldı ve o zaman "istemediğim" diyorsa doğrudur. kaldı ki iki çocuklu anneler de boşanabilir tabi ki, kimse mutsuz bir evliliğe katlanmak zorunda değil
Istedigin zaman gebelik uzun surebiliyor, psikolojik cunku.. ne zaman rahatliyorsun o zaman oluyor genelde.. kendi tecrubem bu yonde en azindan.

Kimine gore ise sen cift koruma yapardim diyorsun, kimisi ise boyle bir evlilikte sevismem diyor.. herkes baska.. suan konu sahibinin psikolojisi bozuktur cunku hem beklenmedik bir haber kolay degil

Back