- 20 Haziran 2016
- 3.732
- 8.014
- Konu Sahibi mucizeanne20
Eve dönün o gitsin evden. Çocukların düzenini neden bozuyorsunuz? O defolup gidecek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapacağım zaten ailemin yanına gelecektim ve bu durumu yaşadığımda annem ablam bendeydi onlarda öğrendi geldim şuan ama ruh gibiyim çocuklarım olmasa ayakta duramazdım hiçbir çaba göstermemesi de iyice yıktı beni şimdi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor iş bulacağım en kısa zamanda döneceğim pişman olsun istiyorum ama kalbim soğuyor bunu hissediyorumEve dönün o gitsin evden. Çocukların düzenini neden bozuyorsunuz? O defolup gidecek.
Nasıl öğrendiniz?Öyle yapacağım zaten ailemin yanına gelecektim ve bu durumu yaşadığımda annem ablam bendeydi onlarda öğrendi geldim şuan ama ruh gibiyim çocuklarım olmasa ayakta duramazdım hiçbir çaba göstermemesi de iyice yıktı beni şimdi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor iş bulacağım en kısa zamanda döneceğim pişman olsun istiyorum ama kalbim soğuyor bunu hissediyorum
Allah yardımcınız olsun. ins bu süreçte aileniz yanınızda destek olur böle bi eşten ayrılmak en dgru karar olur size saygı ve sevgisi olsaydı zaten yapmazdı bide pişman olmayip sizi umursamıyorsa bosverin böle bi adamı. Siz çocuklarınızla kendinizi düşünün bu süreçten sonra nasıl bir yol izliceginiziMerhaba bu durumu yaşamak o kadar acı ki 8 yaşında ve 2 yaşında oğlum var eşim beni aldattı ve bende onu terk ettim aramıyor sormuyor ne yapmam lazım artık kafam beynim durdu
Eve kendiniz yerleşip o şahsı yollayın.Allah yardımcınız olsun inşallah.Oğlum 3. Sınıfa geçti ve harika bir öğretmeni var ve ben evlenip başka bir şehirde yaşıyordum şimdi ailemin yanına İzmir'e geldim okul açılacak ve ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum
Benim yakın arkadaşım öyle o anki şokla evden kovdu adamı boşanacağım vs dedi kocasıyla kızın resmini görmüş boşanmaktan vaz geçip affetmiştiBen olsam düşünmem giderim evime. Çocuğun okulu başlayacak kendine kalacak yer ayarla derdim. Ya böyle kapıyı vurup giden kadınları anlamıyorum. 2 tane çocuk var ne diye onların düzenini bozuyorsunuz? Yakaladığınız anda kovsanıza evden. O şokla, o yakalanmanın verdiği sersemlikle itiraz edemezdi. O sürünsün sağda solda. Siz böyle yapınca nasıl olsa okul açılınca gelir diyordur.
Aramıyor sormuyor derken barışmak niyetindeyseniz beklemeyin kendiliğinizcen gidin. Bundan sonra göstere göstere aldatır, siz de mecbur kabul eder oturursunuz.
Terk etmeyi boşanma amaçlı mi yaptınız burnu surtsun bana dönsün diye mi ?Merhaba bu durumu yaşamak o kadar acı ki 8 yaşında ve 2 yaşında oğlum var eşim beni aldattı ve bende onu terk ettim aramıyor sormuyor ne yapmam lazım artık kafam beynim durdu
Aşkım bence sen direkt affet uzatmaÖyle yapacağım zaten ailemin yanına gelecektim ve bu durumu yaşadığımda annem ablam bendeydi onlarda öğrendi geldim şuan ama ruh gibiyim çocuklarım olmasa ayakta duramazdım hiçbir çaba göstermemesi de iyice yıktı beni şimdi ayaklarım üzerinde durmam gerekiyor iş bulacağım en kısa zamanda döneceğim pişman olsun istiyorum ama kalbim soğuyor bunu hissediyorum
En yakin adliyeye gitmek disinda baska ne yapabilirsiniz pardon ?Merhaba bu durumu yaşamak o kadar acı ki 8 yaşında ve 2 yaşında oğlum var eşim beni aldattı ve bende onu terk ettim aramıyor sormuyor ne yapmam lazım artık kafam beynim durdu
Bence birçok kadın için aldatılmaktan çok adamın gelip affedici bir davranışta bulunmaması daha acı veriyor..adam gelip hadi karicim dönelim eve ,olanları unutalım dese konu sahibi için bir problem kalmayacak..ama adam bunu yapmayı bırak aramamış bileYoo gerek var mı?
Sizi aldatan adam arayıp sorsun mu barışmak mı istiyorsunuz anlamadımMerhaba bu durumu yaşamak o kadar acı ki 8 yaşında ve 2 yaşında oğlum var eşim beni aldattı ve bende onu terk ettim aramıyor sormuyor ne yapmam lazım artık kafam beynim durdu