2. çocuk ne zaman nisan anneleri:)

bende tekim şuan herşey güzelde ileriki zamanda yalnız kalıcam korkusu var bende hühhhüühüh ama ben paylaşırım herşeyi pek bencil sayılmam o genelleme pek de doğru değil yaw

Son düzenleme:
rumelili ayrıca 30 yaşda ne varki bak dilek 34 yaşında ikinciyi doğurdu yahu

benim görümcem 36 da doğurdu ya.40 a kadar yolu var.

Ben hep tek çocuk derdim ama ilki erkek olunca 2.yi düşünmeye başladım.Kızım olsun istiyorum.Kız kıyafetlerine bakınca içim gidiyor ya.Gerçi dediklerine öre 2. de erkek olacakmış.Neden mi?Bazı bebeklerin burnunun üstünde yani kaşlarının arasında damar belli olur ya hafif mavi yeşil arası öyle olursa peşinden erkek gelirmiş.Doruk'ta belli oluyor da ondan:)))

keremde belli olmuyo.ayy ozaman kız mı gelicek ikincisi.inşallah

bende tekim şuan herşey güzelde ileriki zamanda yalnız kalıcam korkusu var bende hühhhüühüh ama ben paylaşırım herşeyi pek bencil sayılmam o genelleme pek de doğru değil yaw

benim kuzenimle bi arkadsım tek çocuk.ben onlar kadar paylaşımcı görmedim valla.birazda yetiştirmeyle alakalı galiba....

bu arada bende 2. istiyorum.kerem 3 yasına falan gelsin.arayı cokta acmamak lazım.peşpese büyürler diye düşünüyorum.ve bende kız istiyorum.bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt

valla şimdilik eşimde bende bir tane olsun diyoruz ama ilerde ela büyürde kardeş istiyorum der mi bilemem

Damar belli olursa peşinden erkek gelir derlermiş ama belli olmazsa kesin kız olacak anlamına gelmiyormuş muş muş muş:))

Ben hep tek çocuk derdim ama ilki erkek olunca 2.yi düşünmeye başladım.Kızım olsun istiyorum.Kız kıyafetlerine bakınca içim gidiyor ya.Gerçi dediklerine öre 2. de erkek olacakmış.Neden mi?Bazı bebeklerin burnunun üstünde yani kaşlarının arasında damar belli olur ya hafif mavi yeşil arası öyle olursa peşinden erkek gelirmiş.Doruk'ta belli oluyor da ondan:)))

canım aynen b ende kızkıyafetlerinde ,içim kalıyo benim oğluşunda burnunun üzerinde kaşınarasında leke var gibi arkası erkek denenden tabi belli olmaz benimde bebekken varmış kardeşim kızmesela:)
zaten nickim asyacenkte burdan geliyo kızolsa asya olcaktı şimdi cenk geldi belki asyada gelir eşime kalsa 2 sene sonra kesin biri gelcekte .))))

Ben de eğer 2.ye karar verirsem 3 sene ara olsun istiyorum,hatta 3,5 de olabilir.Hem kendi yaşımdan dolayı,hem de eğer çok ara verilirse daha zor olur diye düşünüyorum herşeye yeniden başlaması.

ay , bizimkine de erkek mi diyorlar,kıyafetler de hep pembe pembe,ne akılsa anlamadım?

rumelili ayrıca 30 yaşda ne varki bak dilek 34 yaşında ikinciyi doğurdu yahu

hah işte bak
tam ben yazacaktım baktım sen vermişsin cevabı.
hııı söyleyin bakalım ne varmış 35 yaşta bak ben yaptım
çokta güzel yaptımm hehehe

rumelili canım benim şaka bi yana benim kızım da çok zor
bi bebekti. ben hep bu kızı büyütürken harcadığım emekle 3 çocuk büyürdü
benim enerjim bitti başka yapmam diyodum. ama gel görki 8 sene arada
versem sonunda yine aynı cadının ısrarlarıyla 2. geldi.
iyikide geldi hoşgeldi. kızlar olanağı olanlar için söylüyorum mutlaka yapın ikinciyi
ben iyiki yapmışım diyorum.

kızlar bu ne hız yaaaakaydirigubbakcemile3hazırını bi büyütelim.Bu eşlerede neoluyo anlamamkı bızımkıde aynı,bıgun bı lafın arasında hanı kızda yapcazya dedı:''pardon ney''dedım,pıs pıs gulumsume attı ''ayy hayırrr ''dedım.işin şakası bıyana Allah hayırlısını versın ama ben ıkıncı bebegımınde oglum gıbı uslu olacagını bıleyım arayı cok uzatmam,ama sımdılık boyle bı nıyetım yok.

kızlar bende istiyorum 2 sene sonra inşş annem istemiyo ama ben istiyorum bi tanede oglan olursa yeter inşş ama tabi herşey rabbimden

maşallah arkadaşlar!
bunları knuşmak için erken değilmi.
öncelikle söyleyeyim ben yapmıcam 2. yi.

2 yaşına gelince yapmak bence erken arkadaşlar niye derseniz.
arkadaşın 2. çocuğu ilki 4 yaşındayken oldu görmelisiniz eşi nasıl yoruluyor ikiside erkek ve canavar gibiler..çok yorucu bence.ilki kendi ihtiyaçlarını az çok karşılıcak yaşta olmalı bence.sizin açınızdan:))

ay bende hep 2.çocuk şart diyenlerdendim ileride yalnız kalmasın diye ben tek kızım 2 abim var ama aramız iyi o yüzden hep tek kalmasın isterdim ama aranızdaki en yaşlı ben olduğumdan yaşdan dolayı istemiyorum zor oluyor gerçekten de belli yaştan sonrası....

X