- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 33
-
- Konu Sahibi mucizeanne20
Pardon da ben onun seçimine tüküreyim çok çok afedersiniz. Ş..fsiz işte ne seçiminde zorlanacak.Nasıl aldattığını yakaladınız? Bir seçim yapmakta zorlanmış siz gidince seçim yapmak durumunda kalmış olabilir malesef
Yoo gerek var mı?boşanma davası açtınız mı?
Seçimini aldatarak yapmış zaten daha neyin seçimini yapacak? Sanki Sultan Süleyman 'da haremden seçim yapacak. Seçimi en başında aldatarak yapmış başka bir kadını tercih etmişNasıl aldattığını yakaladınız?
Bir seçim yapmakta zorlanmış siz gidince seçim yapmak durumunda da kalmış olabilir malesef
Yoo gerek var mı?
Merhaba bu durumu yaşamak o kadar acı ki 8 yaşında ve 2 yaşında oğlum var eşim beni aldattı ve bende onu terk ettim aramıyor sormuyor ne yapmam lazım artık kafam beynim durdu
Merhaba bu durumu yaşamak o kadar acı ki 8 yaşında ve 2 yaşında oğlum var eşim beni aldattı ve bende onu terk ettim aramıyor sormuyor ne yapmam lazım artık kafam beynim durdu
Oğlum 3. Sınıfa geçti ve harika bir öğretmeni var ve ben evlenip başka bir şehirde yaşıyordum şimdi ailemin yanına İzmir'e geldim okul açılacak ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorumAldatılmayla çocuğun alakası yok maalesef.
Yapan her türlü her koşulda yapıyor hiç birşeye acımadan.
Ondan bir ses beklemeyin kendi yolunuzu çizmeye bakın.
Oğlum 3. Sınıfa geçti ve harika bir öğretmeni var ve ben evlenip başka bir şehirde yaşıyordum şimdi ailemin yanına İzmir'e geldim okul açılacak ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum
Ben olsam düşünmem giderim evime. Çocuğun okulu başlayacak kendine kalacak yer ayarla derdim. Ya böyle kapıyı vurup giden kadınları anlamıyorum. 2 tane çocuk var ne diye onların düzenini bozuyorsunuz? Yakaladığınız anda kovsanıza evden. O şokla, o yakalanmanın verdiği sersemlikle itiraz edemezdi. O sürünsün sağda solda. Siz böyle yapınca nasıl olsa okul açılınca gelir diyordur.Oğlum 3. Sınıfa geçti ve harika bir öğretmeni var ve ben evlenip başka bir şehirde yaşıyordum şimdi ailemin yanına İzmir'e geldim okul açılacak ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum
Zaten düşüncem geri dönüp iş bulmak evden git dedim kavgamız da zaten arayıp git giyeceğim çocuğumu okulundan ayırmak istemiyorum yaşaması o kadar ağır duygular ki mantıklı düşünemiyor insanBen olsam düşünmem giderim evime. Çocuğun okulu başlayacak kendine kalacak yer ayarla derdim. Ya böyle kapıyı vurup giden kadınları anlamıyorum. 2 tane çocuk var ne diye onların düzenini bozuyorsunuz? Yakaladığınız anda kovsanıza evden. O şokla, o yakalanmanın verdiği sersemlikle itiraz edemezdi. O sürünsün sağda solda. Siz böyle yapınca nasıl olsa okul açılınca gelir diyordur.
Aramıyor sormuyor derken barışmak niyetindeyseniz beklemeyin kendiliğinizcen gidin. Bundan sonra göstere göstere aldatır, siz de mecbur kabul eder oturursunuz.