- 14 Nisan 2008
- 3.838
- 39
- 35
-
- Konu Sahibi cicekcicek
Şaka yapıyorum canım,ama şuna eminim insan kaç yaşında olursa olsun anne olduktan sonra ancak tecrübe kazanıyor bebek bakımı konusunda,ben 29,5 yaiındayımkaydirigubbakcemile3 ama kendimi çok cahil hissediyorum valla,birçok şeyi yeni yeni öğreniyoruz,burada kk dan da çok şeyi öğrendim sayenizde arkadaşlara.s.
tabii canm benmmm burda daha çok şey ögrendikk valla burasıı vitamin oldu bana zemuszemus
hayır canm yanlş anladın yargılamıyorum bende erken isteyenlerdenm ama en az 1.5 2 sene beklemk istiyorum ewt biliyorum sezaryanla dogum yapanlar normal dogumda yapıyo ama dedigin gibi dikişler kaynamşsa yani senn çoçuk istemene kimse karışamz sen karr vermişsn sonçta sen bakacaksn sen büyüteceksnn umarım herşey gönlünce olurr a.s.
valla Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah seninde istediğin gibi olur.
sonuçta bakabileceğin kadar yapacaksın doğru söylüyorsun hem maddi hem manevi olarak çocuğu doyuramadıktan sonra yapmanın anlamı yok bende karşıyım.
Allah kısmet ederse 3 tane düşünüyorum,ilerde bu hayalimi gerçekleştiremeyebilirim çünkü riskli gebelik geçiriyorum yaşım kaldırabilecek durumdayken herşeyi halletmek istiyorum.
sinem cesaretine hayran kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok tembelim sanırım:)
hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyyyy
ımmmmmmmm bilmem yapsammı ki:::)))kızlar ben oğlum 4 yaşına gelene kadar beklemek istiyorum ama her an korkuyorum ya kalırsam diye regl olmadım henüz spiral falan da taktırmadım eşimde zorla korunuyor bakalım:::))))
sinem cesaretine hayran kaldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok tembelim sanırım:)
istiyomsn kız yoksaaa
eşin zorla korunuyosa bence sen korkk adam istiyoo sanırımmm sengözlerimebaksanab kaçış yok delikafadulden
istiyomsn kız yoksaaa
eşin zorla korunuyosa bence sen korkk adam istiyoo sanırımmm sengözlerimebaksanab kaçış yok delikafadulden
en az 4 yıl canım::)))kaçış olmasada mecbur korunmayaaaaaaakaydirigubbakcemile
ne dediğimi ben de anlamadım korkuyorum konuşmaya:1no2:
ben 3 sene sonra sezeryandan korkmama rağmen istiyorum valla eşimide ikna ettim olcak bu işkaydirigubbakcemile2
tek çocuk istiyodu ama yok ya olmaaazzzzz 2 tne olsun dimi amaaayerimseniben
bu arada ben tek çocuğum hiç bi zamanda kardeş istemeim :) ama annem babam hep çok dikkat ettiler aman tek çocuk şımarır diye oysaki ben hep bunun farkındaydım aksine küçükkende olgundum hem bence tek çift fark etmez şansları güzel olsun :))
bu arada ben tek çocuğum hiç bi zamanda kardeş istemeim :) ama annem babam hep çok dikkat ettiler aman tek çocuk şımarır diye oysaki ben hep bunun farkındaydım aksine küçükkende olgundum hem bence tek çift fark etmez şansları güzel olsun :))