2. ÇOCUK...

Sağlıkçı kocanızı, Sağlıklı düşünmeye davet ediyorum

Siz önce bi kendi sağlığınızı düşüneceksiniz... Siz iyi olmadıktan sonra o çocuklara kim bakacak?

Madem sağlıkçı herşeyin de farkında küserse küssün o zaman...

Banada hala çok küçük geliyor ki öyle zaten bunları örnek verdiğim zaman iyi o zaman hiç yapmayalım diyecek.

Amin. Çok teşekkür ederim.

Banada hala çok küçük geliyor ki öyle zaten bunları örnek verdiğim zaman iyi o zaman hiç yapmayalım diyecek.

benimde 10 nisanda 4 olacak bi oğlum var ben de 2.yi düşünüyorum o sebeple konuya girdim bambaşka şeyler okudum :)
ben sen istiyosun da kararsızsın diye bekliyodum konuyu birbirimizi gaza getirelim demiştim :)

Oğluma sorunca fikirleri sürekli değişiyor :) Ama bizim önce oğlumun sorunlarıyla baş etmemiz gerekiyor . Kişiliğinin oturma zamanları şu an yeni bebek zaten tüm zamanımı alacak, oğlumun şimdiki sorunlarını halletmezsem ileride kendisi çok zorlanacak. Ki ilk hamilelik zamanlarımı düşününce çok kötü oluyorum .O yüzden Allah nasip ederse ikinci çocuğu daha rahat bir ortamda yapmak istiyorum.

Once sen! Kocanin ne dedii onemli ama :) sen fiziksel ruhsal zorlaniosan once senin bunlara hazir olman gerek...

Eşim bende yardım ederim diyor ki oğlum da da etti Allah razı olsun ama tüm gün işte olacak ve haftanın 3 günüde geceleri müzik işi yapacak e haliyle yorulup dinlenmek isteyecek haklı olarak e ben nasıl başa çıkacağım tek başıma şu an istemememin nedeni o.

Anlattım ama ona da kabul etmesi için zaman lazım sanırım. Çünkü çok ısrar ederse doğum kontrol ilacı kullanacağım gizliden.

Ne ara yardim edecekmis o zmn?

Ona kalsa herşeyin önlemi var. Görümcemin yanında benim çektiklerim hiç ama ne yapayım Allah için gerçekten çok zordu çektikleri ama bu benim suçum değil ki...Benim sorunum az oldu diye her istediğinde çocuk yapılmaz ki doğru dürüst yetiştiremedikten, bakamadıktan sonra hiç bir önemi yok sayısının.

İlk çocukta bu kadar zorluk çekip ikinciye nasıl cesaret edebiliyorsunuz.
Hiç sıkıntısız geçen ilk bebek tecrübemizden sonra bile ikinciye karar vermek zor olmuştu.
Kesinlikle siz haklısınız ve eşinizin azıcık akla ihtiyacı var.

Çocuk şehit olursa olayı ise benim de gözümü pörtletti. Ya siz bu hamileliğinizde yine aynı fiziksel sorunları yaşarsanız? Napacakmış beyefendi?

benimde 10 nisanda 4 olacak bi oğlum var ben de 2.yi düşünüyorum o sebeple konuya girdim bambaşka şeyler okudum :)
ben sen istiyosun da kararsızsın diye bekliyodum konuyu birbirimizi gaza getirelim demiştim :)

Allah bağışlasın :) Oğlum sakin bir çocuk olsaydı belki düşünebilirdim ama bir bebek daha olursa bebeği her an her yerden toplayabilirim. Allah korusun daha pek anlamıyor bebekten çok görmediği için,geri dönüşü olmayan zararlar olsun istemiyorum.

Sakim hamile kalma.
Bosver sen esini
Kizarsa kizsin.
Anlattiklarina gore asla zamani degil

Dün tartışmanın başında şakayla karışık seni zorla eterle uyuyup elini ayağını bağlayıp öyle mi yapayım dedi... Bencillik değil mi bu ya bu nasıl bir cümle ...

Olmama ihtimali var olursa da ilaçları var diyor psikolojik olarak çektiğim sıkıntılar naz gibi bahane gibi geliyor. Depresyon geçirmiş biriyim hamileliğimde yine nüksetti bir daha olsun istemiyorum. Fiziksel sorundan bile daha önemli geliyor bana psikolojik olarak hazır hissetmek. İlk hamileliğim hem ağlamakla geçti ,belki de oğlum o yüzden böyle oldu diye bile düşünüyorum.

Eşinin böylesine hassas ve önemli bir konu için trip atıp küsmesi çok çocukca ve yanlış. Sonuçta bu ikinizin isteyerek ortak almanız gereken bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…