2. çocuk ne zaman nisan anneleri:)

cicekcicek

Annecik
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
7.252
1
40
kızlar ben düşünmüodum ama eşim çıldırmış gibi şu 2 yaşına girsin hemen çocuk yapalım diye tuttrdu. siz ne düşünüosunuz yapacak mısınız 2. bebeği ve ne zaman düşünüosunuz?

:CüvCüv:

ben düşünmüyorum 2.bebeği.....belkide zor bebek olması sebebiyle ama şimdilik böyle....sonrada yaşı bahane ederim zatenkaydirigubbakcemile2

ben düşünüyorum.. baran 2 yaşına gelsin sonra ama..

eşime kalsa hemen.... çıldırmiş mı ne .. bakan ben tabiii

bu gidişle çiçek hamileliğimiz aynı zamana gelecek...

şirvan beraber olsa keşke yine ne güzel olur ama di mi:) ayyy keşke ilerde çalışmalara beraber başlarız

ben düşünmüyorum 2.bebeği.....belkide zor bebek olması sebebiyle ama şimdilik böyle....sonrada yaşı bahane ederim zatenkaydirigubbakcemile2

kaç yaşındasın ayoll:)

bende korkuyorum ama eşim kız istio çok dünkü sünnet düğününde kız bebek vardı 1 yaşında hayran kaldı

bende korkuyorum ama eşim kız istio çok dünkü sünnet düğününde kız bebek vardı 1 yaşında hayran kaldı

30 yaşındayım ben karar verene kadar 35 olur o zamanda amannn boşver derim....sana yakışır bir kız bebek şöle sana benzeyen

ben de araları yakın olan iki çocuğum olsun istiyordum ama doğumdan sonra başıma gelenler yüzünden hala kendime gelemedim kısa sürede olmaz heralde. zaten sezeryanda 2 yıldan sonra 2. çocuk öneriliyor.en fazla 3 yaşına kadar beklerim herhalde ben de
idili yalnız bırakma annesi ya. eskiden ben de tek çocuk isterdim ama tek çocuk olan bikaç arkadaşım sakın dedi. ben de hakverdim.hatta 2. si de kız olursa 3.yü bile yapabiliriz tabiki imkanlar dahilinde. çiçek sana yakışır bence de maviş bir kız.ne drsin sence de kıza kadar devammı:)

Çiçek verdin tabi kiloları,2. yi düşünüyorsunkaydirigubbakcemile3
Benim eşim de birincide çok istekli değildi,ama olduktan sonra habire tutturuyor kardeş kardeş diye,deli mi ne?

şirvan beraber olsa keşke yine ne güzel olur ama di mi:) ayyy keşke ilerde çalışmalara beraber başlarız

çok güzel olur şekerim.2012 veya 2013 anneleri buraya diye topik açarız ...

bende kız çoçuk istiyorum.. eşime kalsa kız çoçuk olana kadar devam.. ama ben 2 tane yeter diyenlerdenim.. sağlıklı olsun yeter.. ama bir kızm olmasını çok istiyorum.. biliyorsunuz bunda da erkek olduğunu öğrendiğimde çok hayal kırıklığına uğramıştım..
ama sağlıklı alahıma bincerce kez şükürler olsun....

30 yaşındayım ben karar verene kadar 35 olur o zamanda amannn boşver derim....sana yakışır bir kız bebek şöle sana benzeyen

ne varmış yaşında ....bende 79 luyum..2 sene sonra çalışmalara başlacak... o kadar.. bu mahallenin çoğalması gerekiyor..... muhtara çok oy lazım.....

yaşım 22 oğlum anaokuluna başlayınca bide kızım olsun istiyorum..inşallah bi de kız nasip olur o zaman değmeyin keyfimize..

Ben hep tek çocuk derdim ama ilki erkek olunca 2.yi düşünmeye başladım.Kızım olsun istiyorum.Kız kıyafetlerine bakınca içim gidiyor ya.Gerçi dediklerine öre 2. de erkek olacakmış.Neden mi?Bazı bebeklerin burnunun üstünde yani kaşlarının arasında damar belli olur ya hafif mavi yeşil arası öyle olursa peşinden erkek gelirmiş.Doruk'ta belli oluyor da ondan:)))

bana da arkası erkek bunun diyorlar,erkeğe benziyormuş,saçları da sırma gibi oysa ki kuzumun)
Ama o denilenlere kalsaydı benim bu da Erkek olacaktı,herşey erkeği işaret ediyordu,ama benim güzeller güzeli bir kızım oldu.2.de beni körkutuyor ,aynı şeyleri bir daha yaşamak,aslında çok sıkıntısı olmadı kızımın ama 2. de ne olacağı belli olmaz.Bir de ben doğum sancıları çekerken demiştim kadınlar bu sancıları bile bile nasıl 2.yi doğururlar:-D

bende doğumdan sonra tek yeter diyodum ama sonradan vazgeçtim selen 2yada 3 yaşına gelsin bide oğlum olsun istiyorum
kız gülşen benimkide kolık molık ama geçince 2. düşünmeye başladım bilekaydirigubbakcemile3

tamam tamam doğururuz 2.leri sizimi kırıcam....yer ve zaman söleyin ben göbeemle gelirim evelallah:icecream:

bnm eşimde tek çocuk yeter diye tutturuodu oğlumuz olmadan önce amma şimdi bi tanede kız stiyo hoş bunuda kız istemişti dr. cinsiyetini söylediğinde sadece ben gülmüştüm dr. bile şaşırmıştı ben tek bebek taraftarı değilim tek çocuk hiç çocuktur derler paylaşmayı bilmez bencil olur derler bizimkininde suratı kıza benzio arkası kız diolar hayırlısı kız erkekfarketmez ama hani bnmde gönlümden bi kız bebek geçiyo bende 3 sene sonra düşünüyorum kısmet

Ben tek çocuğum, o yüzden ikinciyi düşünmüyorum ama eşim çok istiyor açıkçası tek te kalacak gibi de görünmüyor. Mecbur yapacağız ikinciyi de artık. Bir de oğlum olursa onu da tatmış oluruz, ikinci daha bir anlamlı olmuş olur benim için de. Kızım 5-6 yaşına gelmeden ikinciyi düşünmüyorum ama kısmet. Eşim o kadar sabredemeyebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…