- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.607
- 548
- 36
- Konu Sahibi Eylulece02
-
iilk kızımdan sonra değişti bayaIkinci gebelikten sonra mi degisti kocaniz. Aldir desek mesela aldiracak misiniz?
Aldirin o zaman, siddet ortaminda, buna sahit olan, buna maruz kalan bi cocuk daha az olsun bu dunyada. Bence aldirin.istemediğim bir gebelik
O zaman hunharca korunmaliydiniz. Eziyetli bi evlilikte nasi sevisiyosunuz onu zaten anlamiyorum ama bari kacak olduysa ertesi gun hapi kullansaydiniz. Neresinden tutsam elimde kaliyiriilk kızımdan sonra değişti baya
Aldır ya da aldırma demek gibi bir vebalin altına kimse girmez . Karar sizin .4 yıllık hayır ailem arkAmda olur diye düşünüyorum kazaydı
Yorumunuza o kadar katılıyorum ki +++++O zaman hunharca korunmaliydiniz. Eziyetli bi evlilikte nasi sevisiyosunuz onu zaten anlamiyorum ama bari kacak olduysa ertesi gun hapi kullansaydiniz. Neresinden tutsam elimde kaliyir
Nasıl kolay yazıyorsunuz ya karnimdakini aldirsammi diyeeşimle sürekli kavga ediyoruz ve hepsinde itişmw kakışma oluyor cok yoruldum 2.ye hamileyim ne yapmalıyım ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum cok yoruldum ikimizde inatçı karekterleriz mutlu olmak istiyorum sadece 2 coukla zor mu olur karnımdakini aldırsam mı
Eminim o masumda sizin gibi anne istemezdiistemediğim bir gebelik
Adrenalinİtiş-kakış, kavga-gürültü içinde niye sevişiyorsunuz?
Et ben mi aldırıyorsunuz? Madem geçinemiyorsunuz şeyinizi tutun bi zahmet.karnımdakini aldırsam mı
Aldirsam mi...aldırana kadar hamile kalmamak gibi bir seçenek var.Senin keyfine göre oh ne ala.eşimle sürekli kavga ediyoruz ve hepsinde itişmw kakışma oluyor cok yoruldum 2.ye hamileyim ne yapmalıyım ciddi anlamda boşanmayı düşünüyorum cok yoruldum ikimizde inatçı karekterleriz mutlu olmak istiyorum sadece 2 coukla zor mu olur karnımdakini aldırsam mı
Aynen ya .. şuursuzEt ben mi aldırıyorsunuz? Madem geçinemiyorsunuz şeyinizi tutun bi zahmet.
Anneliğim sizi ilgilendirmez hanfendi3.çocuk ne zaman? Keşke anneliği hak edenlere nasip etse rabbim. Karnımdakini aldırsammı nasıl irrite edici bir cümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?