2. çocuk ne zaman nisan anneleri:)

AÇıkÇası bende 2. Yı dÜŞÜnmeyenlerdenım ama benım 2 kardeŞım var dıyorum kızımı nasıl yalnız bırakırım helede kız ÇocuĞuna bır kız kardeŞ Öyle ıyı oluyor kı kısmet ama zor ve yorucu bır hamılelıkten sonra Şuan bunları bıle dÜŞÜnmek Çok erken gelıyor bana sanırım bende dozkan gıbı 34-35 yaŞlarımda bı tane daha ısteyebılırım bırakırım ıŞıde ohhh mıs gıbı 2. Yı kendım bÜyÜtÜrÜm dıye dÜŞÜnÜyorum kısmet allah herkesın gÖnlÜne gÖre versın ...

benim ikitane kizim var bence yter ama gelen gecen ücüncüyü nezaman yapican diyor sanki büyütün cileyi cekenler onlar ama bence ikitane yeter

anam bn 35 de düşümswm kzım 15 yaşında olck bu kadar ara çok uzun olurr galiba ben 24 25 inde 2. dogurrm kısmetse

aynı şeyleri 2.ciye yaşama cesaretini gösteremiyorum
zaten 2.bebeği düşünmek için çok erken yaparım diyen arkadaşları kutluyorum valla

kızlar ben 2.yi istiyorum.
Allah kısmet ederse seneye düşünüyorum,aralarındaki yaş farkının 2yi geçmemesini istiyorum
en zor hamilelik geçirenlerden biriydim,zorunlu sezeryan oldum daha ödemlerimi bile atamadım ama yinede bencillik yapmak istemiyorum.
uzun ara vermek istemiyorum yaşıt gibi olsunlar tabi Allah ın takdiri..
dr a giderim sorun olmaz derse 6 ay sonra çalışmalara başlarım
hakla uslanmayanın hakkı kötektir:mymeka:

anam sinem en aceleci de sen çıktın maşallah bende 6 ay sonra eski kotuma girerim diye düşünüodum sen 6 ay sonra yeni bebek yapcaksın ihihiihi

acaba dengesizmiyim yaw
kime desem bana acayipmişim gibi davranıyolar
hemde çok rezil bi hamilelik geçirdim ama ne biliyim eninde sonunda olacaksa bi an önce olsun
hamilelik tansiyonu tiroiti var 30 u geçersem daha zor olur gibi geliyo

acaba dengesizmiyim yaw
hemde çok rezil bi hamilelik geçirdim ama ne biliyim eninde sonunda olacaksa bi an önce olsun

hamilelik tansiyonumu varr...aaaa benım bbek bundan alındı ...ben ikinciyi düşünemiyorum bile...galiba kardeşi olmayacak kızımın..aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü....dayanamam artık kaldıramam...

bu hamilelik tansiyonun nasıl oldu ne zaman anladın sen..sonuna kadar durdumu karnında bebişin..anlatırmısın tatlım...

acaba dengesizmiyim yaw

canm galiba sezaryanla dogum olmş en az 2 sene beklemen gerekmiyo muu en azından 1 sene bekle derim ama yinede kendin bilirsn rabbm gönlüne göre versn bende sezaryan oldum yanlşlıkla hamile kalmaktan korkuyorum

hamilelik tansiyonumu varr...aaaa benım bbek bundan alındı ...ben ikinciyi düşünemiyorum bile...galiba kardeşi olmayacak kızımın..aynı şeyleri yaşamak istemiyorum çünkü....dayanamam artık kaldıramam...

bu hamilelik tansiyonun nasıl oldu ne zaman anladın sen..sonuna kadar durdumu karnında bebişin..anlatırmısın tatlım...

evet canım hamilelik tansiyonu ve tiroit vardı ayrıca yüksek nabız
ben 38 haftayı doldurdum ama hastanedeydim sürekli.3. ay bütün rahatsızlıklarım baş göstermeye başladı ilaçlarla dayandım.sezeryana girerken 5 tane tansiyon hapı verdiler.tiroit başlı başına bi felaketti,bebek gelişemiyordu tiroitten dolayı.6. ay herşeye hazırlıklı ol komaya girebilirsin her an dediler ama Allah ın takdiri,bak seninkide erken doğmuş ama maşallah topladı.
neden kardeşi olmasın bence bunu bilmen büyük bi şans baştan tedbir alırsan biraz zorlansanda atlatırsın bence..

canm galiba sezaryanla dogum olmş en az 2 sene beklemen gerekmiyo muu en azından 1 sene bekle derim ama yinede kendin bilirsn rabbm gönlüne göre versn bende sezaryan oldum yanlşlıkla hamile kalmaktan korkuyorum

yok korkmuyorum canım. o kadar süper geliyoki bana meleğim bakmaya doyamıyorum aynı duyguları bi daha yaşayacaksam 100 kilo olmaya bile razıyım vallaopuyorumnanaktan
eğer dikişler kaynamışsa bence no problem sezeryan yapan normalde doğuramaz diye bağırınıyolardı ama millet doğuruyo.

yaa yargılamayın hemen,sadece istiyorum dedim Allah vermezse yapamamya:sinifsinif:

Ekim çok gençsin anladık yani,bu kadar 30 luğun olduğu bir yerde söyleme barikaydirigubbakcemile3[/QUOT

yok canm yanlış anlaşılmasın yaa genç menç belki sizlerde benden daha tecrübelisinzz opuyorumnanaktan

Şaka yapıyorum canım,ama şuna eminim insan kaç yaşında olursa olsun anne olduktan sonra ancak tecrübe kazanıyor bebek bakımı konusunda,ben 29,5 yaiındayımkaydirigubbakcemile3 ama kendimi çok cahil hissediyorum valla,birçok şeyi yeni yeni öğreniyoruz,burada kk dan da çok şeyi öğrendim sayenizde arkadaşlara.s.

yok korkmuyorum canım. o kadar süper geliyoki bana meleğim bakmaya doyamıyorum aynı duyguları bi daha yaşayacaksam 100 kilo olmaya bile razıyım vallaopuyorumnanaktan
eğer dikişler kaynamışsa bence no problem sezeryan yapan normalde doğuramaz diye bağırınıyolardı ama millet doğuruyo.

yaa yargılamayın hemen,sadece istiyorum dedim Allah vermezse yapamamya:sinifsinif:

hayır canm yanlş anladın yargılamıyorum bende erken isteyenlerdenm ama en az 1.5 2 sene beklemk istiyorum ewt biliyorum sezaryanla dogum yapanlar normal dogumda yapıyo ama dedigin gibi dikişler kaynamşsa yani senn çoçuk istemene kimse karışamz sen karr vermişsn sonçta sen bakacaksn sen büyüteceksnn umarım herşey gönlünce olurr a.s.

X