- Emoji Skoru
- -18
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi ayazveannesi
Ben sezeryanla 1. Doğumu yaptım. Çocuğum tek kalıyor çocukları görünce seviniyor ve ben ve eşim çocukları çok seviyoruz. İki tane istiyoruz hayalimizdeki de bu zaten. Yaşları yakın olursa birlikte büyürler diye düşünüyoruz ama üç dört aydır istiyoruz ve olmuyor. Adet gecikmesi oluyor kesin bu defa oldu diyorum test çizgisi bir tane oluyor.korunma yok bundan dolayı üç dört aydır olmuyor diyorum
Olur daha demeyin nasıl anlatım bilemedim ama yok yani kısaca. Bu konularda geri ve cahilim. Araştırma yapsamda doğru düzgün bir bilgi edinemedim. Acaba sezeryan esnasında ameliyatta doktor rahime yanlış mı müdahale etti saçma demeyin lütfen aklıma bu geliyor sadece sizce neden olabilir? BU ARADA ADET DÜZENSİZLİĞİ DE VAR
Olur daha demeyin nasıl anlatım bilemedim ama yok yani kısaca. Bu konularda geri ve cahilim. Araştırma yapsamda doğru düzgün bir bilgi edinemedim. Acaba sezeryan esnasında ameliyatta doktor rahime yanlış mı müdahale etti saçma demeyin lütfen aklıma bu geliyor sadece sizce neden olabilir? BU ARADA ADET DÜZENSİZLİĞİ DE VAR
Son düzenleme: