2.çocuk

:roflol:
Şu yazıda abartılı hiçbirşey yok,fazlasını yaşıyoruz valla eksik değil,çocuk düşünenler kesinlikle uygulasın derimdelikafadulden

gözlerimden yaşlar geldi gülmekten
kesinlikle çok doğru ahtopotundan kavununa kadar bende kaşıkla ilk mama yedirdiğimiz dönemleri ve meyve parçalarını koltukların altında bulduğum dönemleri anımsadım da

eşim istiyo ben kararsız oglumsa hayır istemiyorum diyo ne yapıcam bilmiyorum yarın spirali çıkarttırıcam çocuk için degilde btaktıdım taktırali sırt agrısı yapıyodu ondan dilerim eşim korunmaya razı olur

kızım 3.5 oğlum 8 aylık bu aralık azmış bunu söyleyebilirim benim açımdanda kızımın açısındanda zor bir dönemdeyiz arayı biraz uzatmalı sanırım en az ilk çocuk 5 yaşında olmalı kreşe gönderebilmelisin en azından gerçi herşeyin hayırlısı

ben de ikinci çocuk gerekli diyenlerdenima.s.ilkinde gerek hamilelik gerekse bebeklik dönemi acemice geçti.ikinci de bu süreci daha farkında olarak yaşamak,hamileliği tekrar tatmak istiyorum.tabii oğlumun kardeş sevgisini bilerek büyümesini istemem de cabasıyerimseniben
oğlum şuan 2 yaşında.4-4,5 yaşındayken hamile kalmayı,aralarında 5 yaş bırakmayı düşünüyorum.ara çok açılınca paylaşımları da azalıyor bence

benim oğlum 4 yaş 4 aylık ve benim 1,5 ay sonra doğumum var.oğlum benden daha heycanlı hergün kardeşiyle konuşur yediği şeyleri kardeşi için ayırır hangi mevsimde geleceğini sorar oğlumun ilgisini gördükçe çok mutlu oluyorum ne kadar doğru bir karar verdiğimizi hatırlıyorum.kardeş demek çocuklar için her şeyden farklı bişey bence çünkü yalnız büyüdüğü için oğlumun paylaşmayı çokta bildiğini düşünmüyodum ama şimdi görüyorumki oğlum için en değerli şeyleri bile kardeşi için sakladığını görüyorum 4,5 yaşta uzmanların önerdiği yaş sıralamasından biri...

:roflol: kısmen doğru sayılır.

arkadaşlar 3 yaş çok iyi fazla uzatınca bence anneye de zor tekrar sil baştan ..bir pedagogdan dinlediğime göre ya 3 yaş yada ilkokul 1.sınıfa denk gelmeyecek şekilde çok yaş...

benim oğlum 23 aylık
ben 2 çocuğun ideal olduğunu düşünüyorum. bu düşüncemden ötürü iş hayatıma dönmeyi her ne kadar istiyor olsam bile bu yaz sonuna doğru hamile kalmayı planlıyorum. şuan 33 yaşımdayım 35 ten sonra doğum yapmayı hem sağlık hemde sosyal hayatım açısından uygun bulmuyorum.
eğer istediğim zaman hamile kalabilirsem doğduğunda oğlum 3 yaşında olacak
zaten şimdi de haftada 2 gün kreşe gidiyor o zaman tam hafta göndereceğim. çok zorluk yaşayacağımı tahmin etmiyorum
ondan sonrada çocuk olayını kapatıp hayatımıza bakacağız inşallah

selam arkadaşlar izde 2.nci bebegi beklemeye başladık çünkü 1aylık hamileymişim oglum 2007 mayıs dogumlu yani 3e girmek üzere aralarında 4yaş olacak buda iyi sanırım

benim oğlum 4 yaşında kardeşinin şimdi olması lazım ama evi değiştirmek lazım önce
bekliyoz bakalım
kardeş şart tabi bu arada

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim.Üye olmamdaki sebep çocuğuma kardeş yapma yada yapmama konusunda daha doğrusu aralarındaki yaş ve benim üstesinden gelmem çok korkuyorum beceremem diye.Ama sizede oluyomu bilmiyorum içimdeki sesin önüne geçemiyorum sanki bir ses devamlı kardeş zamanı deyip duruyor bazen tamam diyorum seni duymuyorum ama sonra teslim oluyorum.Hiç birşeye odaklanamaz oldum önümde kpss sınavı var ben hemşireyim şuan çalışıyorum oğlum 2,5 yaşında ne yapacam bilmiyorum ((((

valla ben suan 3 aylık hamleyim 2,5 yasındada kızım var karar vermekte cok zorlandım ama galiba doğru karar vermişim .eğer şimdi yapmasam hiçbir zaman yapamam diye düşünüyodum iyi oldu yaa

bunu duyduğuma sevindim hayırlısyla ikinci çocuğunuda kucağına alırsın inşallah

selam arkadaşlar izde 2.nci bebegi beklemeye başladık çünkü 1aylık hamileymişim oglum 2007 mayıs dogumlu yani 3e girmek üzere aralarında 4yaş olacak buda iyi sanırım

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.. benim de 19 aylık bir kızım var, ben de aralarında 4 yaş olacak şekilde düşünüyorum 2.çocuğu.. :ecrin_bebek:

Oğlum 19 aylık ve ben 3 aylık hamileyim...yani aralarında 2 yaş olmuş olacak...iyimi oldu kötümü hala bilemiyorum...süpriz bir hamilelik oldu çünki....ilk oğlum çok zor büyüdüğünden gözüm çok korkmuş durumda aslında....inşallah hakkımızda hayırlısı olur.....

En vahim belki de benimdir..oğlan mayısta 4 olacak.ben 37 yim.
2.çocuğu gözüm kesmiyor.eyvahedigeldismile.kardeşte gerekli diye düşünüyorum..
iki arada bir derede fazlasıyla kaldım..biyolojik saat ding dong etmek üzere.:kedi:
:gitme:kafamçokkarıştıCADIARZU:uhm:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…