En vahim belki de benimdir..oğlan mayısta 4 olacak.ben 37 yim.
2.çocuğu gözüm kesmiyor.eyvahedigeldismile.kardeşte gerekli diye düşünüyorum..
iki arada bir derede fazlasıyla kaldım..biyolojik saat ding dong etmek üzere.:kedi:
:gitme:kafamçokkarıştıCADIARZU:uhm:.
selam herkese
benim de oğlum 17 aylık supriz bi sekilde yeniden hamile olduğumu ögrendim..
galiba en iyisi supriz olarak gelmesi olacak çünki bana kalsa asla karar veremzdim ve hayatım boyunca bu soru kafamı meşgul ederdi..
ilk bebeğim de de çok çok istekli değildim ama simdi dünyanın en güzel duygusu olduğunu düsünüyorum.. umarım bu bebeğim için de aynı seyleri düsünürüm..
çevremdeki insanların yüzde 95'i iki çoçuk dedigine göre bi bildikleri vardır diye düsünüp motive olmaya çalışıyorum..
yaş farkı yakın iki bebek büyüten anneler var mı? biraz desteğe ihtiyacım var nasıl olacak baya endişeleniyorum..
Benimde 1 tane oğlum var 2. kesinnikle düşünmüyorum tek olsun rahat büyüsün ben bundan yanayım
istediği gibi isteği şekilde rahat büyüsün bi yerde hayat benim de hayatım herşeyim o benim.. ama kendimide sadece çocuk doğurmak için dünyaya gelmiş biri olarak görmek istemiyorum oğlum yetiyor Rabbim isteyene versin bol bol özellikle çocuğu hiç olmayanlara tattırsın..
Oğlum 19 aylık ve ben 3 aylık hamileyim...yani aralarında 2 yaş olmuş olacak...iyimi oldu kötümü hala bilemiyorum...süpriz bir hamilelik oldu çünki....ilk oğlum çok zor büyüdüğünden gözüm çok korkmuş durumda aslında....inşallah hakkımızda hayırlısı olur.....
selam herkese
galiba en iyisi supriz olarak gelmesi olacak çünki bana kalsa asla karar veremzdim ve hayatım boyunca bu soru kafamı meşgul ederdi..
ilk bebeğim de de çok çok istekli değildim ama simdi dünyanın en güzel duygusu olduğunu düsünüyorum.. umarım bu bebeğim için de aynı seyleri düsünürüm..
çevremdeki insanların yüzde 95'i iki çoçuk dedigine göre bi bildikleri vardır diye düsünüp motive olmaya çalışıyorum..
yaş farkı yakın iki bebek büyüten anneler var mı? biraz desteğe ihtiyacım var nasıl olacak baya endişeleniyorum..
selam herkese
canım benim oğlum 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim.. sonra oğlum 10 aylıkken kızım doğdu hem de prematüre... 31. haftamda doğum yaptım yani...
çok zor geçti günler şimdi kızım 9 oğlum 19 aylık ve artık çok şükür herşey kolaylaştı..
oğlumu görsen varya sürekli kardeşiyle oynamak istiyo ama kızım prematüre olduğu için çok geriden geliyo...
bence en az iki çocuk şart... ben ikinci çocuğu istiyodum ama bu kadar erken değil tabi... ama hiç pişman değilim.. çok güzel bir duygu... bu hayatta bencil olmamak gerek... çocuğun kesinlikle kardeşe ihtiyacı var..
ben doğumda yaşadıklarımdan sonra hiç düşünmüyorum ikinci çocuğu
canim senin bu yazdıgın bana inanilmaz bir moral kaynagioldu..benimde kızım şuan 16.ayının içinde ve bende 1 aylık hamile oldugumu ögrendim 2 gün önce çok agladim çok üzüldüm amasonra sonra kızıma hakszlık yapıyorum dedim nasl olsa 2.bebegidüşünüyordum ama erken nasip etti allah bize hayırlısını versin herzaman
cümlemize
bak şimdimaşallah senin bebeişler ne güzel beraber büyorlar bundan güzel duygu olamaz heralde herzaman zorluk olacak diye bir durum yok allah kolayligini eminim veriyordur...
bu bakımdan benim ruh halimi anlaman eminim zor olmaz biraz daha paylaşırmısın 2.hamileliginde benim şuan yaşadigim gibi yine dogumdan korkttunmu gerçi benim sezeryandiçok rahattım ama ogünleri düşününce çok heyecan basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?