• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 çoçukla boşanmak

İtişme kakışma derken fiziksel şiddet uyguluyor o zaman, vurup, itekliyor değil mi sizi? İş fiziksel şiddet boyutunda ve devamlıysa zaten boşanmalısınız.

O zaman hunharca korunmaliydiniz. Eziyetli bi evlilikte nasi sevisiyosunuz onu zaten anlamiyorum ama bari kacak olduysa ertesi gun hapi kullansaydiniz. Neresinden tutsam elimde kaliyir
Yorumunuza o kadar katılıyorum ki +++++

Ertesi günü hapı da sadece bir seferlik çözüm oluyor. Korunma işini çözmek lazım, sonra olan çocuklara oluyor malesef.

eşimle sürekli kavga ediyoruz ve hepsinde itişmw kakışma oluyor cok yoruldum 2.ye hamileyim ne yapmalıyım ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum cok yoruldum ikimizde inatçı karekterleriz mutlu olmak istiyorum sadece 2 coukla zor mu olur karnımdakini aldırsam mı
Nasıl kolay yazıyorsunuz ya karnimdakini aldirsammi diye
olmasa karnınızdaki i aldırın diğerinide yetimhaneye verin madem
itişip kakıştığınız biriyle sevişmekteki motivasyonunuz nedir
hadi oldu diyelim neden hamile kalıyorsunuz
kaza demeyin sakın, bu mutsuz evlililerdeki kaza gebeliklerden kusucam artık

Canım istedi hamile kaldım canım istedi aldirayim mi diyorsunuz? Yazık ya can taşıyor, acıyı hissediyor.
İnsanoğlunu anlamıyorum. Evladi için ortalığı yıkıyor. Ama dogmamis çocuğunu, henüz görmediği için aldirmakta sakınca duymuyor insan. Aynı insanoğlu kelebeğe acıyıp hamam böceğini öldürüyor. Bu riyakarliga benim kafam basmıyor

eşimle sürekli kavga ediyoruz ve hepsinde itişmw kakışma oluyor cok yoruldum 2.ye hamileyim ne yapmalıyım ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum cok yoruldum ikimizde inatçı karekterleriz mutlu olmak istiyorum sadece 2 coukla zor mu olur karnımdakini aldırsam mı
Aldirsam mi...aldırana kadar hamile kalmamak gibi bir seçenek var.Senin keyfine göre oh ne ala.

Back