2.çocuk

NE kadar güzel.Bende sizin gibi keşke daha erken karar alsaydım.
Bende çok istiyorum ikinci çocuğu ve birlikte büyüsünler oynasınlar kavga etsinler sonra sarılsınlar diye hayal ediyorum.

Benimde 4 yıl 5 aylık bir kızım var.2.kızımı da 12 Ağustos ta dünyaya getirdim.Eşim çok istemişti ikinciyi.Ancak küçük kızım için pek de iyi olmadı.Anaokuluna başlama dönemine denk geldi ve çok sorun yaşıyoruz.Okula gitmek istemiyor,hep ağlıyor ve hep üzgün.Ben de çok üzgünüm ve sürekli suçluluk duygusuyla yaşıyorum.Yeterince ilgilenemiyorum küçük prensesimle.Böyle plansız programsız düşünmeden haraket ettiğim için çok ama çok kızıyorum kendime.Uzun lafın kısası arkadaşlar çok iyi düşünün. .Son pişmanlık fayda etmiyor çünkü.

bende ikinci bebeği düşünenlerdenim çocuğum benim için hayatta yapabileceğim en güzel varlık :) oğlum şuanda 3 yaş 10 aylık yani 4 yaşına girecek ve kardeşi olmasnı çok istiyor bir nevi kendine arkadaş yoldaş arıyor diye düşünüyorum ben
dün oğlumun okulnda seminer verildi bende katıldm uzman diyorki tek çocuk büyütmek daha zordur 2 çocuk büyütmek daha kolaydır ve eğer bir çocuğun kardeşi olacaksa 2 yaş ile 7 yaş arasında olmalı ...7 yaş sonrasında olan kardeşlerle kuşak farkı olur dedi ve bana mantıklı geldi

Son düzenleme:
benim 2 oğlum var bende araları çok olmasın istedim 33 ay var aralarında bazen iyiki yapmışım dedim ama şu aralar iyice sinir hastası oldum büyük oğlum anaokuluna gidiyo ikinci çocuk geri planda kalıyo ve her şekilde çok zorlanıyorum ve birbirleriyle hiç anlaşamıyolar

Son düzenleme:
Ben de ilk çocuktan sonra 10 yıl bekledim ama şimdi tek başıma ikizlerimi büyütüyorum .Zor evet ama keyifli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…