2. çocuk ne zaman nisan anneleri:)

valla Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah seninde istediğin gibi olur.
sonuçta bakabileceğin kadar yapacaksın doğru söylüyorsun hem maddi hem manevi olarak çocuğu doyuramadıktan sonra yapmanın anlamı yok bende karşıyım.
Allah kısmet ederse 3 tane düşünüyorum,ilerde bu hayalimi gerçekleştiremeyebilirim çünkü riskli gebelik geçiriyorum yaşım kaldırabilecek durumdayken herşeyi halletmek istiyorum.

ayy tabi canm senn iin ne zamn uygun olacaksa o zamn yap bencede riskede atma kendinii umarımm istedgn zamnda hamile kalırsnn opuyorumnanaktan

istiyomsn kız yoksaaa
eşin zorla korunuyosa bence sen korkk adam istiyoo sanırımmm sengözlerimebaksanab kaçış yok delikafadulden

ben 3 sene sonra sezeryandan korkmama rağmen istiyorum valla eşimide ikna ettim olcak bu işkaydirigubbakcemile2
tek çocuk istiyodu ama yok ya olmaaazzzzz 2 tne olsun dimi amaaayerimseniben

ben 3 sene sonra sezeryandan korkmama rağmen istiyorum valla eşimide ikna ettim olcak bu işkaydirigubbakcemile2
tek çocuk istiyodu ama yok ya olmaaazzzzz 2 tne olsun dimi amaaayerimseniben

canm allah izin verrse mutlaka bende istiyorum ama 3 4 sene bi geçsinn tek çoçuk olmasnı istemm bendeee

ben bi tek çocuk olsun diyorum sonra 2. de yapabilirim diyorum sonra benim burda kimsem yok çok zorlandım ilk aylar bu sefer hem ela ilgi isticek hem eşim hem yeni bebek çook zor olmasın diyorum..
ama 2. düşünürsem ela 3 yaşındayken hamile kalmak isterim böylece araları 4 aş olur aralarında çok yaş farkı olmasın ama o zman bakmak da daha zorr..aman neyse daha 3 yılım var düşünmek için o zamana kim öle kim kala

bu arada ben tek çocuğum hiç bi zamanda kardeş istemeim :) ama annem babam hep çok dikkat ettiler aman tek çocuk şımarır diye oysaki ben hep bunun farkındaydım aksine küçükkende olgundum hem bence tek çift fark etmez şansları güzel olsun :))

öyle tabii hayatımda her çocuk senin gibi değilki güzelimyerimseniben

ben de tek çocugum ve aynen senin gibi yetiştirildim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…