• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çocuk düşüncesi fikir verir misiniz ?

İçimi aydınlattınız aralarında kaç yaş var acaba ?
Şöyle düşünüyorum evet zor olacak ama geçecek.
Oğlum 2 yaşına gelecek bebek olduğunda bebek tam bir yaşında oğlum olacak.
Yani rahat ettiğim bir dönem elbet olacak diyorum.
Sizin kaç yaş araları acaba cinsiyetleri neler
Büyük oğlum 7 yaşında. Ortanca oğlum 3 yaşında, kızım da 15 aylık. Kızım doğduğunda ortancam 21 aylıktı. Keşke büyükle ortanca arasına da az fark koysaydım derim hep. Beraber büyüyorlar gören zaten ikiz diyor :) küçüklerim ikizler yani sadece boyları farklı. Her şeyleri aynı hatta bu hangisiydi diye soruyorlar da kızıma takılar pembeler giydiriyorum da anlaşılıyor :) geçen oğlum kız kardeşine diyor ki “abisinin gülü gel seveyim seni” ya bunlar nasıl güzel anlatamam. Keşke enerjim olsaydı da 2 tane daha yapardım. Ama yeter :)

Büyük oğlum 7 yaşında. Ortanca oğlum 3 yaşında, kızım da 15 aylık. Kızım doğduğunda ortancam 21 aylıktı. Keşke büyükle ortanca arasına da az fark koysaydım derim hep. Beraber büyüyorlar gören zaten ikiz diyor :) küçüklerim ikizler yani sadece boyları farklı. Her şeyleri aynı hatta bu hangisiydi diye soruyorlar da kızıma takılar pembeler giydiriyorum da anlaşılıyor :) geçen oğlum kız kardeşine diyor ki “abisinin gülü gel seveyim seni” ya bunlar nasıl güzel anlatamam. Keşke enerjim olsaydı da 2 tane daha yapardım. Ama yeter :)
Yaaa çok güzel, beni tedirgin eden 11 aylık oğlumun ek gıda sorunu.
Ya maşallah cidden bende aslında Cook yaş olsun istemiyorum.

Ahhh çok üzüldüm anneniziö babanızın mekanı cennet olsun insallah. Ya bende oğlum destek kalmasın desteği olsun yine bir tane daha evladım olsun diye yapmak istiyorum.
Cook kararsızım eşimin benim yaşları bu düşünce için yüksek zaten bu sene yapmazsam daha yapmam sanırım. Eşimle çocuklar arasındaki yaş farkı oldukça cook olacak. İyi dileklerinizzzzz için çok teşekkür ederim
Amin 🙏 çok teşekkür ederim. Allah hakkınızda hayırlısını versin🌸

Kişisel vaktime çok düşkünmüşüm çocuktan sonra anladım. Kendime zaman ayırmak istiyorum enn çok kendime zaman ayırmak istiyorum ben, gezmek tozmak spor yapmak dizi izlemek ya da boş boş oturmak istiyorum. Şimdi oğlum 3-4 yaşına gelince bi tane daha yapsam 30lu yaşlarımın tamamı çocuk büyüterek geçecek. Yani bu yılları heba edemem, şimdi eşim çocuğa bakarken ben kendime vakit ayırıyorum iki tane olunca biri illa ki bende olacak. Düşüncesi bile kötü. Belki de ben bencilimdir, bilemiyorum.

Yaaa çok güzel, beni tedirgin eden 11 aylık oğlumun ek gıda sorunu.
Ya maşallah cidden bende aslında Cook yaş olsun istemiyorum.
Abur cubur vermeyin, ek gıda yiyorlar. Bir de emzirmeyi bırakmak zorunda değilsiniz. Ben 5.ayıma kadar emzirdim. Doğımdan sonra da ikiisni yine emzirdim :)

Arkadaşlar Merhaba
33 yaşındayım, eşim 43 yaşında bir oğlumuz oldu. 7 senenin sonunda. Annemi çok erken yaşta kaybettim. 2 kardeşiz kardeşim başka ülkede yaşıyor. Aramızda bir yaş var kardeşimle…
Hamilelik süreci doğum süreci derken, çok zorlandım çünkü kimsem yoktu, ne bir kardeş ne anne ne baba…halende zorlugu yaşıyorum eşimin ailesi çok kalabalık. Çok bağlılar.
Bende eşiminde benimde yaşım geçmeden bir tane daha cocugumuz olsun istiyorum,
Oğlum 1 yaşına girecek, hazır evdeyken yapayım beraber büyüsünler diyorım
Sonra bebeğim çok küçük diyorum. Ama tek bildiğim daha çok kardeş olmak isterdim.
İlk gebeliğimde amniyosentez olmak durumda kaldım.
O dakika eşimin ailesi kardeşleri eşime üzülüyorlardı bebeğe birsey olursa eşim ne yaparmış.
Beni düşünmediler hani bu kız içeri girecek karnından su alınacak diye, orda bile yalnızdım. Kayınvalidem evet 9 ay yattım 9 ay baktı, hakkını inkar edemem.
Ama bende oğlumun bir desteği olsun. Bize birsey olursa bir kardeşi olsun çok istiyorum.
Ama ne zaman olmalı kafam çok karışık.
Bu konuda fikirleriniz nelerdir.
Pes pese doğurmuş biri olarak 2 yıl daha beklemenizi aralarının en azindan 3 yaş olmasını öneririm evet pes pese olmalarının çok güzel yanları var ama çok ama çok zor

Pes pese doğurmuş biri olarak 2 yıl daha beklemenizi aralarının en azindan 3 yaş olmasını öneririm evet pes pese olmalarının çok güzel yanları var ama çok ama çok zor
Eşim 43 yaşında, oda olacaksa hemen yapalım yaş farkımız çok açılmasın diyor, oğlum 10 gün sonra bir yaşında olacak.
Beraber büyüseler mi diyorum, ama aklım inanın çok karışık

Eşim 43 yaşında, oda olacaksa hemen yapalım yaş farkımız çok açılmasın diyor, oğlum 10 gün sonra bir yaşında olacak.
Beraber büyüseler mi diyorum, ama aklım inanın çok karışık
Ha 43 ha 45 eşiniz için çok fazla birsey değişmez ama sizin için ve ilk çocuğunuz icin çok şey değişir o 2 yılda. Gerçekten çok zor pes pese çocuk büyütmek ve maalesef en çok olanda büyük çocuğa oluyor. Bebeğiniz 3 yaşına geldiğinde emzirmeden ya da mamadan kesilmiş olacak tuvalet eğitimini tamamlamış olacak kendini ifade edebilecek sizi anlayacak kreş yaşı gelmiş olacak sizde çok daha rahat bir süreç gecireceksiniz

Back
X